Reklama

Reklama

Captain America: Návrat prvního Avengera

  • USA Captain America: The Winter Soldier (více)
Trailer 1
USA, 2014, 136 min

Předloha:

Joe Simon (kniha), Jack Kirby (kniha), Ed Brubaker (komiks) (více)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford (více)
(další profese)

Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na pomoc svého spojence Falcona. Přesto se brzy ocitají tváří v tvář nečekanému a zdatnému nepříteli – Winter Soldierovi. (Falcon)

(více)

Recenze (1 416)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Prozatím těžko hodnotit, druhá projekce je zcela nezbytná. Nemůže za to ani tak zápletka v duchu klasických špionážních / politických thrillerů, která svou extrémní překomplikovaností věrně vystihuje styl komiksové předlohy a jejíž rozmáchlost silně evokuje první Avengery, ani má potřeba zaplašit neodbytné podezření, že morální poselství filmu by mohlo být přinejlepším obehrané a kapku banální, přinejhorším až směšně nesoudržné. Ne, vinu za to můžu klást pouze vražedné kombinaci superrychlého střihu, dynamické kamery a pojebaného třidéčka, které znemožňuje soustředit se na cokoli jiného než na usilovné luštění, co se zrovna v konkrétním vteřinovém záběru děje. Nesundat v polovině to brýlaté zlo z hlavy, tak z toho filmu nemám v podstatě žádný dojem, protože vlastně ani nevím, že jsem ho právě viděla. Na druhou stranu mnou neočekávaný příchod Falcona a oproti dřívějšku nesporně bombastický poměr pasu/zadku Černé vdovy vyvolal upřímné nadšení, takže více méně očekávám, že to na ty čtyři nakonec beztak hodím. SPOILEROIDNÍ PS: Ty z nás, kteří vytrvale oplakávají předčasný zánik Firefly, bezpochyby potěší, že Whedonovi se podle všeho podařilo prosadit do příštích Avengerů Simona a River Tamovy. Slovy klasika: Edit: 2D nepřehlednost akčních scén snížilo sice minimálně, zároveň ale dostatečně na to, abych měla spoustu času uvažovat nad tím, jak strašně moc nesnáším záměrně matoucí výstavbu politických thrillerů. A ačkoli mám napodruhé alespoň příležitost plně docenit, že tvůrci tendenci obou posledních US administrativ podřizovat svobodu bezpečnosti otevřeně ztotožňují s náckovstvím, následné nepokrytě komiksové hajlování sráží jakoukoli vážnost, kterou tahle jinak vcelku zajímavá reflexe aktuální situace mohla mít. Čistých 70% s tím, že místy je to fakt šílená volovina. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co mělo být původně typický super hero film, se nyní stává nadupaným konspiračním a špionážním thrillerem. Kapitán Amerika je nyní silnější, rychlejší a více rafinovanější voják s lepšími bojovými schopnostmi. Akce je zde šílená, vynikající choreografie, perfektní záběry kamery, překrásné CGI a střet dvou rivalů je definitivním Highlightem filmu. Film exceluje nejen ve výtečné akci, ale může se chlubit také velmi dobře napsaným story se slušnými zvraty i dávkou inteligence. Na konec by byla hanba nezmínit excelentního záporáka Wintra Soldiera, který hravě převálcoval všechny záporné postavy za poslední desetiletí. Opravdu nepříjemnéj Bad ass, který při pohledu na kameru vyvolává mráz po zádech i husí kůži, jeho přítomnost na obrazovce je zkratka až hororově děsivá ! Čistý skvost a Kapitán Amerika se zároveň stává mou nejoblíbenější postavou z Marvelu. Kina nelituji, šel bych znova.100% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Prostředí i doba se mění, žánrově se zapomíná na jakýkoli idealismus, z počtu překvapivých zvratů přechází oči - a přesto je to zase na jedničku. V hlavní roli totiž zůstává oddaný srdcař, kterému nelze nefandit a kdybych měl do nějaké války naskočit, ať je to ta, kde mi po boku bude stát tenhle chlapík. Dokáže totiž vyjasnit stíny minulosti, prosvětlit houstnoucí budoucnost a ve spolupráci s úžasnou Black Widow a sympaťákem Falconem hláškovat v jednom kuse na pozadí dokonalé akce. Mnozí asi najdou v tomhle komiksovém světě spoustu chyb, ale já se mezi ně nezařadím. Šestá pětihvězdná Marvelovka v řadě totiž není náhoda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Shield berie svet taký, aký je. Nie taký, aký by mal byť.“ Pecka. Na totálku. Jednotka ma nebrala, ale toto je špičková bomba a jeden z najlepších akčných filmov desaťročia. Neviem, ktorá akčná scéna je moja najobľúbenejšia. Či prevratná automobilová a následne "ručná" naháňačka na diaľnici (a v priľahlom okolí), či brutálne veľkolepé finále (kedy mrazivo a v masovom meradle umierajú desiatky kladných postáv, síce to nie je vidieť, ale aj tak!), prípadne perfektná naháňačka Nicka Furyho, v ktorej generálny Shieldu divákovi a nepriateľovi krásne, jasne, stručne, razantne a nekompromisne ukazuje, prečo je šéfom organizácie práve on a nie niekto iný. Vynikajúco v Captain America: Zimný vojak však fungujú i vzťahy medzi postavami a samozrejme i samotné postavy - skvelý je ako Evans s Jacksonom, tak Johansson, sympaťák Mackie alebo drsný terminátor Sebastian Stan (a vlastne úplne všetci, pravdaže nesmiem zabudnúť na skvelého Roberta Redforda a kvalitného magora Franka Grilla). Miestami som takmer ani nedýchal. Pravdupovediac (odpustite rúhanie) mi film pripadal ešte o kúsok lepší, ako Brubakerova komiksová predloha (ale aj tá je skvelá). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No stalo se presne to, co jsem cekal a ceho jsem se bal. Presunem do soucasnosti prisel Captain America o svoji hlavni devizu a jedinou vec, cim se lisil. Takze ted, bez dobovy atmosfery a deje v minulosti, tu mame jen vicemene tuctovej komiksovej akcnak. Netvrdim ze spatnej, to rozhodne ne, jen to proste tak trochu pripomina G. I. Joea. Jinak pribeh sice neodhadnete behem deseti minut, ale ani necekejte nic extra komplikovanyho. Akce je dost, je skvela, kolikrat docela drsna a hlavne ji vetsina vypada celkem realisticky. Johansson neni tak otravna, jak jsem se bal, ale kdyby tu nebyla, nic moc se nestane. No a hlavni zaporak nedostane moc prostoru a co si budem povidat, ani neni moc zajimavej. Nicmene film slape od zacatku do konce, akce a triky skvely, herci sympaticky, takze nuda nehrozi, ale jak uz jsem rek, nicim extra to nevybocuje z rady. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jestli má Marvel v něčem rezervy, tak to jsou většinou nijací záporáci (zejména Loki). Takže to je tím hlavním, co jsem tady ocenil - záporáky, respektive pocit HROZBY, který visel ve vzduchu. Jinak to byl do puntíku popkornový kinofilm, který ohromí už jen záběrem triků co jistě daly velkou práci vytvořit. Chris Evans je ve své roli jistější, Anthony Mackie je na sidekicka sympaťáka jako dělaný a Scarlett Johansson mi poprvé v životě přišla kurevsky sexy. Jednička byla oproti pokračování vyloženě malý film, tady to začíná tuhnout a sakra jo, líbí se a funguje. Pro mě na úrovni IRON MANů, tj. v čele dosavadních marvelovek. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dvojka proti jedničce - překvapení jako prase!! Pecka!! Těmhle filmům komenty zpravidla nepíšu,ale tady výjimečně ... excelentní "fighty" - souboje!! Na tom CA2 stojí ... Téměř 5, ale stále 4* ... :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám radost z toho, že se o židovsko-bankovní Hydře natočil film a ukázal tak světu, kam spěje naše civilizace. Na druhou stranu jsem tradičně smutný z toho, že jakákoli zmínka o NWO již nyní bude zlehčená tím, že to říkali ve filmu nevalné historické věrnosti. Ať tak či onak, tak mne tedy druhý emerický kapitán pobavil dostatečně. Víkem od popelnice se oháněl naprosto světově a tak zbývá jen doufat, že příště vezme do ruky celou popelnici a snít o tom, že Hydra dostane po palici rovnou kontejnerem. To bych si snad takovou bublinovou omalovánku i přečetl, což jsem neučinil od raných dob Myšpulína s Fifinkou. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak strašný mustr, tak strašné nic. Jedničku alespoň oživovalo rutinní retro, tohle je úplně vyprázdněné, zkonstruované se sofistikovaností patníku u silnice (je to takový ten film, kde záporák nosí půl filmu masku, aniž by k tomu měl důvod). Pokus o přesahy a špiónské motivy spíše legračně povrchní. Prostě nuda. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Soudruhům v Marvelu se neustále daří nejen svůj komiksový svět superhrdinů rozšiřovat, ale také v jednotlivých adaptacích neustále přicházet s něčím alespoň trochu novým. Druhá rána amerického kapitána potěší svou lehce bondovsky laděnou špionážní zápletkou připomínající thrillery ze staré školy. Právě u toho bych ale ocenil prohloubení pocitu paranoie, kdy není jasné, kdo se účastní jakého spiknutí a komu věřit. Film poměrně snadno sklouzne k megalomanské akci, která je místy chaoticky sestříhaná. Rychlým střihem a třesavou kamerou se obvykle zakrývají nedokonalosti v choreografii či tricích, Kapitán Amerika však tohle určitě neměl za potřebí, a proto to trochu zamrzí. Přesto akce vypadá velmi dobře, střet superhrdinů má šťávu, nicméně nejsou mi moc jasná "fyzikální" pravidla, co se může a co ne, resp. co Kapitán ustojí a co jeho život naopak ohrožuje. Jako divák pak nevím, kdy se mám o něj strachovat a kdy si můžu bezstarostně hrát v přítmí kina kapesní kulečník... 7/10 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že bude stačit pár roků, abych docela zásadním způsobem přehodnotila svůj pohled na takovýhle film. Soundtrack mi hraje do sluchátek prakticky nonstop, protože nic nepotěší při ranním výběhu tolik jako ty infarktové vřískající trumpety, nebo co to je, co hrají, kdykoliv Bucky skočí z nějakého povrchu a dělá reklamu na L'Oréal pro temnou stranu síly. Pořád je tam tedy milion věcí, co bych viděla jinak nebo nejraději neviděla vůbec, ale aspoň že rány pěstí dělají v obličeji modřiny. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Druhý Kapitán Amerika v sobě jistě spojuje několik narativů mnoha uživateli zde zmíněných. Svým způsobem jde o něco, co provází celou americkou historii. Něco, co je v Američanech a jejich povaze hluboce zakořeněné. Touha být nejlepší, všechno a všechny ovládat, jasně se proti ostatním vymezit a jít „přes mrtvoly“. Když pak přijde něco, co může pevné hodnoty a vnitřní suverenitu ohrozit, vyvolá to paniku, paranoiu, hysterii, vznikne mnoho konspiračních teorií atd. A když nic takového nepřijde, nějaký vnitřní nepřítel se najde vždycky. Takovými jevy, tendencemi, obdobími je americká historie doslova prošpikovaná (zavraždění Lincolna, mccarthismus, vražda JFK, nixonismus a aféra Watergate, 9/11, WikiLeaks, Snowden a aféra NSA). Všechno tohle do sebe nový Kapitán Amerika tak nějak absorbuje a nastavuje Američanům ironické zrcadlo. A nastavuje ho velmi stylově – honbu za spravedlností a uchování těch pravých amerických hodnot odstartuje náborovou akcí. Nejdříve jako sám proti všem, později s jedním, dvěma a třemi parťáky, přičemž nakonec rekrutuje („I, CAPTAIN AMERICA WANT YOU!“) skoro celý S.H.I.E.L.D. Padouši, třeste se! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Já se picnu. První marvelovka, u které jsem po všech těch předchozích průměrnostech rezignoval na návštěvu kina, a samozřejmě se z ní vyklube ta zdaleka nejlepší! Nejzajímavější scénář, nejsvižnější tempo a dialogy, nejlépe nadávkovaná a nejefektnější akce a Scarlett vystrčená dopředu byla sexy jako nikdy. Žádná postava neotravovala, ani na chvíli jsem se nenudil, dokonce i ten stupidní štít tvůrci těží, co to jde, takže jsem ho chtě nechtě vzal na milost. A TĚCH ZABITÝCH LIDÍ! Fakt našlapaná jízda. Už jsem si nemyslel, že to kdy řeknu, ale - klobouk dolů, Marvel Studios. Takhle by to mělo vypadat vždy. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ten film má svá silná místa, jsou to pasáže, které každého doslova nadchnou, neboť se jedná o skvělá akční scény nebo brilantní trikové orgie, ale celé je to taková kravina, že jsem se musel vysloveně nutit, abych to vůbec dokoukal. Pořád ale lepší, než první díl. Ne, tenhle typ maskovaného hrdiny mě prostě nebere. Je divný, působí teple a používá středověký štít proti mečům k obraně před rotačním kulometem. Kapitán Amerika je jakási slabina celého toho avengerského univerza. Ale je dost možné, že to někdo žere. Proč ne. Ačkoliv je tu všechno divný, i padouch (ten je snad nejdivnější), kluky to asi zaujme. Tak to má být. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hon na Kapitána Ameriku, aneb krtek musí z S.H.I.E.L.D.u ven.. Přesně dávkované hlášky pro odlehčení, dvě živočišné pouliční přestřelky, nejen díky Redfordovi politicko-špionážní nádech všech tří prezidentových kondorů a decentní rýpnutí do amerických praktik eliminace nepřátel státu. Jakmile se však začne zdravit hydrant, promlouvat do firemního rozhlasu a zapalovat nebe nad Potomacem, nemoc marvelovského stereotypu se zase vynoří z thrillerové mlhy. Musím však Kápovi Emérika nechat, že od posledně odhodil ten skautský šátek a kdyby snad k němu asgardský vyvrhel Loki adresoval hlášku: „Právě si přeříz dědečka!“, neměl bych už pocit, že je to obvinění z krvesmilstva.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ambiciózní debilita, která by strašně chtěla replikovat scénáře Temného rytíře, Bournea, popřípadě Tří dnů Kondora (extrémně rychle plynoucí vyprávění plné nečekaných zvratů, konspirace, pád systému), ale bohužel nemá za stolem Jonathana Nolana, ale páreček volů (aka scenáristů), kteří se domnívají, že opakováním nečekaných infiltrací (hodných i zlých postav) zahladí asi miliardu "plot-holes", které tímhle postupem vznikají, a na závěr pod tlakem škatulky beztak ucuknou ke stupidní šabloně jako z videohry (zastrč tři paměťovky do třech děr = victory!), záporáckým klišé vyžvaněných plánů (mluvící hlava v bedně silně mimo, o idiocii hrozně zlého vyhlazovacího plánu ani nemluvě) a extrémně nízké porci emocí, o nichž se ale všichni vehementně snaží. Takže proč 3 hvězdy? Protože je to v rámci letních výplachů stále ještě extrémně zábavná, řemeslně perfektně ošetřená akční jízda s parádním hereckým trojlístkem, hromadou milých cameo roliček a sympatickým feelingem velké změny, která relativizuje v podstatě vše, co se v Marvel vesmíru prozatím odehrálo. Jen je škoda, že se tyhle zajímavé prvky a postavy ocitají v hloupoučkých zápletkách (děj to vlastně nemá), které se neumí úplně odříznout od komiksových vzorců (Iron Man 3 byl asi nejblíž) a výsledný střet snahy o realismus a komiksové nadsázky vyplodí... no ano, sympatickou blbost. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

LOL, to, že tam je Robert Redford a nějakou organizaci tam někdo infiltruje, z toho ještě nedělá špionskej blockbuster, takže bych pro příště prosil trochu víc pokory v marketingovym oddělení. Marvel tady jinak spíš přešlapuje na místě - ultradementní dialogy vyvažuje skvělá, velkolepá a přehledná akce, výsledkem je proto čirej průměr. Dabing zlo, 3D zbytečné. 65% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, ale hodně jiné – vážnější, temnější. Zápletka má atraktivní přesah a lze ji chápat jako nabitý blockbusterový komentář k aktuálním skandálům (špionáž ze strany USA), jenže bojové scény jsou velice chaoticky sestřihané a kamera vratká, což jistě podporuje dojem, že Captain spěchá a čas na něj tlačí, ale 136 minut je i na záchranu světa příliš. Přímo v kině je to zábava plná vjemů, ovšem hodinu po zhlédnutí dojmy nečekaně rychle vyprchaly.../// 3D k ničemu a Bouček občas tahá za uši, druhá potitulková scéna nadbytečná, Evans herecky nevýrazný – ovšem tílko a bicepsy výsledný dojem zlepšují. 65 %. [Kino, 3D, dabing] ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher Markus, Stephen McFeely / Predloha: Joe Simon, Jack Kirby | Hudba: Henry Jackman | Distribúcia: Walt Disney Studios Motion Pictures | Štúdio: Marvel Studios | Rozpočet: 170 miliónov $ | Tržby: 132,424,000 $ || O kategóriu lepšie než prechodca. Vynoruje sa ale plno faktov, ktoré podkopávajú doterajšiu suverénnosť zasadenia strán dobra a zla. Captain America 2 by nemal o čom byť, keby si nezobral pod svoju gilotínu organizáciu, ktorá ho vytvorila. Scenáristi to nemali ľahké, aby vybalancovali príbeh, ktorý musí začať niekde, kde potom musí aj skončiť - so zachovaním Marvel pojmov. Pritom ale musia mať postavu, ktorá dodá možnosť pokračovania. A to je práve slabinou Marveloviek - neschopnosť zabiť nadobro postavy, keď je to už naozaj nutné. Takto už vlastne u mňa nevedia dosiahnuť to, aby som uveril tomu, že niekto z ich univerzu môže naozaj umrieť. Horšie je, že toho nie su schopný, ani keď ide o záporákov. To je už naprostá blamáž. A u Kapitána, ktorý nemá toľko možností, jak jeho kolegovia, tým jeho sólovky trpia ešte viac. Scarlett má ale úžasný hlas, kapitán je sympaťák a prvá potitulková scéna otvára milión nových možností, ktoré by mohli oživiť trošičku upadajúcu kvalitu marvel produkcií. Škoda tej preafektovanej akcie, ktorá je naozaj za hranicami realistických fyzických zákonov. 77% | Videno v Cinestar Černý Most, 2.4.2014 | ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

**** a půl. MARVELous! Winter Soldier nasazuje současným (nejen) komiksovým trhákům vysokou laťku takovým způsobem, jak se to do té doby snad nikomu nepodařilo. Kde byli do této doby Russo's Brothers schovaní? :) Parádní nářez s úchvatným, promyšleným scénářem a dialogy, end credits perfection, soundtrack Henryho Jackmana považuju za jeden z nejúžasnějších a nejvýraznějších za hodně dlouhou dobu, FUCKING EPIC (Winter Soldier Theme, Cap Theme, Lemurian Star, Causeway), a geniálně natočenými akčními scénami - jedna z úvodních scén při obsazení lodě, střílečka na mostě je cinematic masterpiece, a vůbec hudba v celé té dokonalé "Highway scene" je stunning. Střet dvou nejlepších přátel po desítce let a odkrytí masky "Who the hell is Bucky?", bitka ve výtahu "Before we get started, does anyone want to get out?", Piercova žádost o Mission Report a Bucky, který ho vůbec nevnímá a myslí se mu prohání pouze jediné "The man on the bridge, who was he? I Knew him." Začínají se mu vybavovat střípky na svou vlastní, dávno ztracenou identitu, zcela zničenou léty systematického "brainwashing" a experimentů. A nakonec také monumentální souboj v závěru, který mě vždycky položí "I'm with you till the end of the line." Obsazení posíleno o Anthonyho Mackie v roli Falcona, Roberta Redforda či Franka Grilla, sexy frajer, i když hajzl jeden:) A ti, kdo pamatují legendární Supermax a sledovali Školu zlomených srdcí, možná najdou i drsňáka Dresica, coby jednoho z členů STRIKE. Tím největším, nejdrsnějším, nejstylovějším borcem a (anti)hrdinou je zde Winter Soldier. Sebastiana Stana jsem si pamatovala ze zábavné pitomosti Síly temna. A jako Winter Soldier mě dostal tak, jak se to ještě nikomu nepodařilo. I have never been so emotionally drowned with such intensity to one character and for such long time. I never felt this way. Ever. Sebastian Stan je neskutečný. Propůjčil své postavě patřičné tajemno, stejně jako zranitelnost. Dokáže působit jako hrozba a naprostý badass, stejně jako zraněné zvíře lapené v pasti. A zároveň, když si člověk uvědomí, že pod tím vším se skrývá starý kamarád Bucky Barnes, který si musel projít tak hrozným peklem a mučením za celá desetiletí, vidí trosky lidské bytosti, která byla přetvořena na "killing machine," just heartbreaking. Sebastian za celý film řekne sotva pár vět, ale "THOSE EYES" toho dokážou říct víc, než tisíc slov. Zračí se v nich všechno to, na co se slova nezmůžou. One of the most complex Marvel characters. Vývoj jeho postavy "between movies" je úžasný. Snad žádná jiná postava neprošla tolika změnami ve svých filmech. Tři filmy a v každém dojde na charakterovou změnu, posun. Sebastian dokázal projít obdivuhodnou proměnou. Při jeho scénách na mostě se mi vybaví Bane, Nelítostný souboj a nevím proč, mi připomíná i Predátora:) Asi nikdy jsem nebyla natolik uchvácena "action and fight scenes" jako v případě WS. A to ještě pak přišlo Civil War. Jestli si z MCU někdo zaslouží prequel, tak právě ON. Tady se tvůrcům nabízí obrovské možnosti, jak jeho příběh zpracovat. Přerod ochranitelského Buckyho Barnese ve smrtící a nelítostnou zbraň Hydry. Skoro měsíc(e) jsem nedokázala sledovat nic jiného, než Kapitána Ameriku, stejně jako jsem většinu času strávila přilepená k čemukoliv, co se týkalo Sebastiana Stana. Stucky, nebo Evanstan. Tak jim říkají:) Bucky Barnes a Steve Rogers alias Winter Soldier a Captain America se po Wolverinovi a Iron Manovi zařadili mezi "my favourite Marvel characters." A to mi ještě v Avengers přišel CA jako nevýrazný a docela nudný. Jo, jo, stačí odhalit jeho začátky, čím vším si prošel, charakter, strohý smysl pro humor, a to všechno v podání Chrise Evanse. Díky za to. Pokračování Marvelovského Mirka Dušína má spád, je dynamické, a v rámci blockbusterů Marvel i nadále dokazuje, že je OVER THE TOP. Jeho filmy jsou zároveň i chytré, promyšlené a dokáží v sobě dokonale spojit zábavu, akci a triky, s důrazem na důležitost a propracované charaktery s potřebnou psychologií. Žádná bezduchá CGI řežba s plochými postavami. HAIL MARVEL! () (méně) (více)

Související novinky

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama