Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna komédia s takmer detektívnou zápletkou. Stará dáma v deň svojich 75. narodenín sa rozhodne preveriť, čo sa skrýva v jej deťoch. Postupne sa odhaľujú ich charaktery zabalzamované v pretvárke. Stará dáma chce dať do poriadku majetkové záležitosti. Pretože každý z jej potomkov pochádza z iného manželstva, rozhodne sa, že všetci zdedia len to, čo do rodiny priniesol ten-ktorý otec. Peniaze a vlastne už len vidina peňazí vedia urobiť s človekom divy. Deti zahrnú bezcitnými výčitkami nielen svoju matku, ale postavia sa proti sebe. V istej chvíli to dokonca vyzerá, že sa dokážu znížiť až k vražde. (STV)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní a pro mnohé neznámý televizní kousek, který v sobě ukrývá jistý druh kriminálního nádechu i komedie, ale spíše ho bych ho přirovnal k dramatu. V dnešní době by se jistě v tomto kousku zhlédla každá druhá rodina, protože většině lidí jde hlavně o prachy a spory a rozbroje jsou na každodenním pořádku. Jenom ve svém okolí znám několik případů, kdy se kvůli dědictví spolu úplně přestali stýkat sourozenci…Stará babča má taky opravdu povedené „tří dítka“ – ovšem čemu se divit, když ona sama prožila tři manželství a ještě jim řekne, že každý dostane jen to, co do manželství přinesli jejich otcové (což v nich hned vyvolá rozepře a závist) a vzápětí jim ukáže drahocenný šperk, který nedá nikomu – v tu chvíli začnou pálit prsty nejednoho dobráka…Bylo to zajímavě natočené, sem tam i humorné, herci předvedli průměrné výkony, ale on celý film byl průměrný. „Primář Sova“ mohl dostat více prostoru. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zľahka humorný príbeh o chamtivých deťoch a prefíkanej matke, ktorá si pravdu potrebuje overiť. –––– Vždy som si myslela, že spáchať zločin dokážu iba odvážni ľudia. Dnes si to už nemyslím. Aj zbabelci dokážu vydierať, kradnúť, vraždiť. ()

Reklama

Reklama