Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (51)

pufina 

všechny recenze uživatele

Velká Británie u mě seriálově dost boduje. The Fades (Vyhaslí) přišel s nevšedním nápadem a výborným provedením. Od prvního dílu se to zlehka rozjíždí a postupně nabírá lepší a lepší kvalitu (atmosféra čím dál lepší)! Herci byli pro mě neznámí a o to víc jsem nadšená, protože lepší obsazení jsem si přát nemohla. Pomalu a jistě se tu rodí herecká hvězda - Iain De Caestecker(Paul). Další postava, která mě zaujala je Mac (Daniel Kaluuya) a to asi především proto, že jeho nezapomenutelné hlášky odlehčují od příběhu a navíc skvěle pobaví. ,,Tolkien měl zvrácenou sexualitu? - Oko Mordoru, ten muž byl jasně strachy bez sebe z vagín. Závěr série byl famózní a už se nemůžu dočkat další série! ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

BBC prostě umí, jen mě sere, že ukončují minisérie ještě před tím, než se pořádně rozjedou. The Fades je další mistrovské dílo od Farrena, který už prokázal svojí kvalitu u Luthera. Největší plus má seriál za výběr herců, který je naprosto úžasný, hlavně díly Lily a Joeovi (Naomi a Chris) ze Skins. Přepadla mě úplná nostalgie a ty postavy jsem si úplně zamiloval, i když Joe hraje hlavního záporáka a Lily strašnou krávu :D Ale prostě stejně to byli mí oblíbenci. Příběh je zajímavý a sem tam se dočkáme i nějakého zvratu. Poslední dva díly jsou dost silný a hlavně při jedný scéně v posledním díle mi zvlhli oči. Všechny díly jsem zkouknul za dva dny a strašně mě sere, že už se rozhodlo, že druhou sérii nenatočí. Snad si to někdy rozmyslí, byla by chyba, kdyby to skončilo na dobro. Zamiloval jsem si Maca, nechápu že ho tu lidi tak nenávidí, kdyť to byla jedna z nesympatičtějších postav a jeho úvody byli naprosto luxusní. Oblíbené postavy: Mac, Natalia( jen jako vyhaslá), John, Anna ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Originální a atmosférická britská urban fantasy duchařina. V průběhu série jsem sice trochu trpěl z občas neskousnutelného pacifismu hlavního hrdiny, ale na druhou stranu je osvěžující pro změnu jednou vidět práci scénáristy, co nepromění kohokoliv v Ramba po první hodině. Zhmotňující se "vyhaslí" jsou skvělí, a celý jejich svět překvapivě dává docela smysl. Příběh je uzavřen v rámci tradičních britských 6 epizod, a i když na konci to trošku vypadá na druhou řadu, já doufám, že se tak nestane... ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Atmosférická urban fantasy líznutá tvorbou Neila Gaimana. Má to parádní vizuál, sympatické herecké obsazení, ale zábavné to moc není. Na můj vkus je to příliš zdlouhavé, vševysvětlující a nakonec to vyšumí někam do zapomnění. Po technické stránce nemám výtek, dějově slabší průměr. BBC si zase jednou provětralo peněženku, pokračování nejspíš nehrozí. ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama