Reklama

Reklama

Jistá oběť

(TV film)
Trailer

Zástupce šéfa policie Lucas Davenport sleduje najatou vražedkyni a jejího společníka, vraždícího advokáta, kteří v Minneapolis zanechávají stále více obětí. Lucas Davenport je zástupce šéfa policie v Minneapolis. Když je zastřelen policista, který byl svědkem vraždy manželky místního realitního právníka, Davenport je povolán do akce. Policisté okamžitě za hlavního podezřelého označí jejího manžela. Na scénu v Minneapolis ale nastupuje tým agentů FBI, který objeví důkazy, jež zločin spojují s nepolapitelnou nájemnou vražedkyní Clarou Rinkerovou. Davenport přebírá vyšetřování a je mu celkem jasné, že Clara nepracuje sama. Proto se zaměří na podezřelého Carmela Loana, vysoce výkonného advokáta, který nenávidí realitní právníky. Jak se Clara a Carmel snaží zahladit stopy svých zločinů, počet mrtvých stále roste a Davenport dělá to, co umí nejlépe – porušuje všechna pravidla, aby dvojici zabijáků usvědčil. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

LexBarker odpad!

všechny recenze uživatele

Postavu Lucase Davenporta vymyslel americký spisovatel John Sandford ve své knižní sérii o obětech(čítá asi 22 dílů)...Toto televizní zpracování patří mezi nejhorší knižní adaptace co jsem viděl.Nudné,nepravděpodobné,špatně vybraní herci...V knize je postava advokátky Carmel daleko lépe pojatá,Lucas D.je charismatický polda zabiják,ale tady je to jen nevýrazný postarší policejní úředník...Film není ani průměrná detektivka a pro mě naprostá ztráta času... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Děsivě unylý televizní filmík, který svou nudností předčí veškerá očekávání. Mark Harmon je tu v roli sice pro něj typické, ale kupodivu poněkud bez šťávy a aspektu. Převážně ukecaný příběh a to i v místech, kde by se mohla očekávat nějaká akce, zkrátka zabíjí tento filmový výtvor. Tohle se tvůrcům nějak vymklo kontrole, neboť i na televizi se jedná do nebe volající nepovedenost a vyčpělost. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon je velice přitažlivý chlap, ale tohle je tak špatně udělaný film, že by mu nepomohla ani celá výstavka všech nejkrásnějších chlapů světa. Hloupé, předvídatelné, s nevýraznými hereckými výkony, navíc Harmon hraje opět Gibbse, celému snímku chybí atmosféra, napětí, zkrátka a dobře, škoda hodiny a půl. A ten závěr s nezničitelným Lucasem už tomu nasadil jen trapnou trnovou korunu. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Bez chuti a bez zápachu. Veľmi plytký a vyprázdnený, pri všetkej snahe maximálne priemerný thriller, ktorý sa iba pokúša o pritiahnutie pozornosti obsadením (ktoré fanúšikov NCIS istotne poteší). Tentoraz je titulkové "podľa novely" úplne zbytočné, keďže z vnútorných monológov hlavnej postavy - rozprávača pochopí, že sa jedná o knižnú adaptáciu, aj malé dieťa. A to je jeden z problémov filmu; pravdepodobne existuje celá knižná séria, avšak film je (zatiaľ, ale dúfam, že to tak aj zostane) len jeden a takpovediac "navnadí" na príbeh bez pokračovania. Samotný prípad je hlúpou zlátaninou, postavy slovo logika zjavne v živote nevideli, rovnako ako scenáristi a režisér (asi preto tu radšej nemajú uvedené ani mená). Film je od prvého pohľadu silne televízny, spracovanie pokrivkáva, je tu veľa zbytočných záberov, ešte zbytočnejších dialógov, ale najmä nesympatických, alebo aspoň zlých hercov. Mark Harmon si zjavne toho "drsného detektíva so staromódnymi metódami" zabudol poriadne preštudovať, je zúfalo nevýrazný a od dôb NCIS má len jediný herecký výraz. To je ale ešte nič oproti Lole "keď sa usmejem vyzerám ako Susan Sarandon" Glaudini, ktorej postava je mimo odpudzujúceho (a značne desivého) zjavu vrcholne tupá a po lobotómii. Tiež by mala údajne pôsobiť drsne, ale to sa príliš nedarí. Zvyšok takmer ani nestojí za reč, je to predvídateľné, záver je strašný a napriek priaznivo sa tváriacej stopáži to dokonca nudí. Ale je to od 12 rokov, takže pokojne zavolajte detičky, otázka večerného programu je vyriešená. 30% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama