Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

Juto 

všechny recenze uživatele

Prečo všetci nadávajú na tento film, veď každý musí vedieť, že keď nemáš veľký rozpočet nemôžeš to tak vizuálne napáliť . Mne sa veľmi páčil jasné, že to je pritiahnuté za vlasy,ale vôbec to nevadí.A dať do filmu hercov z Prepadovky je výborný nápad.Iko Uwais skvelý v bojovom umení. Keď sa bijú na konci s nožmi s mimozemšťanmi je to choreograficky skvelé. 6/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vidím to na guilty pleasure roku. Už původní Skyline mě bavil nad poměry a to i navzdory mizernému hodnocení. Dvojka jde ale ještě dál. Už to není vůbec komorní scifko, ale vlastně docela epickej béčkovej blockbuster, kterej si na nic moc nehraje, ale dokáže velmi dobře bavit a díky neustálým změnám prostředí nenudí. Zatímco první díl se odehrával po většinu času v jednom paneláku, ve dvojce jsou postavy naopak neustále v pohybu. Pořád se tam střílí, někde něco bouchá, furt se někam zdrhá. Do toho Iko Uwais se svým bojovým uměním, takže ani o kontaktní souboje není nouze. Je tam hodně vcelku kvalitního a barevného CGI. Celkově art design emzáků mi sedl a je za tím vidět dost práce a nápadů. Yea, je to kravina, ale je to třeba daleko větší zábava než mega vážně se tvářící druhej Den nezávislosti (sry, Rolande). Tvůrci si toho jsou pravděpodobně i vědomi, protože proč by tam jinak na závěr cpali nepovedné scény (vždyť to není komediální film). Za mě tedy dobrý! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono to mohlo být docela fajn béčko, ale to by musel O'Donnell okrouhat děj a zkrátit stopáž. Pokud film zůstával v akční rovině, tak není moc co vytknout. Emzáci celkem ušli, efekty také měly určitou kvalitu a souboje, ať už na kvéry nebo na nože, mě bavily. Navrch se povedlo obsazení s charismatickým a z mého pohledu stále nedoceněným Grillem a krásnou Bojanou. jenže všechno, co se dělo mezi tim, bylo na nic. Vsuvka s dítětem mi přišla úplně mimózní, rodinná linka, která vyvrcholila v závěru, vyloženě trapná a rvačky mezi samotnými ufouny, a že jich bylo, mě také moc neříkaly. Oproti jedničce tu určitě posun je, to zase jo, ale pořád to vidím jako promrhanou příležitost. 40% ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Dějově i pojetím (typu Cloverfield) klidná jednička byla velmi dobrá a dvojka, byť pokračování je už vyložený scifi akčňák, rovněž. Pravda, premýšlivější #1 mi sedla víc, protože s přibývajícími minutami tvůrci #2 jdou až na únosnou mez a občas něco překryjí další akcí, ale i tak mi velkorysé pojetí BS sedlo, přece jen nešlo o pouhou tupou střílečku nabušenou alieny. Komu se libily Edge of Tomorrow, Pacific Rim nebo třeba Aliens, nebude snad vyloženě zklamán. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama