Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá dívka zmizela v den svých sedmnáctých narozenin. Hledá ji policie, ale také zoufalý otec. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Posheidon 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmu, jehož název budete v paměti lovit už po jednom dni a na jehož příběh si nevzpomenete ani po týdnu. Děj je nejenom natolik natahován, že se divím, že z něj německorakouská produkce nevyrobila seriál, ale hlavně zápletkou a vyvrcholením nijak nevybočuje ze seriálové či TV produkce daných zemí. Jeden jediný překvapivý a dalo by se i říci nelogicky zvrat v ději, je záhy pohřben a to jen proto, neboť příběh “přeci vždycky musí mít nějakou tu takovou logickou dohru“. Zjednodušeně řečeno: člověk už tak nějak tušil kdo za tím (logicky) muže být, pak nastane (takřka nelogicky) zvrat v ději, který je pak logicky ospravedlněn, aby to celé vlastně dopadlo tak, jak už divák tušil. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s ostatníma. Bohužel tuctová, zbytečně dlouhá kriminálka ovšem s velmi zajímavým koncem. Být to líp natočený, bylo by to vlastně dost dobrý. Ale režie byla stejně slabá jako herecké výkony, zejména obou vyšetřovatelů. I smutné scény byli natočeny dost špatně a rozhodně postrádali ducha. Je to škoda, děj by byl na jedničku. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

podobně jako EVIM (16.11.2012 ) mě jinde nic nezaujalo.Pak mě ale mrzelo že jsem přišla asi o první třetinu.Ale dnes dávají opáčko takže se podívám ještě jednou.Příběh mě zaujal.Má hlavu i patu Zoufalí rodiče dělají zoufalé činy.Jen mi vadily až příliš blízké záběry do obličejů herců.Vynikl tak extrémně dlouhý nos Richyho v jeho drobném obličeji.Pokud někdo má velkou obrazovku tak je to dost extrém.Ale film není o nose ale o osudu jedné holky která si o ten konec dost koledovala. ()

EVIM 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, koho by odradilo spojení TV film -Rakousko. Já se musím přiznat, že jsem se díval spíše také z donucení, vzhledem k množství okolních sraček co právě běželo v TV. O to to bylo příjemné překvapení. Také asi překvapí délka, která filmu vůbec nevadí. Rozjezd je velmi krátký, žádné utahané seznamovaní. Film neuvěřitelně stupňuje děj. Režisér vše drží pevně v otěžech. Co na tom, že ve vyšetřování(ze strany policie) je pár nelogických záležitostí, které ale asi většina lidí nepostřehne. Škoda jen monotónní hudby. Hodnotím televizní tvorbu- 70%. P.S. Mám takové podezření, že režisér je fanda filmu SE7EN- viz úvodní titulky. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Německo-rakouská verze ztraceného teenagera a následného pátrání a odkrývání skrytých pravd a polopravd. Film má něco málo přes dvě hodiny, takže docela dlouhá stopáž, která je místy až neuvěřitelně dlouze natahovaná. Několik faktických poznatků; jejich syn vypadá jako úplnej dement a první polovinu filmu jsem ho podezříval, že tu svojí sestru (starší) znásilnil a zakopal on; v první třetině filmu jsem podezříval vágusáckýho štamgasta Jozefa; postavy ve filmu jednají intuitivně a vždy správně; velmi dobrá reklama na nový (v roce 2011) Superb od Škody. Dodatečný komentáře k filmu: Když poměrně sympatický detektiv buzeroval fotra, že ho příště zatkne za vměšování se do vyšetřování a hned na to řekl "ale já bych dělal to samý co Vy", tak jsem otočil oči v sloup... ta kurva byla skutečně kurva a dostala, co si zasloužila... když pasák rozbil fotrovi hubu, tak jsem se smál - byla to nejlepší scéna z celýho filmu (druhá nejlepší byla ta, kdy fotr mlátil učitelskýho :D )... ta dcera (mrtvá) byla skutečně kurva a dostala, co si zasloužila... A poslední dodatek, pozitivní, je celkem zajímavý hudební doprovod, který mě bavil. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama