Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

okkac 

všechny recenze uživatele

První Skyline nebyl nic moc, ale vyloženě sračka to nebyla. Druhý díl je o dost zábavnější. V podstatě sledujeme stejnou událost očima jiných postav a jestě pak i za děj prvního dílu, který až tak nutný není vidět, snad jen kromě jedné postavy. Na 20 miliónový rozpočet je to celkem epické a film má v podstatě 3 úplně jiné třetiny. První v Los Angeles, druhá na kosmické lodi a třetí v Laosu, kde se do děje v mísí Iko Uwais a Yatan Ruhian. Bohužel fight mezi Grillem a Uwaisem skončí dřív, než se nějak rozjede a Yayan je tu taky trestuhodně nevyužitý kromě konce, kdy mačetou efektivní rozřeže několik emzáků. Dozvíme se více o emzácích a konec je tak trochu ve stylu druhého Independence Day. V rámci výplachu na jeden večer ideální. Objektivně 6/10, neobjetivně o bodík více. Klidně bych si dal trojku. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Scenárista O´Donnell se asi po zkouknutí Skyline chytil za hlavu a dvojku si radši natočil sám. A dobře udělal. Zvolil trochu vyspělejší styl se sympatičtějšími herci a potěšila mě i pointa vzniku naší civilizace. Snad jen těch šaolinů tam bylo v závěru až příliš, úplně by stačil ten americkej policejní Rambo. A pokud si někdo myslí, že tohle bylo oproti jedničce myšlený smrtelně vážně, divím se, že ho z toho nevyvedly ani závěrečný titulky. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak po dejovej tak po trikovej stranke ovela epickejsie pokracovanie ako prvy diel. Tesne pred dvojkou som si znova zopakoval jednotku, takze ocenujem naväznost na prvy diel. Behom prvej polhodiny znovu zazijeme od zaciatku celu invaziu, ale tentokrat z pohladu inych postav, ktore su tentokrat dostatocne zaujimave natolko, aby mi ich osud nebol ukradnuty a pri dialogovych scenach som netrpel. Z hercov na seba najväcsiu pozornost strhne Frank Grillo ako hlavny hrdina. Indonezsky import zaujme len bitkami. A bonbonikom pre zasvätenych je roztomila vedlajsia uloha vedca v podani Drazica. Prva polhodina pôsobi ako velkolepejsi a dynamickejsi remake jednotky behom ktoreho su nam zrekapitulovane jednotlive udalosti a nasledne dej konecne pokracuje tam, kde minule tak napinavo skoncil. Do takej polovici filmu som rozmyslal nad stvrtou hviezdou, ale po presune deja do azie ma vyvoj pribehu prestal bavit. Zrazu sa z toho stalo sci-fi kung-fu, co mi prilis nesedelo napriek solidnej choreografii bitiek, ktore nesetria ani krvou. Finale ktore mi bitkou monstier pripominalo stare Godzilly uz islo uplne mimo mna. Neviem aky bol rozpocet, ale trikova stranka vyzera skvele. Akcnych scen je ovela viac ako minule a dej sa konecne nedrzi na jednom mieste, co filmu prospelo najviac. Otvorene dvierka pre dalsi a pravdepodne posledny diel su dostatocne lakave na to, aby som sa na trojku tesil. 6/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prečo všetci nadávajú na tento film, veď každý musí vedieť, že keď nemáš veľký rozpočet nemôžeš to tak vizuálne napáliť . Mne sa veľmi páčil jasné, že to je pritiahnuté za vlasy,ale vôbec to nevadí.A dať do filmu hercov z Prepadovky je výborný nápad.Iko Uwais skvelý v bojovom umení. Keď sa bijú na konci s nožmi s mimozemšťanmi je to choreograficky skvelé. 6/10 ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hlavní neduh prvního dílu vězel v jednotlivých charakterech hrdinů, na které se nedalo koukat. Tentokrát zvučná posila Frank Grillo zafungoval perfektně. Začátek se začne vyvíjet slušně a svižným tempem, kdy tentokrát partička uvězněných lidí v metru bojuje o přežití. Překvapivě fungují nápady kolem vesmírné lodi, technologií, mimozemským bytostí a v tom jsem viděl největší potenciál. Jenže veškerá pozitiva končí asi po půl hodině, kdy se zbytek postav dostane na vesmírnou loď a kde se začnou dít naprosté hovna. Jakýkoli náznak, že by došlo na vývoj charakterů kromě Franka, zůstal opravdu jen v náznacích a například co předvedl O'Donnell s postavou syna, to by nevymyslel ani dement. To bohužel nebylo vše, neboť zápletka z ničeho nic přeskočí do Malajsie nebo bůh ví kde a do hry vecpou Uwaise a ještě jednoho maníka z Raidu. WTF. Dále to nebudu rozvíjet, ale sestupná tendence kvality graduje. V závěru si režisér uvědomí, že je Uwais naprosto zbytečný, tak mu nechá deset minut slávy na jeho parádičky, byť to s dvoumetrovými digitálními monstry nevydá nejlépe. VIzuál, vymyslet něco tvůrčího se cení, ale takto promarněný potenciál, díky otočce o 360' ve scénáři se jen tak nevidí. Dvojka mohla napravit dojem jedničky, ale ve výsledku se stává stejným fiaskem.......4/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama