Reklama

Reklama

Pravda o dinosaurech

(seriál)
  • Česko Vláda dinosaurů (více)
TV spot
USA, 2011, 2 h 48 min (Minutáž: 42 min)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nejnovější vědecké poznatky přesvědčivě dokazují, že do dějin naší planety je třeba vepsat podstatnou změnu a upravit tak nejednu kapitolu z prehistorie. Převrat v současné paleontologii a nové postupy zkoumání nálezů nás posouvají dál. Poslední objevy potvrzují hypotézy probleskující vědeckými kruhy posledních 15 let – dnes je shrňme! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (19)

Attta 

všechny recenze uživatele

Především chci říct, že pokud se tohle bere opravdu jako dokumentární film, tak téhlé produkce se budu vyhýbat opravdu masivním obloukem. Věděcky doložené fakta na nulové úrovni, rodinná pouta přenesená na dinosaury jedou opravdu na plné koule a zdrogovaní dinosauři a ostatní s prominutím pí*oviny jsou hodné tak pro děcka do školky při obědě! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Užívateľ honajz mi ukradol presne to čo som tu chcela napísať. Musím úplne súhlasiť, už pri párení Eoraptorov som sa musela tváriť kyslo z toho pokusu o niečo vtipné. A to popohnanie druha do bitky, a mimika tých dinosaurov, že bol pri Eoraptoroch badateľný úsmev... úplne to kazilo dojem z toho dokumentu. Navyše zvuky dinosaurov občas zneli ako upravené zvuky morčaťa. A animácia sa mi tiež nepáčila i keď vzhľad niektorých dinosaurov nebol na zahodenie. Sklamanie a je mi ľúto, že dákemu dokumentu o dinosauroch dávam menej ako tri. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Hodnotím zatím po jednom shlédnutém díle. Koncept Vlády dinosaurů je podobný jako u BBC, ale přesto je svým způsobem hodně jiný a originální. Epizoda Vítězná evoluce mě uchvátila nádhernou animací, obsáhlými informacemi i povedeným českým komentářem. Našlo by se sice pár chybek, ale těch je opravdu minimum. Vláda dinosaurů je další dinosauří seriál, který mě velice zaujal. Trvá hodinu, ale ani chvíli mě nenudil. Povedené ve všech ohledech. A ta animace je snad ještě lepší než u BBC... Vysoce kvalitní dokumentární seriál, i Discovery umí... Za mě 90%. ()

Eragon93 

všechny recenze uživatele

Prapodivný pocity mám z tohohle dokumentu..grafika dobrá, pohyby dinosaurů taky uvěřitelný, ale že by si Allosaurus lehl vedle nějakého Trotlosaura, chvíli tak leželi a pak by si řekli: "No nic, tak jdem na to" a začali se rvát..to se mi zdá trošku jetý. Putování s dinosaury mělo svoje kouzlo a to co se tam dělo se podle mého odehrávalo i před cca 65 mil. let, tady mám pocit že si tvůrci z lidí akorát střílej. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný "dokument" o dinosaurech. On to totiž ani pořádný dokument není, většinu času se jenom díváme, jak bezpochyby přehnaně zbarvení dinosauři předvádí nějaké scénky. Fakta jsou tady také přinejmenším zkreslená, na to toho vím o dinosaurech hodně, než abych věřil každé větě v tomto dokumentu. No zkrátka by Prima ZOOM udělala mnohem líp, kdyby dávala nějaký opravdový dokument o dinosaurech, jako je například Planet Dinosaur. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Příběhy jsou volně založeny na komiksu "Age of Reptiles" od Ricarda Delgada. (Pod)
  • Produkce seriálu začala na jaře roku 2009 a trvala celkem 3 roky. (Pod)
  • Původní název seriálu byl Reign of Dinosaurs. (Pod)

Reklama

Reklama