Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Vichnar a Darina Vymětalíková se vracejí k událostem posledního kola Tipsport extraligy v ledním hokeji. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Myslíte, že formát našeho pořadu stojí za dvě věci?“ - „Tak určitě…“ Na místě režiséra tohoto hokejového prohrána bych zavolal „experta“ Pavla Richtera do studia slovy: „Pojď sem.“ a ve dveřích mu řekl: „Kam jdeš?“ a poslal ho do prdele.. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Udělat ze zpravodajství z hokeje, nejzábavnějšího (to je subjektivní), nejrychlejšího (to je více méně objektivní) a nejkulervoucnějšího (a to je pravda boží!) sportu nudnou záležitost je docela těžké, čt se to bohužel povedlo, oproti bully a v jeho rámci vysílaném Dohráno je to kulhavý slepýš oproti závodnímu chrtu s rodokmenem délky komplet bible a půlky koránu k tomu.PS:ŠKODOVKA! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdo někdy hokej hrál, ten ví, že hokej den poté dost bolí. Asi jako výsledek motta tohohle pořadu "kam puk nemůže, nastrčí mikrofon." Většina hokejistů by za sebe opravdu měla nechat mluvit jenom statistiky, jinak ovšem jako repetice zápasových sestřihů je to určitě zábavnější, než když jsem se kdysi hrabával v teletextu. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Rekapitulace posledně odehraného kola extraligy. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 60% (3*) | ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo pořádně nemá čas na veškeré sledování a děj v hokejovém světe, je tento seriál naprostou nutností. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako milovníka hokeje zcela zbytečný pořad. Nepřinášející nic nového, pořád stejné otázky a velmi nudné odpovědi. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Když ještě hrála Slávinka extraligu, tak jsem koukal pravidelně. Teď už to vždycky jen tak nějak "zaznamenám". Ale každopádně formát je to dobrý, pro fanoušky hokeje super pořad. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Komentář je spíš obecný než k tomutu konkrétnímu pořadu - je zvláštní, jak velký rozdíl v kvalitě je mezi hokejovou a fotbalovou částí sportovní redakce v ČT. Zatímco u hokejových pořadů a komentářů je málokdy co vytknout, u fotbalu je to neskutečný amatérismus, který začíná ve studiu a vrcholí rozhovory s hráči typu: "Kde je podle vás důvod toho, že prohráváte? Je to podle vás tím, že vás soupeř přehrává ve středu hřiště?" "Tak určitě..." "A změníte nějak do druhého poločasu taktiku?" "Tak asi se poradíme s trenérem. A trenér rozhodne." Díky Bohu, že mě hokej baví mnohem víc než fotbal:o) ()

Janie. 

všechny recenze uživatele

Objektivní pořad si teda fakt představuju jinak. Neustále dokola jen reportáže o velkých týmech, ty ne tak slavné okázale ignorují nebo na ně mají hloupé připomínky. ()

Ruslan 

všechny recenze uživatele

Velice pěkně udělané zpravodajství z hokeje. Vždy pokud mám možnost , se na tento pořad rád podívám. Občas tam zachytím i nějakou tu novou infromaci. ()

Reklama

Reklama