Reklama

Reklama

Malé královny krásy

(pořad)
  • Česko Caparti a čelenky (více)

Fascinující a poutavá reality show Malé královny krásy nabízí pohled do zákulisí zvláštního světa soutěží krásy zaměřených na dětské účastníky. Každý díl představuje několik velmi mladých soutěžících různého věku, kteří pochází z nejrůznějších prostředí, a seznamuje s jejich náročným životním stylem. Stát se malou královnou krásy totiž není jen tak. Ambiciózní princezny se musí hodně snažit, přizpůsobovat a někdy dokonce i omezovat. Jednotlivé epizody Malých královen krásy zachycují vždy jedno soutěžní klání a kromě samotných soutěžících nabízí pohled také na jejich neméně ambiciózní maminky, tatínky, ale také na prodlužování vlasů, stříkané opálení, líčení a nezbytné třpytky. Kromě toho odhalují modernější přístup k dnešním soutěžím krásy – ať už jde o dívky, které do soutěživého a veskrze konkurenčního prostředí vstupují s menším množstvím make-upu a více přirozeným vzhledem, nebo dokonce akce, kde se mezi dívkami objevují i chlapci. (TV Prima)

(více)

Recenze (88)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem se dívat asi 10 minut. A to jen proto, abych se přesvědčil o tom, co tvrdím už od narození mé dcery. Jakékoliv nutění dítěte do čehokoliv - třeba i hře na klavír - v době kdy dítě je ještě dítětem, by mnělo být považováno za trestný čin. Vyděl jsem jak se ta malá holka bránila ale neskutečně zatvrzelá matka ( kteá je hnusná, tlustá a rozvedená, bez ambicí a pracující někde u pokladny v Tesku ) ji stejně donutila tam jít. Takovým matkám, by soudy mněly ty děti odebírat. Chudáci děti, které si ani nemůžou prožít obyčejné dětství. Už od malička jsou nucené se přetvařovat a dělat ze sebe tupé stádo. Jak Já jsem šťastný z toho že ta moje malá bambula brečí jen proto že se Jirka ( úplně nejkrásnější princ ) baví z Terezou ( totálně trapná kráva ) Toto by mnělo být zakázáno ukazovat v TV. Nezaslouží si to ani ten ODPAD, protože potom bych musel všem těm filmům a pořadům kterým jsem ODPAD udělil, přihodit nejmíň 2 hvězdy. Totální brak, který se snaží udělat radost akorát tupým matkám kravám, které jsou natolik postižené že nevidí to že těm dětem kradou všechno co na světě mají. Hrůza která se nedá ani slovy popsat. To už nejsou matky, ale ZRŮDY, patřící do ústavů. ()

PhoenixSwan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se může dít vážně jen v emérice. Jako by nestačilo dát tříleté holčičce mašli do vlasů a nechat soutěžit její přirozenou roztomilost. Když už teda mermomocí chtějí soutěžit. Místo toho na ně stříkají samoopalovací krém, tak že vypadají jako potřené hov.... Příčesky, umělé řasy, extravagantní šaty a co nejvýraznější nalíčení. Maminky si přes ně očividně léčí své komplexy a z holčiček se stanou na střední fiflenky s čivavou v kabelce a nebo se vzepřou rozhodnutí maminek drogami či jinou nehezkou věcí. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pořad o malých zrůdičkách. Ne, nemluvím o těch holčičkách. Ty jsou jen otravné a hloupé, tak jako spousta jiných dětí jejich věku. Mluvím o jejich matkách. Malé rozhledem a inteligencí, zkrátka zrůdy, které zneužívají svoje děti buď pro peníze, nebo proto, aby si vykompenzovaly vlastní nenaplněné naděje. Sledovat, jak ony zrůdy prožívají soutěže (které mi velmi připomínají psí soutěže krásy), jak se jejich zmalované dcerušky s falešnými zuby a opálením stejně tak falešně zubí na porotu, je zároveň odpudivé i zvráceně zábavné. Jako přípravu na tenhle pořad doporučuju film Little Miss Sunshine. Ten vám nabídne to, k čemu se tahle reality show neodhodlá - názor na to, jak odporné a idiotské tyhle soutěže krásy a lidé kolem nich jsou. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Týrání a zneužívání dětí v přímém přenosu. Bez výjimky obtloustlé, zakomplexované matky, které celou rodinu (včetně manželů a případných sourozenců soutěžících princezen) podřizují snaze o naplnění vlastních ambic prostřednictvím svých vystresovaných tříletých (této kategorii je věnována stěžejní pozornost - u batolat a starších dětí není zvrhlost celé téhle "zábavy" tak očividná) ratolestí. Divák se dozví například že: "Za soutěže krásy jsme utratili už kolem 200 000 dolarů", nebo (od sice baculaté, přesto velmi pohledné ale jinak mimořádně protivné kreatury): "Víte, manžel je vojenský pilot, tak má jen pevný plat a stále mi kontroluje účty, nemohu si dovolit co bych chtěla" a také je svědkem celé řady scén s různými vizážistkami a "trenérkami modelingu", které jsou z chování dívenek předškolního věku krajně nervózní a jejich počínání pak, ruku v ruce s matkami holčiček, ústí bezmála ve fyzickou inzultaci "malých královen", o jejichž utrpení psychické je postaráno takřka permanentně. Je-li něco podobného těmto patologickým šaškárnám legálně možné provozovat, pak je na tom naše dekadentní civilizace ještě hůř, než jsem se dosud domníval. Jinak doporučuji komentář uživatelky hallelluja, jehož závěrečná věta je dokonalým shrnutím celé této problematiky :-). ()

TaNya_

všechny recenze uživatele

Nemůžu zde hodnotit, protože škála, která říká, že jde o trestnej čin tady chybí...Všechny ty matky by měl někdo poslat za mříže nebo aspoň do blázince. To ale nemění nic na tom, že si tenhle pořad občas pouštím a nahlas s mamkou nadáváme nebo jenom zíráme, čeho všeho jsou lidi s nulovým IQ schopní. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Negativní reakce se snesly také na matku, jež v jedné z epizod Malých královen krásy vycpala hrudníček své dcery tak, aby vypadal jako partie známé country zpěvačky Dolly Parton, nebo její kolegyni, jež po dceři chtěla, aby na soutěžním pódiu kouřila falešné cigarety. (Zdroj: TV Prima)
  • Malé královny krásy se během vysílání na amerických obrazovkách nevyhnuly kontroverzi. Vyvolaly ji kostýmy některých soutěžících a názor psychologa, že podobné dětské soutěže krásy nejsou pro jejích účastnice hrou, ale tvrdým tréninkem v co nejvěrnějším napodobování dospělých protějšků. Další odborný názor zněl, že rodiče mají své děti chránit a uvědomit si, že televizi sleduje kde kdo – i pedofilové. (Zdroj: TV Prima)

Reklama

Reklama