Reklama

Reklama

Captain America: Návrat prvního Avengera

  • USA Captain America: The Winter Soldier (více)
Trailer 1
USA, 2014, 136 min

Předloha:

Joe Simon (kniha), Jack Kirby (kniha), Ed Brubaker (komiks) (více)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford (více)
(další profese)

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi. (Falcon)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ten film i s tim genialnim main theme je furt super. Prijemne zjistenicko. 🤓😁👌

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

No bude to přímo souviset a minisérii Secret invasion a půjde logicky o skrulli. Mají se objevit všechny hrdinky co v komiksech měli jméno Cpt Marvel tedy Carol, Kamala ( co je nyní Ms Marvel a bude mít vlastní sérii taky) a Monica co byla v sérii Wandavision.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Ratemus

No počkej, jednou jsem ty filmy už sjela, tohle je už podruhé a o takové kočce se mi nic nevybavuje. Jedině, že bych něco vynechala, právě Kapitána Marvela jsem při prvním sledování - nevím proč - vynechala. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Zklamaná určitě nejsem, jen je to zajímavé. Škoda, že se ta "kočka" už víckrát neukázala. I když by asi bylo složité ji včlenit mezi Avangers, tedy bez ohledu na ničivou sílu, které je schopná. Docela by bylo zábavné se dovědět, kterým koncem nakonec vyšel ten teserakt :-D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Jo lidi byli zkalamaný, že za tím nestojí nějaká temné a drsné tajemství, ale zrovna takováhle "banální" věc. Mně osobně se to líbilo, bylo to takové......originální a navíc Flerken, neni zrovna potvůrka, kterou je třeba nasrat. 

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Už jsem udělila hodnocení. Proč Fury řekl, že když naposledy někomu věřil, přišel o oko? O oko přeci přišel následkem škrábnutí od kočky, co nebyla kočka... O čem tedy byla řeč? 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

struudla

struudla (hodnocení, recenze)

milionkrat lepsi film ako captain america: the first avenger, ktory ma unudil na smrt

Apanatschi

Apanatschi (hodnocení, recenze)

Po filmovom maratóne Captain Marvel - Endgame - Far from Home - som si proste potrebovala pozrieť ešte aj túto marvelovku. A vidím, že je tu zopár nových komentárov z nedávnych dní aj od ďalších užívateľov... Viacerí sa k tomu teraz vrátili - príjemný pocit, že nie som sama. :-)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Fury zapálí svojí pásku aby jí v dalším díle měl :D 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Nevka

Jenže oni opravdu jsou dva oficiální názvy od studia, s tím nemá distributor nic společného.. Disney to takhle má často viz poslední Piráti z Karibiku.

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

beba789

Nic, jen jsem vysvětli, že wufikovi asi vadil jen zbytečný překlad/změna - s čímž já souhlasím. Pokud mu šlo o to, že to pokazil jen někdo na CSFD, tak jsem si to vyložil jinak :)

na příspěvěk reagoval beba789

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

BackPa

On narážel asi na to, že ten český originální název nemá nic společného s tím zahraničním (USA atd.).

na příspěvěk reagoval beba789

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

neuznám, mně se nelíbí ten tupý teen nádech a celkové vyobrazení postav, prostě pro mě hrozný....ale to bude tím, že už na tom hledám něco jiného...jestli DC něco neumí, tak jsou to hrané seriály, už jen to že kromě jednoho mají všechno od stanice CW o něčem svědčí

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

Arrow univerze je pradny ale skoncil som po 3 serii ale znova budem pokracovat lebo paradne prepajaju tie svety flash supergirl a spol to aj ty musis uznat ze je dobre 

na příspěvěk reagoval Nevka, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Zek

Přesně odpad nebo pět hvězd a nic mezi tím...a záměrně hledání chyb pro udělení odpadu...to je objektivita jako prase

Zek

Zek (hodnocení, recenze)

woodsman

Tvá logika u hodnocení(odpad pět hvězd) je teda hodně zajímavá. :D :D a to jsem si myslel, že se tu Jarouškovi už nikdo nevyrovná. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Nechme toho ty se stejně budeš vyjadřovat dál jako děcko a nikdo to nezmění... Nemá to cenu stejně dáš už zítra či dneska Thórovi odpad předpokládám, nebo ne? Nemá to cenu....jinak co říkáš na seriál arrow a celý ten jeho univerze?

na příspěvěk reagoval woodsman

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Dceu není moje hračička, já si to dokážu odůvodnit bez toho abych dělal rozdíly mezi konkurenty to ty nedokážeš...a radši mám Dc ovšem ne dceu...jen jsem chtěl znát tvůj názor tak šup šup do dalších diskuzi...zajímavý když někdo uráží tvou hračku hned nadáváš a přitom t, jsi ještě horší v opačném případě ....

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Bez jako největší milovník Dc do každé diskuze k mcu filmům a hazej tam svoje zaujate adolescentní rozumy Dc kida...tady není nikdo na csfd kdo by byl stejnej jako ty a záměrně za každou cenu urážel a dával odpad protože má radši konkurenci fakt není buď na sebe hrdej jsi tu jedinej

na příspěvěk reagoval woodsman

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Na tom je tak jasně a krásné vidět jak tomu chceš jen škodit a urážet to...a pritom dáš kdejake picovine od Dc pět hvězd...myslíš že Dc nemá tupé laciné postavy? Ty jsi fakt neuvěřitelné to už není ani vycitka ale prostě typani a za každou cenu hejtovani..a pak řeknes řeknes že se ti líbí film baan a Robin to je jasný odkud potom vítr vane.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

cele o hovne trapna zapletka jedna z najhorsich postav zimny vojak nechapem tu dost vela priestoru preco ho mal tolko aj v ciwil war kvôli tomu je to tiez trash tyto jebly bratia zabiju MCU dost sa bojim co urobia s Avengermi typujem 3/4 filmy sa budeme divat na gay parik cap a soldier ako isli na veceru 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Nevka, Ratemus, Lacike

Související novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama