Reklama

Reklama

Jeff Dunham: Controlled Chaos

(pořad)
USA, 2011, 62 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham

Obsahy(1)

Hodinové vystoupení známého amerického břichomluvce (ventriloquisty) Jeffa Dunhama, ve kterém vystupují oblíbené loutky Bubba J (vystupuje pouze v titulkové scéně na začátku), Walter, Achmed the Dead Terrorist, Peanut, José Jalapeño on a Stick a představí se dvě zcela nové loutky Achmed Junior a Little "Ugly Ass" Jeff. Jeff začíná výstup vyprávěním o svých břichomluveckých začátcích, rozvodu s manželkou a jeho špatném vkusu na oblékání v dětských letech. Dunhamovo mistrovství v oboru je vidět ve scéně, ve které společně účinkuje více charakterů najednou. (Rominator)

(více)

Recenze (36)

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Hmm. Nic světoborného Jeff Dunham tentokrát nepředvedl, představené novinky za nic nestály, osvědčení mazáci byly průměrní a naopak často dost trapní. Jestli jsem se třikrát za show vůbec usmál, tak to bylo moc. Lituji těch, kteří za toto vystoupení zaplatily i "jen" těch 60$, být na jejich místě, chtěl by peníze vrátit a ještě přihodit nějakou kompenzaci navrch. Nestojí to za vidění, radši si znovu pusťte jedno ze starších vystoupení (i pokud je již znáte nazpaměť, pořád se budete bavit více). Snad bude Minding the Monsters lepší... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Achmeda - mrtvého teroristu, Peanuta, Waltera a další....Jeff Dunham zde předvedl to nejlepší ze své kariéry. Nebo snad ne? Snímek je hodně podařený a vtipný. Humor neztrácí a Jeff si dokáže poradit s improvizací i s hodně loutkami zároveň. Loutky jsou k popukání. Některé vtipy jsou již ohrané a zazněli v jeho předchozích představeních. Ale to jim neubírá na kvalitě. I po několikátém zhlédnutí je to ta stejná dobrá prča. Jeff je prostě profík! (88 %) ()

Reklama

phoebess 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem nad tím, jak tuhle show ohodnotit, na jednu stranu se nevyrovná těm dvěma předchozím, ale na stranu druhou... závěr byl naprosto bombovej a některé vtípky mě dokázaly odrovnat. Ani to třeba až tak úplně vtípky být nemusely - třeba problémy s Achmedovou nohou a úprava lepící páskou :) ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham se ve svém čtvrtém speciálu hodně myšlenkově vrací k svojí show, bohužel je to ta největší devíza. Ještě ucházející Walterův výstup zabíjí pak téměř nudný Achmed. Naštěstí je tu stále naprosto dokonalý Peanut. V celku je to tak v rámci oboru stále nadprůměr ale v rámci tvorby Jeffa Dunhama (pokud přehlédnu právě Peanutovu část) se jedná o kvalitativní skok dolů. ()

red gnome 

všechny recenze uživatele

Jeffa zbožňuji a o jeho výstupech platí to samé. Šťáva mu nedochází a doufám, že ani nedojde. Controlled chaos číší humorem, sem tam nějakou improvizací a hlavně dokonalým přednesem Jeffa. I když tedy musím říct, že Achmeda bylo až trochu moc, což je hodně špatně - i když je Achmed slavný, na Peanuta vtipností nemá, tak proto. Overall - 4* za toho Achmeda a pár vtipů, které už po sté vtipné nejsou. PS: "How are huuuth? Hups!" There are four of them... they're talking at the same time. OMG, it's awesome!! Nechápete? Podívejte se na Controlled chaos. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama