Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

Reklama

Kritickej 

všechny recenze uživatele

Šimrání na koulích, rimjob, vtipné glosy KarlaR a boj o hodnocení filmu Logan dělají z tohohle zvláštního mixu amatérštiny s profi filmovými znalostmi, opravdu specifickou záležitost. Ale ani humor Monty Pythonů nebyl pro každého:-) Čím více poslouchám (jedině přes podcast, youtube jsem snad neviděl ani jednou) tím víc se mi líbí. Pobavím se a něco se dozvím. Jen tak dál, pánové. Jen mě mrzí, že nikde nemůžu dohledat epizodu, kde se prvně rozebíral Logan:-( ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Partu sleduju už hodně dlouho, už z doby, kdy ještě fungoval Filmpub a mám rád jejich komentáře a recenze. To co řeknou nebo napíší pro mne vesměs funguje a mám stejný vkus na filmy. Moviezone je pro mne kompas na filmy a pořad sleduji se zájmem. Doufám, že to ještě nějaká ten pátek bude mít tah na branku. Jen tak dál, hoši! ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Na Moviezone hodím denně už pár let a moc mě to baví.Člověk se tam, dozví spoustu věcí a novinek ze světa filmu.A proto jsem byl, jako každý fanda blahem bez sebe, když kluci začali vysílat.Prvních pár dílu bylo slabších, ale pak se to rozjelo a žádný díl nebyl ztrátou času.Kluci moc dobře vědí, že na ně koukají obyčejní lidé, a proto vše vysvětlují jednoduše a zábavně.Už se nemůžu dočkat na nový díly.Jste borci a doufám, že Vám to vydrží. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama