Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

No Eun Seol konečně po dlouhém boji s nezaměstnaností dostane práci jako sekretářka ve velké firmě. Vše se ale zkomplikuje, když se zamiluje do svého šéfa Cha Ji Heona. (Pethushka)

Recenze (18)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Asi stokrát jsem při sledování měnila názor. Jistá jsem si jen tím, že tohle dorama je nečím jiné. Ať už postojem hlavní hrdinky, otevřeností nebo řešením vztahů. První díly mě moc bavily. Nebylo tu mnoho slabých chvilek, nikdo mi nijak zvlášť nelezl na nervy. Herečku Kang-hee Choi většinou moc nemusím, ale tady je jako No Eun Seol fakt skvělá a není vůbec těžké si ji zamilovat. Stejně tak Cha Ji Heona a vlastně i všechny ostatní. 4* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že už dlouho jsem v korejském seriálu nenarazila na hrdinku, která by mě nerozčilovala. Tahle byla super! Byla od rány, nenechala si většinou, jak se lidově říká, srát na hlavu. Vlastně všechny postavy byly tak nějak fajn, nic přehnaného, bylo příjemné je vídat na obrazovce. Příběh je také zajímavý, není to drama se silnými zvraty, ale to je, řekla bych, jeho plus. Pohodová romantická komedie, kde mě začátek nadchnul, pak to šlo kolísavě dolů, a pak zase nahoru. Vůbec to není špatné. Pokud hledáte správňáckou hrdinku, tak jste určitě na správném místě. Nemluvě o tom, že fanynky DBSK tu měly miláška :-D Sem tam nezáživné, ale dá se to krásně zpracovat. Takové pěkné 3*. Přeloženo. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

První díl byl vážně alespoň pro mne příšerný. Nemohla jsem vystát jak hlavní hrdinku tak hlavního hrdinu. Ale jakmile přišel další díl opravdu hodně jsem se bavil. Nejradši jsem nakonec měla tatínka a to jeho mlácení ve výtahu. :) Nakonec jsem si zamilovala jak hlavního hrdinu tak i vedlejší postavy. Hlavní hrdinka, mno taky pak byla v pohodě a zamilovala jsem si jí zase v jiných seriálech. Tenhle seriál řadím mezi průměr 3,5* ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel, že to bude po delší době seriál jež dokoukám. A nedokoukal. Nemohu popřít, že mne to velmi bavilo, protože ta „dáma“, chlapci, předseda i babička jsou fakt fajn postavičky s nimiž je sranda, ovšem od půlky seriálu začala kvalita upadat a zábavnost rovněž. Doufal jsem, že scénář si bude více hledět vážnějších událostí kolem ovládnutí firmy, ovšem tohle téma jen lehce nakusuje a zůstává jen v té zábavností pozici, dokonce ani téma fóbie samotné není příliš vyvedeno na světlo. A v tom je právě zakopaný pes – přes všechna ta pozitiva postav, jejich věčné pošťuchování a vztahy už přestávají stačit, tudíž to balím ve 12. části, seriál už vyčerpal veškerý svůj potenciál a dále mi není schopen již nic dalšího nabídnout. Jak to celé skončí, stejně už všichni dávno víme. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, malá výtržníčka, ktorá z nepodareného bohatého synáčika urobí chlapa a samozrejme sa do neho zamiluje. Otrepaný nápad, ale v kórejskom podaní to má určitú roztomilosť, ktorej sa nedá odolať :-) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Není zvykem, aby jednání hlavní hrdinky člověka nedohánělo k šílenství... kupodivu i takovou postavu dokážou Korejci vytvořit :-D To. že si hlavní hrdinka nenechá nic líbit mi bylo velmi sympatické. Vtipné, bez přehnaně doramatických a ubrečených dílů, které mě moc neberou, soupeření mezi pánskou dvojicí rivalů, dokonalý polomafiánský otec, babča a bezkonkurenční Zmrzlina - dělá z tohoto seriálu úžasnou komediální podívanou. P.S.: Když jsem zjistila, že tomu roztomilému klučinovy (hlavní mužská postava :-D) táhne na čtyřicítku málem jsem to nerozdýchala :-D ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Vážně jsi mi uvízla uvnitř. Do amygdaly limbického systému mozku mi pronikl mimozemský šutr.".. vskutku originální vyznání lásky. :) ...Akční psycho Popelka + úzkostný zamilovaný X-man z DN Group + rázná slečna Zápasnice + uplakaná Zmrzlina + zamilovaný Božský říďa = zábavná sestavička. 😊  ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Při zhlédnutí prvního dílu jsem se obávala, že mě to nenadchne tak, jako mě nadchl popis – rozmazlený fracek, který se čirou náhodou zamiluje do své rázné sekretářky – vidĕli jsme už v mnohých jiných zpracování. Ale i tak Protect the boss má své jisté kouzlo, které si mě podmanilo bĕhem sledování. I když jsem si spíše oblíbili Cha Moo Woona – jen pohled do jeho očí a bylo mi jasné, že jsme chycena. U sedmého dílu jsem se opravdu nasmála. Rvačka v restauraci a posléze výslech u otce. Prý: "Kdo obdržel více ran?" Velmi dobrá otázka, pane! A výslech u babičky? "Proč po ní jdete?" Kdo nevidĕl, nepochopí a nezažije tu psinu, kterou jsem mĕla já! Vřele doporučuji. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době hlavní hrdinka podle mého gusta - nenechá si nic líbit a nečeká až jí někdo přijde zachránit. Od svého protějšku by to ostatně snad ani čekat nemohla. Vše se točí kolem souboje dvou bratranců o vedení firmy a tento jejich souboj, který zasahuje i do osobní roviny, často zastíní i ústřední romatickou linku. Ony ty jejich dětinské střety byly většinou sakra vtipný. Jejich 'hair-pulling fight' uprostřed zaplněné restaurace byl k popukání. Ke konci to ale trochu ztrácelo dech, a proto jen 4*. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je celkem příjemné překvapení. Na rozdíl od jiných se totiž zbytečně neutápí v hromadách slz, amnézií a traumat z dětství, a naopak spíš baví jako komedie. Pravda, vtípky jsou trochu infantilní a založené na škorpení se hlavních postav, nicméně až překvapivě často to funguje (především u bratranců). Jen je škoda, že seriál měl trochu nestandardních 18 dílů, a ta nadbytečná délka byla v druhé části trochu znát. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Přiznám, že můj největší problém u tohoto dorama byla představitelka hlavní role. Tuhle herečku fakt nemůžu, ať už jde o její zjev (nasranej sysel?) či hlas. Nejhorší je, když křičí, pláče nebo nedejbože "roztomile" papá s jídlem rozpatlaným kolem celý huby a ještě otvírá pusu tak, že jí vidíte rozkousaný sousto až v krku. Přiznávám, že ke konci seriálu už jsem opravdu trpěla. Naštěstí mi to utrpení bohatě vykompenzovali ostatní herci, ať už výborná mladá generace, nebo především bezchybný tatínek velký šéf a jeho excelentní maminka. :-)))) Bohužel vysoko posazenou laťku z úvodních dílů se pak už nepodařilo udržet a seriál začal být v druhý půlce už docela nudný. Postupně mi začalo být úplně jedno, jak dopadne hlavní pár a spíš jsem se těšila z pokroků druhý mladý dvojice. Na druhou stranu to docela zachránil poslední díl a docela vtipná žádost o ruku. Kdo máte rádi lehce komediální romantiku, tak doporučuju, pro ostatní to asi bude docela nudná záležitost. ()

Nijura 

všechny recenze uživatele

Tato doarma byla trochu zvláštní. První díly se mi moc líbily a smála jsem se prakticky pořád. Pak ale přišla prostřední část a já dokonce i uvažovala o zahození této doramy. Nakonec jsme si řekla, že se dodívám a dobře jsem udělalala, neboť závěrečná část byla opět dobrá. Hned ze začátku jsem si oblíbla ředitele Cha Ji Heona. Líbil se mi to jeho spratkovské chování. Běžně bych asi tomuto seriálu dala jen 4*, ale díky tomu, že jsme se smála prakticky až do konce si u mě vysloužil 5*. Pokud se chcete pobavit, tak toto je rozhodně dorama pro vás. ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka. Postavy vám v tomhle seriálu většinou sednou, což je plus. I když to nemá nějak extra silný příběh, líbilo se mi to. Je to prostě celkově vtipné. Jistě, najde se tu pár dílů, které mě nudily, zejména od toho 11. dílu se to vleče a v podstatě se nic neděje, ale pak zase zaberou, tak těch pár dílů jim odpustím..:-) Všichni tam byli skvělí, mě nejvíce zaujal předseda gangster Cha Bong Man, bomba chlápek, vždycky jsem se těšila na scénu s ním, protože jsem se nasmála :D Jeho postava tu je fakt suprová. A má to hezký konec a hudbu taky, tak není co řešit..:-) Podívejte se..:-) ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se koukala po kouskách s odstupem několika měsíců. Začátek seriálu se mi líbil, sbližování hlavních hrdinů bylo roztomilé - hlavně Seong Ji, na Choi Gang-hee jsem si musela zvyknout, ale stejně asi nikdy nebude patřit mezi moje oblíbené korejské herečky. Postupně mi začal, ale připadat seriál nudnější a podle mě by nevadilo kdyby měl o pár dílů méně. V tomhle seriálu se mi líbilo, že nikdo není taková velká "mrcha" (i když v ostatních to vítám :-). Seriál ubíhal v klidu, některé pasáže byly bezvadné, jiné bych s radostí přeskákala! 3-4* ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Priemerný seriál s otrepaným scenárom, kde sa chudobné dievča zaľúbi do bohatého chaebola.  Osviežením bola liečba agorafóbie. Po odsledovaní pomaly 20 hodín pravdepodobne o týždeň zabudnete, že ste niečo také videli. Zaujal ma model Jae-joong Kim, myslím, že si skúsim pozrieť niečo, kde sa objavil. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

3,5* Je to pěkný a romantický , ale že bych se u toho smála jak blázen nebo prožívala to jako ostatní korejské seriály , to zas ne . Cca 10 prvních dílů je fakt super , ale pak to začalo ztrácet takovou tu originalitu . ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Začátek byl vtipný, ale postupně humor slábl a 18 dílů bylo zbytečně moc. Poslední díl už byl opravdu jen na dokoukání. ()

Reklama

Reklama