Reklama

Reklama

John Henry Irons je konstruktér zbraní a génius v oblasti metalurgie, který s pomocí počítačové expertky Susan Sparksové vyvíjí pro americkou armádu ochranná brnění a novou akustickou zbraň, která nezabíjí, pouze nepřítele zneškodní a vyřadí z boje. Když je však jeho projekt sabotován bezohledným nadřízeným Burkem a Susan je při explozi v laboratoři zraněna zříceným panelem tak vážně, že skončí na vozíčku, rozhodne se znechucený Irons proti Burkovi svědčit. Poté co dosáhne jeho propuštění z armády, sám z projektu odejde. Vzápětí se však stane svědkem bankovní loupeže, provedené s pomocí své revoluční zbraně. Lupiči uprchnou dřív, než stačí cokoli zjistit. Následné pátrání ho přivede k Burkovi, který chce akustickou zbraň vyrábět a prodávat nejen pouličním gangům v Los Angeles, ale také teroristům po celém světě. Obrátí se na strýčka Joea a Susan a s jejich pomocí vytvoří ve své laboratoři speciální brnění, odolné všem klasickým zbraním i akustickým puškám. Zanedlouho se pak objeví v ulicích jako superhrdina, přezdívaný Steel, který potírá zločin a přes všechny překážky se chystá k rozhodujícímu střetnutí s Burkem. (TV Nova)

(více)

Recenze (54)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie som nadseny z toho, ked sa basketbalista serie s prepacenim do filmu. A hlavne ked na to nema. Ja ked nemam na pravo, tak sa tam proste neseriem. 0 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Shaquille aj s jeho prirodzeným humorom nemôže predsa spôsobiť to, že tento akčný a celkom aj svižný sci-fi komix bude mať iba 22%. Netreba hodnotiť film podľa "kinoprepadnutia". Poznám aj horšie prípady filmov na báze komixu. Tento je síce priemerný, ale nie zlý. Má grády, pobaví akciou i humorom, efekty sú ok a aj záporáci celkom ujdú. Že Shaquille nie je žiadny rodený herec, musí byť predsa každému jasné. Zápory by som videl skôr v idealizovaných kladných postavách či prvoplánové tlačenie na emócie. Hodnotenie: 60% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nejapná komiksovka druhého sledu, "rekvírující" svůj potenciál z neuvěřitelné topornosti někdejší basketbalové hvězdy Shaqa O´Neala (kterou vhodně krotí případný dabing) a hloupého scenáristického syžetu. Vážné notování filmu vůbec nesedí (mělo jít raději o parodii ve stylu MYSTERY MEN), co přednesená replika, to výživná oběť na oltář trapnosti a ústřední záporák? Judd Nelson je stejně mimo, jako celý film. Cenit si lze na podobném produktu jen jediného - snahy filmařských řeholníků, kteří svou slušnou prací zaručují, že celý snímek přes svoji nezpochybnitelnou nepovedenost nepůsobí jako amatérská sračka typu OCELOVÉHO MUŽE. 30% ()

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších, nejtrapnějších a nejubožejších filmů , které jsem kdy viděl. Basketbalista Shaquille O´Neal by se měl držet svého koše a míče a hraní nechat na někom kdo tomu rozumí a Kenneth Johnson by se měl vzpamatovat vždyť zas tak špatný režisér to není aby se musel takhle veřejně ztrapňovat. Ve filmu jsem absolutně nepochopil ten krunýř co měl Shaquílle na sobě a když to tak vezmu nepochopil jsem vlastně nic. Hlavně však proč byla takováto blbost natočena! ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Prerábka komiksu, kde si niekto myslí, že ak vie hrať basket, vie všetko. Občas až k smiechu naivné a dopozerateľné len zo zvedavosti. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

jo co si budem povídat je to slabší film....ale dávam za tři z nostalgie že sem to viděl jako malej několikrát a bavilo mě to :) prostě je to opravdu béčko ale na zabití 90 minut a připomenutí dětství proč ne :) ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla zase jednou "velmi slušná" ptákovina. Shaquille O'Neal nepřekvapil, tohle by od něj asi čekal každý. Kdo se ale ukázal v zajímavém světle jsou scénáristé, kteří udělali z dámy upoutané na vozík nástroj pomsty, která využívá sonickou zbraň a raketový pohon umístěný právě na zmíněném vozíku a takto kosí nepřátele jednoho za druhým. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na filmu je srovnávat ho se scifi dnešní doby. Navíc Shaquille O'Neal je sympaták a myšlenka jak se ohání zbraněmi nové technologie je fantastická. 1 hvězda navíc za úkryt na skládce. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Trochu naivní akční film pokoušející se vytvořit nového "komiksového" hrdinu a z Shaquilla O'Neala udělat akční hvězdu. Ani omylem! Kdyby mi bylo deset, asi bych byl nadšený, ale v pětadvaceti mi to připadá přeci jen už moc "okaté"! ()

Martyr odpad!

všechny recenze uživatele

Bravúrny výkon Shaqa v úlohe neporaziteľného ochráncu slabých mi pripomenu,l aké dôležité je mať kladivové laserové delo, ktoré dokáže rozoznávať organické materiály pre prežitie v meste ako je L.A. Väčší SHIT som hádam ešte nevidel ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Total hovadina. Ale zasmál sem se u toho. Jako parodie na Iron Mana, Bat Mana a Robocopa dohromady celkem ucházející. Nejlepší fór byl s tim střílejícím invalidním vozíkem - to sem fakt čuměl, co ještě vymysleli. Takovej bude používat Bat Man v důchodu. A abych nezapomněl - Šakír Ou Nula je strašná držka. ()

lxbch odpad!

všechny recenze uživatele

Scénu, kdy Shaq odhazuje ten granát museli určitě točit mnohokrát, protože Shaq je znám svým ne zrovna excelentním proměňováním šestek... No, ale jinak to byla hrozná kravina. ()

Shakaar

všechny recenze uživatele

O Neillll O Neillll...ani jsem ho ve filmu nepoznal. Jinak film něco mezi Robocopem a pochybným komixovými hrdiny... ()

Reklama

Reklama