Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od svojho debutu v roku 2004 sa šou X Factor stala natrvalo najsledovanejšou šou vo Veľkej Británii, pričom v súčasnosti už má za sebou sedem sérií. Podobné rekordy lámali aj regionálne verzie v iných štátoch. Túto televíznu sezónu prichádza aj do Spojených štátov a práve americkú verziu X Factoru vám prinesieme v exkluzívnej slovenskej premiére.
Jedná sa o spevácku súťaž určenú pre mladé aj staršie talenty, jednotlivcov aj dvojice, pre tých, čo majú výnimočný hlas, vedia sa pohybovať na pódiu a vystupovať pred ľuďmi, no predovšetkým pre tých, ktorí majú legendárny faktor X, teda charizmu alebo nepomenovateľný element, ktorý robí z obyčajného speváka hviezdu. Posudzovať, či uchádzači o víťazstvo tento faktor majú, budú štyria porotcovia. Simon Cowell, Nicole Scherzinger, L.A. Reid a Paula Abdul rozhodujú, kto dostane šancu zabojovať o garantovaný kontrakt v hodnote 5 000 000 dolárov! Moderuje Steve Jones. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nádejní, mladí speváci a speváčky, ktorí by sa radi stali hviezdami. Abiciózni niktoši, čo si chcú užiť svojich pätnásť minút slávy. Kde sú dnes všetci tí víťazovia Superstar? Koľko ich tu už bolo? Koho to ešte zaujíma? Naozaj sa ešte najde niekto, kto je zvedavý na podobných snaživcov kdesi až spoza veľkej mláky, z USA? "The X Factor" je nablískaná americká show, ktorá poslúžila ako licencovaná predloha všetkým tým našim márnym televíznym pokusom nájsť spevácku superstar. Stupidná, nehodnotná, konzumná komercia. Odpad! ()

Pavka5 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž má úroveň o dooost větší než u nás nějaká Superstar. Moji oblíbenci jsou Drew, Josh, Melanie a LeRoy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Klady: porota v čele s Britney Spears, vysoké technické zázemí, dobrý český překlad. Zápory: vleklo se to, nebylo komu fandit, žádného oblíbence jsem si nenašel, slabí účinkující, slabá a necharismatická moderátorská dvojice, nečekaně slabá podiová vystoupení, nebavil jsem se tak, jak jak jsem očekával, pro našince málo záživné. Mé hodnocení: 40% ()

Hedka 

všechny recenze uživatele

Sledujem len tak "po očku", popri vybavovaní korešpondencie. Zaujíma ma to hlavne z výchovného hľadiska. Keď máte doma 15 ročnú slečnu, je dobre byť v obraze - čo to sleduje a ... pomôže to aj pri rozhovore o iných hodnotách. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesrovnatelná úroveň s našimi reality show. Celková atmosféra je výborná a porota opravdu velmi zábavná. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nesrovnatelná úroveň s našimi popovými show. I když mám rovněž výhrady proti tomuhle celkovému komercialismu, tak něco mě na tom láká mnohem více, než nova a její superstar, X faktor (potažmo voice). ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem si zapnula Prime Love a dala si čistou hodinku tohodle hnusu. Nevím, jestli jsem zrovna chytla špatný díl, každopádně to, že hned na začátku avizovali: "dnes máme díkuvzdání a tento díl bude o emocích", mě okamžitě vyděsilo. Nicméně koukám dál, protože po několika sériích superstar i talentu vím, jak se v podobných soutěžích každý snaží prodat svou nemocnou babičku a jiné věci. Nálož, jakou jsem schytala v tomto případě, jsem však vskutku nečekala. Pardon ale dívka, která mluví o své mrtvé sestře, dozpívá se slzami v očích a já vidím jenom ten ošklivej kulatej ksicht Demi Lovato, jak se usmívá, protože je jasné, že nic nezapůsobí na diváky víc, než mrtvé dítě a procítěný zpěv, který rozplakal samotnou interpretku. Panebože! To byl asi nejhumáčtější moment, ale zdá se mi, že v této soutěži o talenty ani tak nejde. Zpěváci sice nejsou špatní, ale je vůbec možné vyhrát takovou soutěž bez toho, abych v pubertě žila na ulici, rodiče se rozvedli a následně jeden z nich umřel na rakovinu, narodila jsem se předčasně a nebo v každé větě projevovala svou nekonečnou lásku a úctu k našemu pánu Stvořiteli? Přiznávám, že podobné soutěže, co se konaly u nás, mě bavily sledovat bez ohledu na to, o jak brakovou zábavu se jedná. Především první řady Talentu (ale jenom toho na Primě) a Superstar byly vážně fajn. Po hodně opakováních jdou už i další řady postupně do kytek a citové vydírání se tam koná vždy, ale nikdy ne v takové míře. Nicméně, co je moc, to je moc. Hodina tohoto pořadu přispěla jen k mému překvapivému zjištění, že Britney Spears je vedle kachnohuby Lovato vlastně docela sympatická a je vážně hezké, že v Americe evidentně nikdo netrpí anorexií. Se slzami v očích děkuji, už nikdy více. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Horší verze britského originálu. Špatně to začalo hned na začátku, když vyhodili Cheryl a nahradili ji Nicole, která nebyla to pravé ořechové ten rok (naštěstí se úplně obrátila a byla skvělá v britské verzi). Průměrní moderátoři a celkové provedení, Britney jako porotkyně katastrofa a talentů, které bych si pamatoval, bylo poskrovnu. Je tedy možná i lepší, že další řada nebude. Alespoň, že se díky této verzi našli Alex a Sierra. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Několik talentovaných zpěváků a zpěvaček, vcelku příjemné, po čase už to ztrácí ale na kouzlu a začíná to být okoukané, stejné řeči, stále stejné hádky mezi porotou, i soutěžící už nic moc nového a vyjímečného nepředvádějí, snad až na Joshe a Melanie. 60%. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

L.A. Reid mě velmi mile překvapil a jsem ráda, že je v porotě i Britney Spears, která byla obrovskou ikonou a dodnes je jednou z nejpopulárnějších zpěvaček. Bylo mi líto, že ji všichni už pomalu pohřbívali, ale jo... má na to. Demi Lovato je fajn, snaží se být na všechny milá a neponižovat je neboť toho si ve velkém užije Simon, který to občas přehání, ale už docela vyměknul... ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Má to jinačí úroveň než tady, i Ti zpěvácí, občas se najde pár vyjímek, ale jinak zpívají pefektně. Hold amerika, město netušených možností :-) A celkově na mě postoj poroty, a moderátoři působí jako celek výborně. ()

hallelluja 

všechny recenze uživatele

...tak ako (údajne) celú Ameriku, aj mňa bavilo sledovať mimiku Britney Spears... a úprimne sa divím, ako to mohla tak neistá introvertná osoba dotiahnuť v komerčnom priemysle tak ďaleko... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Hodnocení se vztahuje spíš obecně k celému pořadu, bez rozdílu jednotlivých ročníků. V zásadě bych se obešel bez všeho toho načančaného emo divadýlka (každý má svůj dojemný příběh). Celé tady té extrémně manipulativní rovině bych se nezdráhal napařit odpad. Nicméně, samotné výstupy některých účinkujících jsou skutečně kulervoucí (vlastně moc nechápu proč se tento obrat používá v pozitivním slova smyslu) a bez nadsázky jsou tím nejsilnějším co jsem v rámci živého zpěveckého přednesu kdy viděl, tudíž se i ty tisíckrát vyvařené álelůje a nessun dormy dají vstřebat. To samé platí o UK verzi, kde jsem si našel favoritů snad ještě víc. Navíc v porotě bývájí fakt velmi pěkní inteligentní lidé ženského pohlaví. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Taktiež súhlasím so všetkými kladnými hodnoteniami. X-FACTOR JE podľa mňa úplne skvelá amicka show so skutočnými talentmi, takže si myslím že 69% je úplne nezaslúžených... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Je asi nesprávné hodnotit show podle účastníků, i když je samozřejmé, že s bandou zoufalců se nedá koukat na nic. Každopádně budu hodnotit X-Factor jako pořad a z toho ohledu se dá začátek jedině pochválit - dobrá! je to jednak tím, že mají z čeho vybírat, každopádně oproti pořadům s podobnou licencí u nás jsou první castingy svižnější, napínavější a celkově mnohem lépe sestříhané. Zbytek? No, pokud nemáte svého favorita, budete asi brzy vypínat, protože v semifinále se začne opakovat, prodlužovat, blábolit a vůbec vás ta show ke konci vyčerpá. K tomu jeden z nejhorších moderátorů, kterého jsem kdy viděl a je jasné, čím se stane X-Factor US 2. Pokud jde o mého favorita, byl jím celou dobu Chris Rene no a druhý Astro by dafault. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Lepší než ČSMT a Talentmania. Z poroty jsem nadšená a navíc Simon vždy ví co říct a jak poradit. Kdybych si mohla vybrat svého "učitele" tak si vyberu na 100% právě ho. Samozřejmě je dost viditelné na jaké úrovni jsou oni a my. No, a ti soutěžící umí fakt zpívat. A jak dobře! ()

Reklama

Reklama