Reklama

Reklama

Epizody(12)

Život středoškoláka může být někdy skutečně drsný. Zvláště pak, pokud nemáte dostatek peněz ani na to, abyste si dopřáli alespoň občas pořádné jídlo. A právě takový problém trápí i chlapce jménem Yō Satō. Kvůli škole je nucen bydlet na internátu, kde kromě snídaně nepodávají žádné jiné jídlo, a tak většina jeho peněz padne jen na nájem. Jak má tedy uspokojit svůj hlad, když v peněžence cinká jen pár drobných? Proto se pro něj zlevněné ben-tō stává takřka otázkou života a smrti. Jenže lidí, kteří touží po padesátiprocentní slevě, je mnohem víc. Takoví jedinci si říkají vlci. Mají svoji čest, mají svoji hrdost a každý souboj o zlevněné ben-tō se pro ně stává soutěží, která má ovšem jistá pravidla. Jenže ona pravidla ne všichni respektují. Dokáže Satō vybojovat ben-tō a zároveň s ním i čestné místo mezi hladovými vlky? (EMIA)

(více)

Diskuze

Saren

Saren (hodnocení, recenze)

Ume Shiraume - postava, kterou (spolu s Balsou z Seirei no Moribito ) nedostanu jednoduše z hlavy. Takhle má vypadat správná uchylačka, resp. scény s ní :D  - absence přehnané roztomilosti, naivnosti, vykřikující samoúčelnosti.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Nenáročný,  šílený, a no prostě sranda. Postavy nějak zvlášť vynikajicí nejsou, romantika tu ani nenajdete. Ale je to zábavné. Zasmál jsem se nad tím.

Reklama

Reklama