Reklama

Reklama

VanCampovci z Los Angeles sú naozaj tvrdý oriešok... Teda, aspoň čo sa Vianoc týka. Z ich životov sa totiž každým dňom viac a viac vytráca ich kúzlo! Keď sa o tom Santa (Steve Larkin) dozvie z dojímavého listu najmladšieho člena rodiny Willa (Mason Cook), rozhodne sa zasiahnuť. A preto do reálneho sveta pošle jedného zo svojich najšikovnejších elfov. Presnejšie, elfku. Christine (Summer Glau)! Pre tú je táto úloha nielen obrovskou výzvou, ale tiež tak trochu splneným snom, pretože vždy chcela vyskúšať aj niečo iné, ako len majstrovať hračky v Santovej dielni. Netrvá dlho a Christine svojou bezprostrednosťou nadchne pre Vianoce nielen Willa, ale i jeho spočiatku dosť uzavretú staršiu sestru Ally (Izabela Vidovic). Ich rodičia Sara (Eva La Rue) a Scott (Dan Gauthier) však akoby boli voči všetkému vianočnému imúnni! Ešteže je tu i sympaťák Dave (John Brotherton), ktorý miluje Vianoce a ich posolstvo rovnako ako Christine. Nečudo, že sa jej neplánovane dostane pod kožu... (TV Markíza)

(více)

Recenze (5)

marusshhka 

všechny recenze uživatele

Typická vánoční limonáda, což je škoda, protože i přes ohranost se z toho dalo vytřískat víc. Elfí motiv tam ale byl v podstatě úplně zbytečný a nevyužitý... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tretiu hviezdu dávam nakoniec za sympatickú herečku v hlavnej úlohe a jej príjemné vyžarovanie pozitívnej energie. Na druhú stranu ten príbeh ale nechytil ani moje dcéry - plný klišé schém tradičných vianočných podpriemerných rodinných filmov s veľkou porciou smiešneho sentimentu. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Sice je to docela dost přeslazené a celkově moc usměvavé, ale to k Vánocům patří. Rozhodně jeden z těch lepších Vánočních snímků, které potěší a pobaví. Velmi příjemní herci a dobrý děj. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama