Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Diskuze

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Byť pedofil rozhodne by som si to užil viac.... Je to hnusné čo píšem ale je to tak

hallelluja

hallelluja (hodnocení, recenze)

Niečo tak odporné som už dlho nevidela. A to znesiem veľa. TOTÁLNY ODPAD!! Aj zneužívanie detí ma svoju reality show.

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Vitajte v Amerike... Všetky matky, ktoré sa do tohto prihlásili, by mali povinne absolvovať terapiu alebo rovno pobyt vo vystlanej cele v slušivej bielej kazajke.

Marfab

Marfab (hodnocení, recenze)

souhlasím s akoforty.......je to až neuvěřitelné co se v te americe děje. na jednu stranu si např. vlastní strejda nemůže hrát na veřejnosti se svou neteří, protože to je považované za zneužívání a na druhé straně tohle.....dovolené týrání malých dětí kteří ani nemají páru proč tam vlastně jsou svými zakomplexovanými a střelenými matkami

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama