Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

PiXELpm 

všechny recenze uživatele

Legendární pořad, opředený mnoha historkami, mýty a legendami. Pořad, který změnil několikrát místa natáčení a pořad, kterým provází jen ti nejlepší (až na výjimky). Třešničkou na dortu je KarelR, který každému dílu dodává třešničku, už tak kalorickému dortu. Jeho výjimečné absence, najdete sepsané ZDE. ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

No pokud bych měl hodnotit výpravu nebo kostýmy, tak to bude asi na odpad. Sleduju až ty díly, který se odehrávají u Civala v bytě. Včera jsem viděl zatím poslední díl "se žižkou" a i když jste mě nasrali, že jste nechlastali chlapci, protože jak chcete mluvit o současných filmech za střízliva ? Tak zase hvězdy nahoru že jste mě rozesmáli, za 1. rozborem Jana Žižky a za 2. Že jste koupili nějakou slepici v brněnské zoo nebo co, to je zaslužný, to se počítá. Jinak mě fascinuje jak cival působí jako neskutečná arogantní píča, ale Mr.Hlad, ten by měl mít svoje chvilky s Jaromírem Soukopem, něco jako Hlad Jaromíra Soukupa, protože jeho postoj k filmům typu "mám se jít vysrat a nebo dát nový blockbusterový film z Netflixu, vyjde to beztak nastejno si začnu osvojovat. Má sousedka mě řekla "tohle jsou debilové a dívaj se na to debilové" tak jsem kontroval, "jdu si pustit ještě jeden díl, protože i debilové potřebují svého leadera". Jo a ještě prdel jak někdo mluví a Cival so začne hrát s tou čurakovinou co má stole a všichni na to čumej, to je během interview dokonalý, pokud budu mít já pořad o filmech, tak si do něj pozvu Hřebejka a až začne mluvit, vytáhnu si angličáka a začnu si s ním jezdi po stole. No vono to teď vypadá, že to kritizuji, ale opak je pravdou je to jedinej pořad kde se mluví o filmech a mě to baví, ale asi jim tam donesu chlast, protože produkčně to vypadá strašně chudě. Tam se maj válet na stole láhve chlastu, použitý kondomy, lézt tam želva, u stěny zaparkovaná terení motorka, prostě trošku kreativity s tím studiem resp. civalovým pokojem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tuhle partu sleduju ještě (textově) z dob TrailerZone a je vynikající, že tohle filmové shrnutí o ty desítky let později pro širší veřejnost připravili. Je to improvizované, je to sranda a je to o filmech. V současnosti nic lepšího k tomuto tématu nenajdete. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší českej pořad o novinkách ve filmovým světě. Hlad, Imf i Cival a nově i Rimy jsou super. A třeba jednou uvidíme i Karla PS: Karla pravděpodobně mluvit nikdy neuvidíme :/ edit (nakonec ano) já vím, že je to sranda, ale jeho nadšení pro filmy bych si taky občas rád poslechl, určitě je naprosto odlišné od ostatních...90% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Vždy dokonalá hodinka. Člověka který miluje filmy musí to diskutování bavit. Cival a Mr.Hlad jsou skvělá dvojka, Imf a Rimsy jsou skvělé posily a Karel R.............. snad příště příjde. :D ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD vypustilo Krakeny. Dlouho jsem neviděl tak tři škaredá strašidla jako jsou průvodci tímto pořadem. První místo strašáka v poli získává Cival a jeho účes. Zřejmě nikdy nepoužil kondicionér na vlasy, zrcadlo a hřeben zná jen z pohádky "O Nečesálkovi", a tak to dopadlo, že jsem ani tak nesledoval ukázky z filmů, jako jestli mu tam v těch vlasech něco neleze. Housenky, larvy a tak podobně. MrHlad, tak to je unikum. Jako nekecám, půl tunovej borec v kostkované košili jak za socialismu hrne moudra. A imf mně připomínal Alberta z "Nesmrtelné tety". Jejich kritiky byly k smíchu. Pořad ode mě získává krásných kulatých 0%. Ovšem za ultrašerednost je to 100% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější současný filmový pořad. Cival a jeho parta nejsou žádní filmovědní suchoprdi, kteří snobsky šermují cizími termity (zdravíme Čelisti a jim podobné), ale "pouze" v přátelském duchu a s nadhledem rozebírají aktuální filmové premiéry a související témata (a zodpovídají zákeřné divácké dotazy z Patreonu). Leckdy hraniční humor téhle bandy je přesně můj šálek kávy. Ať žije rimjob s jezevcem - ideálně na palubě tankeru! Pokud chlapcům nedojde šťáva, časem by mohla být jejich relace možná i lepší než Logan. Hlavní je, aby to nebylo sice hezký, ale k hovnu! ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý pořad na YouTube od stránky MovieZone o filmových novinkách. Trvá to hodinu a kluci se s tím vážně neserou... Rozebírají nové filmy a další věci. Pro utážky nechodí daleko. "Prometheus je sračka!" :D ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořádek s informacemi ze světa filmu, který si nenechám nikdy aspoň ze záznamu uniknout. Vtípky s nepříchozím Karlem občas slabší, občas lepší, celkově jako nápad dobrý. Kluci jsou podobná cílovka jako já, takže je velká šance, že ty věci, co řeší, budu vidět úplně stejně. Na druhou stranu by se ale dalo mluvit o určité nevyváženosti, protože všechno to jsou podobní typy a dát k nim třeba nějakou rádoby intelektuálku (např. ten typ, co chodí občas do Odvážných palců), tak by často povídala asi úplně něco jiného než oni. Sem tam by mohlo být zajímavé je aspoň na chvíli konfrontovat. Cival by s orgastickým výrazem vychválil nějaké béčko, a ona by zahlásila, že je to tupá kravina bez špetky invence :) ()

Reklama

Reklama