Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série poměrně hezky natočená, snad až na předposlední díl, to jsem vůbec nepochopil. Mírně řečené odfláknuté. Johanna Braddy je vážně kus a zbytek praštěného týmu je hodně v pozadí hlavní dvoky. Prý se dokonce vzali WTF ? Seriál je však chytlavý 4* Druhá série spíš otravná až na poslední díl. Trošku to tvůrci sprznili. 3* ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Seriál o nesympatických ukňouráncích a arogantních debílcích, kteří hrají jako mongoloidní opičáci po transplantaci mozku. Náznaky nějakého herectví žádné, jediný, kdo nepřehrával, byl Zachary Levi, který se tam objevil asi tak na pikosekundu. A nezachrání to ani ten buřt z Epic Meal Time ani fakt, že mi obě hlavní hrdinky dělají těsno v rozkroku... ()

Reklama

Prothean 

všechny recenze uživatele

Na obyčejný web-seriál mělo všech 9 dílů hezké vizuální efekty, Freddymu Wongovi se tohle fakt povedlo, a o téhle škole se nejspíš zdá ve snech každému hráči videoher. Každopádně herecké výkony nebyly až zas tak úžasné ale to se dá pochopit když je to seriál, který nahrajete zdarma ke shlédnutí na Youtube, ale jednotlivé díly mohli být o něco delší mohli mít alespoň tak dvacet minut, protože u tohohle seriálu je hodně co ukázat. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak funguje rozkouskovaný seriál, ale jako filmový celek funguje tak napůl. Jednoznačným tahákem je originální námět, ze kterého by v klidu šel udělat několikasériový seriál typu Community. Bohužel ve filmu je tempo hodně proměnlivé, z čehož usuzuji, že musí být znatelný kvalitativní rozdíl i mezi samotnými epizodami. I přes skromný rozpočet jde o technicky podařenou záležitost, která je sice v mnoha ohledech nedotažena do konce a místy zbytečně stručná, ale i tak umí zabavit. Nemůžu se ale zbavit pocitu, že projekt VGHS má prostě na víc. 70% ()

Wayne 

všechny recenze uživatele

První tři díly mě přivedly k přesvědčení, že tohle bude ta nejlepší seriálová parodie na všechny seriály a filmy ve stylu High School Musical. Průběh tomu napovídá - nový hrdina přijde do školy, zamiluje se do nejoblíbenější holky na škole, ta chodí s největším frajerem na škole. Ovšem zde je všechno s velkou nadsázkou a celou první půlku série provází nespočet skvělých hlášek a vtipných situací. Druhá polovina se drží sice na dobré vlně, ale už se ztratil vtip a postavy zvážněli způsobem jaký by v takové komedii neměl nastat. Druhá série si už nedělá srandu z ničeho ani ze sebe. Najednou se objevují úplně obyčejné středoškolské příběhy bez jakékoliv vtipné pointy a seriál se stává tím z čeho si dělal na začátku první série srandu. Chápu, že je to v podstatě amatérský seriál pro mladé, ale bez vtipného pojetí ztrácí význam. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • V jedné epizodě se objevuje česká desková hra "Galaxy Trucker" od českého autora Vlaadi Chvátila. (Harroc)
  • Režisér Freddie Wong v seriálu také vystupuje pod svým vlastním jménem jako učitel Rythm Gamingu a hraje také otce Jimmyho Wonga, který je ve skutečnosti jeho bratr. (Alpachino)
  • Videohra, kterou hrají postavy v seriálu, má název "Field of Fire". Jedná se o smyšlenou videohru napodobující známé tituly "Call of Duty" a "Battlefield". (folkos)

Reklama

Reklama