Reklama

Reklama

Čihajafuru - Season 2

(série)
Trailer

Epizody(25)

Obsahy(1)

Karuta klub střední školy Misuzava potřebuje nové členy, aby mohl zůstat ve své klubovně. Získá klub potřebný počet členů? Obhájí své místo na blížícím se turnaji středních škol? Splní si Chihaya, Arata a Taichi své sny? Na to všehno nám odpoví druhá série Chihayafuru. (Neru)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

xtomas252 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je podstatně lepší než první, myslím, že hodnocení odpovídá. Docela mě překvapilo, jak se tvůrci dokázali poprat s natažením jednoho turnaje (týmového i individuálního) na snad víc než 15 dílů, přičemž naprostým vrcholem byl jeden zápas, který se táhl přes tři díly. Ale kupodivu to působilo celkem přirozeně a ani mi to nevadilo. Závěr byl vzhledem k předchozím dlouhým zápasům trochu uspěchaný, ale jinak jsem se vůbec nenudil, možná kromě rekapitulačního dílu. Doufám, že bude třetí série, jinak budu muset sáhnout po předloze (manga). Za mě poctivých 90 %. ()

Capy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ayase je moje favoritka ... a musím přiznat , když Ayase se poranila, bylo mi to táááák líto, protože jsem věděl co přijde, ale Chihaya můžu za mě říct, mě chytla, a nejradši bych si i Karutu zahrál :') a vážně mam slzičku u očka :) ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je druhá sezóna anime Chihayafuru . V druhej sezóne sa klub karuta na škole rozrastie o dve nové postavy. A tiež sa v podstate rozšíri milostný trojuholník o jednu stranu, ale nič výnimočné sa touto zmenou nestane. Kvalitatívny rozdiel medzi prvou a druhou sezónou nie je taký veľký, aký je rozdiel tu na csfd a to až šestnásť percent (dňa 11.10.2015). Druhá sezóna ide úplne v šľapajách tej prvej a hrdinovia proste chodia po turnajoch a turnaj strieda ďalší turnaj. Postavy si zachovávajú stále svoje rovnaké správanie a dve nové postavy sú tu hlavne preto aby nebola nuda z toho, že to je stále o tom istom. Ja som sa v podstate bavil rovnako ako v prvej sezóne a vedel som pozerať diel za dielom a to je u mňa tiež merítkom kvality. Myslím, že jediné čo je lepšie v druhej sezóne je to, že hlavný hrdinovia začnú dosahovať úspechy a vypracujú sa na vyššiu úroveň a ešte viac sa kladie dôraz na rôzne techniky hrania Karuta, ale len o vlas viac (viac sa už nedalo). A keď všetci hráči napredujú v hraní karuta tak Mashima napreduje aj inak a to tým, že dospieva a stáva sa z neho muž, ktorý to nemá ľahké. Čiže ak by som hľadal nasilu niečo čím je táto druhá sezóna lepšia, tak by sa mi to podarilo, ale v skutočnosti hodnotím obidve úplne rovnako a možno by som našiel aj niečo čím bola lepšia prvá sezóna, ale predsa len toto je komentovanie druhej. Chihaya bohužiaľ nevystúpila zo svojho tieňa a zamerala sa proste len na hranie hry a nič ďalšie nešlo na povrch. Aj keď Chihaya mala mimo hry nejaké zaujímavé momenty, ale divák mohol len hádať čo znamenajú. Arata sa emocionálne divákom vzďaľuje z dôvodu, že vo veľa dieloch nie je. Kanade som nespomenul v komentári k prvej sezóne a ona je v druhej aj v prvej sezóne na to aby približovala krásu jednotlivých básní, ktoré majú veľmi zaujímavé významy a sú krásne. Nový hrdinovia a to Sumire, ktorá sa pripojila ku karetnému klubu z vlastnými úmyslami, alebo Akihiro s jeho vyplazeným jazykom neboli až takými zaujímavými postavami. A tiež ani Tsutomu Komano, ktorý robil v podstate "supporta" (pomocníka) celému týmu. Takže pre tých čo bavila prvá sezóna druhá bude baviť podobne, alebo niekoho viac a pre tých čo ich to nebavilo tak tí druhú pozerať nebudú. Hodnotím Chihayafuru 2 zhodne ako prvú sezónu. ()

Tatsi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka je jednoznačně lepší, protože konečně někdo něco vyhrál, na což jsme se celou první sérii tak těšili a nedočkali se toho. I když já jsem taky malinko (no dobře, hodně) doufala, že se nějak vyvrbí vztah Chihayi a Araty ( ehm, dobře, nebo Taichiho), ale toho se třeba dočkáme v té Ově, že. ()

Galerie (227)

Reklama

Reklama