Reklama

Reklama

VOD (1)

Když přijde malý chlapec Will úplně o všechno, udrží ho nad vodou fotbal. A proto se největší fanoušek klubu FC Liverpool vydá na vlastní pěst na finále ligy mistrů... Ačkoliv je Will ještě malý chlapec, za jeho krátký život ho potkalo mnoho bolesti. Umřela mu maminka, z čehož se tatínek zhroutil a nedokázal se o něj postarat. Od té doby žije Will v internátní škole. Co mu zbylo, je láska k fotbalu a výtvarný talent. Jednou se mu zdálo, že jeho oblíbený tým FC Liverpool vyhraje v lize mistrů. Tehdy se ve škole nečekaně objevil Willův otec, chce se o svého syna opět starat. Tak chlapci svítá na lepší zítřky. Protože má syn rád fotbal a otec chce dohnat, co zameškal, koupí lístky na ligu mistrů. Celý svět se rázem promění, chlapec je zas se svým tatínkem a může vidět na vlastní oči, jak hraje jeho milovaný tým. Jenže radost netrvá dlouho, tatínek náhle zemře. Willovi zůstane jen bolest v srdci a lístky na zápas. Rozhodne se, že nezahodí tu jedinou radost, která mu zbyla, chce utéct ze školy a vydat se sám do Turecka na finále ligy mistrů, chce vidět svůj tým zvítězit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Místy dost naivní a nevěrohodná je ta cesta malého Willa a Aleka napříč Evropou. Také to Alekovo trauma z poválečné Jugoslávie mi tam přišlo takové našroubované, nepasovalo mi to tam. Určitě by se daly najít další chyby, ale já přesto uděluji pět hvězd. Je to totiž film o skalních fanoušcích, podle mého názoru nejlepší hry světa, tedy fotbalu. Willa stíhá jedno neštěstí za druhým, ale on nepovoluje a dělá vše proto, aby se dostal do Istanbulu na finále ligy mistrů ve fotbalu. Jako v každé pohádce( a já to jako pohádku vnímám) všechno končí dobře. Pro nás, Čechy, má toto finále v roce 2005 také tu pikantnost, že v barvách vítězného Liverpoolu hráli také dva naši reprezentanti, Milan Baroš a Vladimír Šmicer. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Je to sice ždímačka slz, ale nějak mi to sedlo. Ten klučík a jeho kámoši z církevní školy, hlavně jejich dialogy, ty neměly chybu. Příběh ,,Zorana Zoranoviče" mě nijak za srdéčko nevzal, ale zase ho hrál velkej sympoš. Když nebudeme přemýšlet (v tomto případě,ani nechceme) nad pravděpodobnostmi - milej, příjemnej film, který vykouzlí úsměv na tváři. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v podobně odlehčenou podívanou jako byl film Není nad Jimmyho a začátek Willa vypadal v tomto směru nadějně. Bohužel jak SPOILER! umře Willův táta (btw výtečný Damian Lewis), celé to sklouzne do pseudodramatu, kterému ještě víc uškodí vedlejší dějová linie s tím bosenským fotbalistou. Navíc si tvůrci nedali pozor na pár drobností, které sice postřehne jen fotbalový fanatik (jako já :)) a film to tak malinko sráží, i když finálový stadion byl udělaný hezky. Chápu, že fanoušci Liverpoolu si při pohledu na King Kennyho nebo na Carru se Steviem G asi cvrnkli blahem do kalhot, já jako věrný MUFan jsem však očekával víc :) Především co se nadhledu a humoru týče- přeci jen Britové jsou v tomto mistři. Přesto je Will fajn filmečkem, kde však fotbal jako takový hraje až druhé housle. Slabší 3* ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Najskôr to bol príbeh o malom chlapcovi a jeho veľkom sne, potom sa však dejová línia rozdvojila a pribudol príbeh o bývalom futbalistovi Zukičovi, ktorý sa spoločne s Willom vydáva na finále Ligy majstrov do Istanbulu. Buď sa mal Zukič objaviť skôr alebo vôbec, a s Willom mohol ísť na finále otec, pretože takto mi to pripadalo ako dva filmy. Ale budiš, pretože ako fanúšik LFC som mal pri niektorých momentoch zimomriavky a ani rozprávkový koniec mi nevadil. Komu sa film páčil, odporúčam aj ďalší britský snímok Purely Belter ;) ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Velká opravdu velká pohádka, která má pro Liverpoolského fanouška zvláštní náboj. Vidět to asi jako nefotbalový fanoušek nebo alespoň jako fanoušek já nevím Chelsea, tak by se mi tento film asi moc nelíbil. Jenomže jsem Liverpoolský fanoušek a tak musím dát této pohádce plný počet. Přitažené za vlasy a to tak že opravdu hodně, ale vůbec mi to nevadí. Tvůrcům všechny palce nahoru, jen tam mohlo být na konci video s goly :D ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama