Reklama

Reklama

Recenze (12)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Precizní zpravodajská satira, ze které mnohdy tuhne úsměv na tváři. Reportáže mají samozřejmě kolísavou kvalitu, ale převládají ty dobré. S malou troškou nadsázky můžeme tohle zpravodajství označit, jako to vůbec nejupřímnější a nejpravdivější. Není toho moc k vytknutí. Tohle se zkrátka více než povedlo. Tleskám. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Takový zprávy bych bral místo těch sraček, co nám věčně předkládaj a doslova vtíraj pod nos. Tohle fakt baví. 80% ()

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že toto zpravodajství by bylo přínosnější, než to, co nám předkládá NOVA a spol. I přesto že se jedna o parodii na televizní noviny, mnohokrát tato satira předkládá pravdivější a upřímnější informace o daném tématu, než normální televizní noviny - samozřejmě formou satiry. Bez ostychu se pouští do všech současných kontroverzních témat, jindy jsou zas reportáže natočeny jen za účelem pobavit. Za mě 90% ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná satira, která se jen tak nevidí, obzvlášť ne v Americe. Obdivuju lidi, kteří tyto zprávy vymýšlí, vždy se v nich krom srandy a vtipu objevuje i jakési poučení, prostě krása ... Je sice pravda, že to pro někoho může být dost drsné, přehnané a nevkusné, ale takové Onion zprávy už prostě jsou, jeden extrém za druhým a k tomu ještě urážlivý vtip nakonec - "Nejstarší atraktivní žena světa slaví 48 narozeniny" - Love them or loathe them :) ... ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Ano, tleskám, protože vidím dobrou práci. Přesně takhle má vypadat parodující zprávy, co do hloubky kritizují to, co je samozřejmě špatné. Jasný úkaz toho, že i v dnešní době se najde někdo, kdo vystoupí z řady a prostřednictvím satiry se pustí do těch nejkontroverznějších témat. Skvěle napsané, zahrané a zrežírované. Prostě nádhera. Má to úroveň, kterou se například pokusila svým způsobem televize Nova ve svém pořadu Tele tele. Výsledek byl samozřejmě paskvil oproti tomuto skvostu. Zde je zcela jasné, že bez zaváhání dávám plných 5 hvězdiček z pěti. ()

BUBO26 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá politická a spoločenská satira. Onion berie všetko to, čo prehliadame a transformuje to v skeče zaujímavejšie, pravdivejšie, úprimnejšie a príjemnejšie než tie sraˇky so správ na JOJ či Markíze. Občas ale majú "správy" pritiahnuté za vlasy a občas prekračujú koreknosť situácie. 4* K videniu s českými titulkami na http://www.videacesky.cz/tag/the-onion ()

tulrika 

všechny recenze uživatele

Nejlepší a jediné nezávislé zpravodajství, co nám řekne, jak to doopravdy je... Jen díky nim jsem se dozveděla o ohromujícím výzkumy při kterém se zjistilo, že mnohačetné bodné rány ubližují savcům. S napětím jsem sledovala každoroční průvod ninjů a pochopila, že kouření je opravdu jen pro gaye. Musím jít za pár minut začíná aktuální info o dalších sedmi filmech o Harry Potterovi.... ()

Reklama

Reklama