Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Mně se prostě hrozně líbí nápad spojit klasické americké teen high schoolovky s pařanstvím. Zatímco v "normálním světě" by taková Jenny vypadala jako obltoustlá brýlatá pařanka, tady je nejvíc sexy babe - protože nejlíp paří. Milá osůbka je zde Ki, která programuje i děti pro děti, místo subkultur tu máme drifťáky, FPSáky; no a máme tu i tajné sny o bytí nejlepším DXMistou :-) Myslím, že tak dobrý nápad lépe zpracovaný mít nemůže, ale právě kvůli tomu nemůžu dát 4 nebo 5 hvězd - protože s Oscarovými velkofilmy se to prostě (co se zážitku a zanechaném dojmu týče) srovnávat nemůže. Ale jinak fakt fajn! :-) ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

VGHS je sen každého pařana závisláka, který Freddie Wong nechal zmaterializovat ve stylu svých úspěšných youtube videí. Neměl jsem ale pocit, že by mu delší formát nějak svědčit, časem se to líbivé zhmotnění FPS okouká, a je pak víc vidět ta přehlídka klišé teenagerovských seriálů. Každopádně ale po technické stránce, s jeho rozpočtem, je to jako obvykle obdivuhodný výkon. ()

Reklama

Prothean 

všechny recenze uživatele

Na obyčejný web-seriál mělo všech 9 dílů hezké vizuální efekty, Freddymu Wongovi se tohle fakt povedlo, a o téhle škole se nejspíš zdá ve snech každému hráči videoher. Každopádně herecké výkony nebyly až zas tak úžasné ale to se dá pochopit když je to seriál, který nahrajete zdarma ke shlédnutí na Youtube, ale jednotlivé díly mohli být o něco delší mohli mít alespoň tak dvacet minut, protože u tohohle seriálu je hodně co ukázat. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Ulítlé, zbytečně zmatené a nelogické, ale celkem originální a zábavné. Hlavně jelikož hraju (a hraju rád:), téma mě zaujalo. Takže s možnostmi, jaké autoři měli, je to dost dobré dílko a své fanoušky si to najde. Pro mě super pro zaplnění takových těch volných chvil po večerech, kdy je venku hnusně, v ledničce se chladí lahvinka dobrého vína nebo nějaký ten lahváček a nechce se vám nic, jen se nechat bavit:) ()

misik95 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatný, ale dodíval jsem se na to jen proto, protože jsem hráč, i když v seriálu se v podstatě moc nehraje. Myšlenka parádní, ale ten výsledek mě moc neohromil. Hlavní postva mi není nějak moc sympatická, za to záporák The Law se mi zamlouval mnohem více spolu s Tedem Wongem. Nemluvě o překrásné Jenny Matrix. 55% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Soundtrack k seriálu nahráli filharmonici města Prahy. (Harroc)
  • Bazooka používaná v 5. díle 1. série byla použita i první videu, které Freddie Wong nahrál na svůj úspěšný Youtube kanál. (Alpachino)
  • Matku hlavní postavy Briana D hraje ve skutečnosti muž. (Alpachino)

Reklama

Reklama