Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Jedinou náplní života Amana Jukitera bylo psát si deník do svého mobilního telefonu a povídat si se svými imaginárními kamarády v imaginárním světě. Kamarád, Bůh imaginárního světa, Deus Ex Machina, vymyslel novou hru, která Jukitera nenechá stranou ani v reálném světě. Nejprve se mu v mobilu začnou objevovat zápisky jeho vlastní budoucnosti, čehož vykutáleně využívá a hned poté se dozvídá, že není sám. Je dalších jedenáct a všichni jsou součástí hry na život a na smrt! Zabij je všechny a staň se novým Bohem! (Zíza)

(více)

Recenze (47)

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Místní honorace opovrhuje tímto seriálem a místní nehonorace, ho zase vyzdvihuje, takže jsem se donutil i já a koukl jsem na tento seriál.. (PS: Pokud nemáte rádi hloupé komentáře, přeskočte na část „A teď vážně“) Autor vymýšlí: Mirai Nikki.. Přechytračím diváka a dám do seriálu spoustu hovadin, abych vypadalo jako že složitě. (Jsem úžasný) Udělám tak špatnou psychologii postav, že divák to nepochápe.. (Jsem úžasný) Vytvořím jednu úžasnou postavu, která táhne celý seriál, mezitím tu postavu budu prznit, abych ji divákovi znechutil, ještě ji dám do kupy s někým blbcem, kterého nazvu Yukki, nebo tak nějak, ale hlavně, abych k ní dal spoustu nesmyslů, aby se pak divák divil, jak se tak mohla zachovat, když ani psychopat by se tak nezachoval. (Jsem úžasný, takhle zachráním celý svět) Většinu dílů udělám tak pomalu nedívatelné, protože jsem úžasný.. Konec nejvíc zabiju. (Jsem úžasný) A teď vážně: Opravdu mě naštvalo, jak se postavy chovají, sice někdy byly hezky vykreslené, ale ty které tam byly déle, na tom byly o dost hůř. Dále se mi nelíbil konec, kterým se autor snaží udělat nevím co, prostě mi připadalo, že to posral.. Znovu musím upozornit, nemám rád děti v seriálech a filmech.. Téma bylo sice zajímavé (pořád mi to připadalo jako slabý odvar Death Note, nevím proč), ale prostě nedotáhlé, seriál ze sebe mohl vyždímat o dost víc, bohužel jako obvykle se na to.. ..vy víte co.. Abych pořád jen nepomlouval, pár postav se mi opravdu dost líbilo, ale to je asi celé a hudba nic moc, hele.. Takže dávám, no nejsem si jist, chvílemi je seriál na čtyři hvězdy, občas mě zase připadá jako odapad, někdy průměrně, někdy na dvě hvězdy, dám tři.. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Mirai nikki není rozhodně tak špatný, jak jsem očekával nebo jak jsem slyšel od svých známých který mají nakoukaných stovky anime. Já jsem v podstatě začátečník, ale ta premisa filmu mě příjde dobrá a vlastě tak nějak funguje dokonce. Největším problémem není Yuno Gasai, protože ta se logicky chová tak, jak by asi měla. Problém je ten uřvaný slaboch Jukiteru, který značně podkopává celý seriál a nebavilo se mě na něho koukat, poslouchat ho nebo mu dokonce fandit. Už v počátku jsem mu přál smrt, ale ta samozřejmně nepříjde, takže na nás čeká ta špatná varianta. Vydržet to sním do samého konce, což bolí, hodně bolí! ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotenie častí: 8 60 % 1 - 4, 6, 10, 13 - 16 80% 5, 7, 9, 11, 12, 17 - 26 100% Spoilery. Hra s vysokými stávkami. Môžete zomrieť alebo sa stať bohom. Všetko alebo nič. Nič viac, nič menej. Hlavný hrdina otaku si musí uvedomiť, že svoj život musí uchopiť do vlastných rúk. Hlavný hrdina Mirrai Nikki je niečo ako Phillip J. Fry vo Futurama - nie je to najprepracovanejšia, ani najzábavnejšia postava, ale vďaka svojmu kladnému charakteru, naivite a progrese postavy je najvhodnejším charakterom pre hlavnú postavu v Mirrai Nikki. Neustále zmeny budúcnosti bavia a sú zdrojom napätia. 12 vyvolených ľudí má v mobile denník budúcnosti. Žeby nejaká metafora na závislých ľudí, ktorí sú otrokmi technológií viac, ako žijú svoj život? Aj keď postavy dosť často menia svoje rozhodnutia, dá sa to odpustiť, keďže sú kvalitne napísané a dej stále baví. Jednotlivé časti sa dajú rozdeliť na epické a menej epické, ktoré epickým pripravujú pôdu. V prvých častiach by to vylepšila scéna o morálke s učiteľom, Yukim a Yuno, dodala by tomu zvrátenejší ráz. 5. Konečne úplný prerod z pasívneho pozorovateľa na aktívneho hrdinu. 10. Časť, kde si postavy trochu oddýchnu, ale vážne len trochu, lebo rafinovaná manipulácia ostatné ohrozenia na ne číhajú na každom kroku. 18. - 22. Z Yukiho sa stal chlap s jediným cieľom. Chladnokrvné rafinované plány sú pretkané brutalitou a smutnými úmrtiami postáv, ktoré sú motiváciou pre vlastníkov denníkov. Premyslené hry sa nehrajú len na zemi, ale aj v sídle boha časopriestoru. Šlape to každou minútou a každou zákrutou dejovej linky. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nářez? Ne, běs. On je charakter, který by měl zemřít jako první - já se na toho usoplenýho sraba prostě nedokážu dívat! A co teprve jeho "přítelkyně"? Juno je postrach. Jedna její osobnost je vraždící maniak a rozhodně to není nic, co bych obdivovala nebo na co bych chtěla koukat. Druhá její osobnost je typická pipka, co ťuťuňuňu a já se tak stydím a tady máš obentó a pro tebe cokoliv a já tě tak lavískuju a nikdo jiný tu pro tebe není kromě mě... tenhle kus charakteru je pro chlapi, co potřebujou vládnout světu a chtějí mít po boku typickou japonskou ženu z představ minulého století. A přitom si myslím, že Jukiteru by takovou roli zastával mnohem lépe... A pak je tu ještě ten kus Juny, který mám ráda - nevraždí jak smyslů zbavená, nemluví tím svým cukrkadlovým hláskem na Jukitera, ale rozumně spolupracuje s někým dalším (ne s Jukiterem). Bohužel takových chvílí je pomálu. Nápad zajímavý, ale má na můj vkus až moc postav s charaktery, které prostě nemůžu vystát. Já bych chtěla "silného" hlavního hrdinu. Místo toho mám počůránka a psychopatku. Ne a tahle kombinace mě nebaví. A proto tak nějak mám ráda z celého anime jen dvě postavy Urjú Minene a toho policajta, co ji furt "chytá". Slabé 2*. Nic mi to nedalo, možná tak pálení žáhy... V manze možná lepší, ale přesto má nechuť k postavám se nezměnila. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Chvílemi se mi anime líbí, poté se z pohledu od okna kouknu na monitor a zjistím, že mě na tom štve víc věcí, než těší. Mirai Nikki, příběh o šanci být bohem v tomto bídném světě. Hlavní hrdina Yukki, křehký klučina, ufňukaný a pištící skřet, poslat ho do Mordoru, tak všichni pláchnou a Sauron zešílí... Kluk, který odmítá sex s půvabnou dívkou, která po něm šílí. Kluk, který chce zachránit každého, i když na něj minutu zpětně stříleli z pistole, vrhali sekery, chtěli uříznout hlavu, nebo ho nechat vybuchout. Má neuvěřitelné ochranářské sklony. Vůči sobě. Je to posera největšího kalibru. Jeho společnice zas psycho největšího kalibru, mnozí vrahové by se měli co učit. "Cokoli se dá vyřešit zabitím někoho jiného." Další postavy jsou nevýrazné. || Mám za to, že manga je o dost lepší (případ Naruta / Bakumana / Claymore), proto jsem se začetl do pár kapitol a jsem rád, že Mirai Nikki dovede něco nabídnout. Ne mnoho, každopádně něco ano. Manze bych dal tak ***, anime je zpracováno příšerně... Proto hvězdy dvě. Opening je velmi pěkná a návyková záležitost. Protože vím, jak to dopadne (manga), dovedu si představit, jak to zkazí. Pokud se mýlím, hodnocení změním. Prozatím 35% || Po 16. episodě se přestávám koukat, je to ufňukané, přehnané, nelogické a ... Velmi slabé. 35% ()

Galerie (568)

Zajímavosti (6)

  • O první ze dvou úvodních písní „Kuusou Mesorogiwi“ se postarala kapela Yousei Teikoku. Tu druhou „Dead END“ nazpívala zpěvačka Faylan. (CarnTheNunya)
  • Po záverečných titulkoch niektorých dielov nasledujú krátke scény. Jedná sa o špeciálny doplnok s názvom Ura Mirai Nikki Specials, v ktorom vystupuje jedna z vedľajších postáv seriálu, Mura Mura. (TomX2)
  • První ze dvou závěrečných písní „Blood Teller“ nazpívala zpěvačka Faylan. Ta druhá „Filament“ je od kapely Yousei Teikoku. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama