Reklama

Reklama

Seupayi Myeong Wol

(seriál)
  • Jižní Korea 스파이명월 (více)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Han Myung Wol je severokorejská agentka, která dostane za úkol, aby společně s agentem Choi Ryu ohlídali dceru jednoho z generálů při návštěvě koncertu jihokorejské star Kang Woo, což způsobí řadu nedorozumění a komplikací. Nakonec Han Myung Wol dostává nelehký úkol, aby se provdala za Kang Woo, a přivedla ho do své rodné země. V plnění úkolu Myung Wol pomáhají Choi Ryu a další dva severokorejští špioni. Nejvíce jim pomůže, když se Myung Wol stane osobní ochrankou Kang Woo. Je možné, aby tento úkol splnili? Vybere si Myung Wol lásku nebo povinnost? A jaké to bude mít následky? (andiek05)

(více)

Recenze (13)

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak krásně akčně to začalo... a tak blbě to pokračovalo :-(. Po prvních dílech jsem očekávala pořádnou dávku akce, když už tam jsou ti agenti, ale ono se to pak nějak zvrtlo. Hlavní hrdinka mě dost často rozčilovala svým jednáním..... a ty neskutečně časté vzpomínky (bez nich by byl seriál mnohem kratší). Nápad seriálu byl velmi dobrý, ale dle mého názoru špatně využitý. Shlédla jsem ho celý, ale měla jsem co dělat. Samozřejmě měl i nějaké plusové body (vtipné momenty, počáteční akci a pro mě výborně ztvárněnou rozmazlenou agashi, kterou hrála Hee-jin Jang), ale ne tolik, abych dala více než 2* ()

enyama 

všechny recenze uživatele

Kdyby mě nezajímalo, jak to dopadne, tak už je to v koši!! Přesládlé, s táhlými pohledy do prázdna, typickým vyděšením (ale příliš častým) a hlavně půl seriálu zacpalo vzpomínání na předešlé události!! A to i na ty události, které se staly před necelou minutou!!! Je to škoda, protože nápad byl pěkný, ale přišlo mi to nedořešené, některé věci ani nevysvětlené. Nejlepší byly paradoxně poslední díly - tam se projevila akce :-DD a Choi Ryu konečně ukáže jinou mimickou stránku než kamenný ksicht (i když šikovný...). Nemůžu však zapřít, že jsem několikrát nepobavila :-D, ale to nestačí... ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem další hezké romantické k-drama a dostala jsem nepopsatelně krásnou srdcovku. Eric Moon tu měl tak fantastickou roli, že se mi z toho jen při vzpomínce podlamují kolena. Bože, on má ale charisma! Myung Wol byla v první polovině děsný éro, hrozně moc mě bavila. Zápletka je sice docela směšná, objevilo se tu dost začátečnických chyb, ale to já nevidím. A ani to vidět nechci. Kolik záchvatů smíchu jsem měla a kolikrát mě zabolelo u srdce. A ty konce... nikdy jsem nezůstala u jedné epizody. Nedalo se od toho odlepit, takže mi na zhlédnutí stačily pouhé tři dny. Práce nepráce, spánek nespánek. Něco podobného jsem naposledy zažívala u Boys before flowers. Jedinečný zážitek, který jsem si určitě nedopřála naposledy. A ještě... ta hudba k tomu! 5* ()

Magi90 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá podívaná!! Páni, jihokorejci jsou vážně šikovní.. První polovina seriálu je vtipná, druhá je vážnější..Hlavní herci byli moc sympatičtí, ty se k sobě tak hodili..Radost se na ně dívat..:-) Ikdyž je seriál poněkud nereálný, jak oddychovka poslouží náramně..Jen do toho, doporučuji ke shlédnutí..:-) ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Romantická oddychovka, ktorej sa nedá uprieť istá príťažlivosť, lebo charizmu jej prepožičal nenapodobiteľný Eric. K smrti ma unudili zbytočné, neproduktívne scény bez pridanej hodnoty, bez nich by sa celý seriál posunul o level vyššie. Smiešny motív plánovaného únosu herca na Sever rozhodol o konečnom hodnotení. Hlavne sa nepýtajte, ako sa zachránila a kde bola celý čas Myung Wol, lebo to sami tvorcovia nevedia. To už produkcia rovno mohla nechať bežať obrovské titulky, že všetci diváci seriálu sú blbci. A to som si na začiatku povedala, že logické lapsusy nebudem riešiť, lebo ide o komédiu, kde je dovolené všetko. Keby nebolo Erica, vzdala by som to po prvých dieloch. Bolo príjemné sledovať jeho herecký výkon, ktorý nikdy neomrzí. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama