Reklama

Reklama

Captain America: Návrat prvního Avengera

  • USA Captain America: The Winter Soldier (více)
Trailer 2
USA, 2014, 136 min

Předloha:

Joe Simon (kniha), Jack Kirby (kniha), Ed Brubaker (komiks) (více)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford (více)
(další profese)

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi. (Falcon)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Ale v poslední době je dabing taky skvělej a né že ne ... to jen se rozmachlo to koukání s titulkama ... třeba takovej Temný případ (true detectiv) má dabing naprosto vynikající. Přesto že celý seriál vlastně sedí na hereckém výkonu hlavních představitelů.

A takových seriálů bych ti mohl vyjmenovat spoustu .. a filmů taky... a zrovna Marvelovky mají český dabing opravdu parádní...

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Blackhand47

no posledni dobou to neni takovi jako to bejvalo driv, ale me spis vadi tohleto "elitářství", koilkrát se dozvim ze nemuzu bejt fanousek filmu nebo serialu ptz jsem v podstate barbar a mam radsi dabing...

na příspěvěk reagoval dragon94

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Štědronský

Já věřím, že nikdo číst 99 stran diskuze nemusí, stačí použít něco, čemu se říká zdravý rozum, aby člověku došlo, že už se to tu asi tenkrát před těmi dávnými časy, kdy ten název poprvé vyšel asi řešilo. Ale dobře, každému co jeho jest...

Štědronský

Štědronský (hodnocení, recenze)

Camulator

Lituju, jestli opakuju slova někoho jiného, ale všech 99 stran diskuze opravdu číst nebudu. Projel jsem jen pár posledních.

Já jsem si ulevil ze své frustrace, ty sis ulevil z té své, tak jsme si kvit, co říkáš?

na příspěvěk reagoval Camulator

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

LizianShaw , LizianShaw

Fakt? Tak to je fajn doufam ze se budou drzet spis komiksove verze a neudelaj z nej dalsiho Ironmana :-/. Z tohomam strach u Ultrona v Avengers.

A ten trailer no to uz je fakt sila 11 minut :-/ na to koukat nebudu. Jestli to fakt bude trailer a ne kecani hercu plus par ukazek teda :D

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ladies $&$ Gentlemen podrzte si gate. Pristi trailer bude mit 11 minut a 15 sekund!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to neni mozne aby tam nebyl clip. Takze ----- nejdelsi trailer co kdy byl + akce, Black Widow = Epicness Overloaded!

na příspěvěk reagoval Sell, LokiZombie, kRenzik, tomas.malo

kRenzik

kRenzik (hodnocení, recenze)

Myslite ze se Arnim Zola vrati ve svem robotickem tele nebo jen ve flashbacich? Mimochodem v jednicce mel Arnim Zola ty navrhy toho robotickeho tela na stole takze by me navrat v robotickem tele hoodne potesil :).

na příspěvěk reagoval LizianShaw

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

Blackhand47

jako ale stejně... Zimní voják je trochu zavádějící. Laik si řekne- takže za druhé světové to byl první avenger a teď se z něj stal zimní voják...? :D:D:D

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Související novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama