Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka amerických studentů natáčí dokument o ilegálních přistěhovalcích do Spojených států. Vyhledají převaděče z Mexika a společně s několika rodinami projdou tajným tunelem, ve kterém se do USA pašují drogy. Do Států projdou celkem bez problémů. Jakmile se ale všichni naskládají do náklaďáku, přepadnou jejich transport neznámí maskovaní muži. Brzy se prokáže, že tito únosci patří k nemilosrdné sektě, která se přiklání k patriotismu a všechny přistěhovalce brutálně likviduje. Nastává krvavé peklo, a protože sekta si hodlá natočit vlastní dokument, jediná záchrana mladé skupiny jsou jejich kamery. (montel)

(více)

Recenze (76)

verbal 

všechny recenze uživatele

Někteří Jižané milují mexické přistěhovalce stejně jako já pandžábské kočovníky. Bez váhání jim proto kdykoliv otevřou svá srdce, pak jejich břišní dutiny a s radostí se pak rozdají ze všech jejich transplantabilních orgánů. On to není zase až tak špatný nápad! Takový princip sociálku za ledvinu by ušetřil spoustě daňových poplatníku noční můry při každoročním uplatňování odpočitatelných položek. MUHEHEHE, musím chvíli odbočit, protože se mi zrovna podařil náramně povedený daňový kameňák. Jakých odpočitatelných položek, že??!! No ještě jednou chicht verbale, jsi prostě čtverák, ale zpátky k tématu! Už jen třeba testík z češtiny při žádosti o integraci do kulturní společnosti za současného utahování skřipce u každé špatné odpovědi by výdajové straně státního rozpočtu ulevil tak, že by zbylo i na sanaci Chánova a výstavbu krásného centra pro důchodce a invalidy. Samozřejmě pro opravdu invalidní invalidy! Ale dost snění! Prostě příjemný, milý a inspirativní filmík zejména pro ty, co mají pocit, že je některá etnika připravují o práci jako například sběr barevných kovů (i těch pod proudem), ekologická likvidace autorádií a navigačních jednotek, čištění zahrad od přebytečného nábytku a jiných nepotřebných předmětů a v neposlední řadě nesobecká výpomoc starým lidem při běhání s důchodem. Ale ruku na Berettu, kdo jiný by to dělal! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,AMERIKA JE MOŽNÁ ZEMÍ PŘISTĚHOVALCŮ, ALE NENÍ TO SKLÁDKA. DEJTE NÁM SVŮJ UNAVENÝ, SVŮJ CHUDÝ, SVŮJ ZMATENÝ LID TOUŽÍCÍ VOLNĚ DÝCHAT. A MY VÁM JE VRÁTÍME PO KOUSKÁCH.....“ /// Tak tady máme další pseudodokument. Tentokrát o ilegálních přechodech (jednom přechodu ) do USA. Z Mexika (což chápe i debil). Zajímavý téma (stejně jako exorcismus). Jenže tady se mi zdá, že ze mě tahle partička nechce dělat kreténa, debila a vola. Pojala to jako investigativní novinařinu a sám su překvapenej, že se mi to líbí. Takže ilegálové.... dětská představa o návštěvě Disneylandu dostává brzy trhliny a filmaři poznávaj rozdíl, mezi mrtvým a živým rozhovorem. A může za to (sympatická????) skupinka vlastenců. Ideová reality show. TO SE MI LÍBÍ! Idea vs. realita. Roztřesená kamera vs. neroztřesená. Rasismus vs. patriotismus. (Kurva, někdy je lepší bejt Čech než Mexikánec!). ,,CHCETE DOMŮ? Jasan, jen musíte bejt poslušný (neraduj se, platí jen pro Američany). Tohle má někdo pevně v rukách! (asi nějakej vlastenec). Sadisticko – vlastenecký pošušňáníčko, s věrohodnou dávkou idiotismu. Máte rádi Nachos? (jestli ne, tak dáte asi hvězd víc....) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám rád přistěhovalce (vlastně tohle úplně stačí....). 2.) Mám rád filmy, kde neumře ani jedno zvíře. 3.) Thx za titule ,,Joseph“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Amerika si leští ego aj takouto formou .Pokúša sa podsunúť už aj horrorovému divákovi , aké " kalamity " nám sťahujú slučku kolo krku. Prisťahovalci / emigranti , vydieranie / terrorizmus a zbytok... Konzumné spracovanie NEoriginálného námetu pod 4 nepustí. Je to ale vďaka len neuveriteľne presvedčivému castu , ktorý pôsobil , ako by to celé už niekedy prežil. Ak vynechám Mastera "Z " ( ktorý mal akurátny voice - absencia charizmu zreteľná ) , tak parádne odvedená filmárčina. Tento x spokojná , ale podobné námety rada vynechám. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Výborně natočený a špičkově zahraný thriller (rozhodně ne horor!), který diváka pořádně podusí a vymáchá ve hnusu, který dokážou někteří vyšinutí jedinci vykonat. A ačkoli je explicitní násilí oproti jiným filmům ještě hodně odměřené, film dokázal zapůsobit mnohem více jak leckterý brutální hororový slasher. Pocity při sledování tak byly hodně silné. Postavy se chovaly hodně věrohodně a dalo by se říci i tak, jak by se choval v takové situaci normální člověk , což je u filmů tohoto typu často podřízené scénáři a logika jde stranou. Naštěstí tady ne. Ve výsledku mě ale moc nepotěšil závěr, který byl až nehezky tuctový a opět se nenaplnilo moje přání vidět, kdy hlavní postava rozstřílí v záchvatu vzteku a beznaděje padouchy na sračky. Nevadí, tak třeba příště. (A příště bych taky prosil více záběrů na Alonu Tal!) ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Sadistické drama se špatnými herci a roztahaným dějem, zato s povedenou a pestrou kamerou. S postupem času a přibývajícím počtem headshotů se vytrácí napětí, a znechucení střídá otrlost a nuda. Brutalitou se musí šetřit, chlapci. Tahleta plejáda rafinovaných sado-maso čuňačinek se pomalu blížila k humiliation pornu, spíš než k horroru. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Tetovanie "mom" ktoré počas celého filmu môžeme vidieť Klausovi (Noah Segan) na ruke, je skutočne jeho. (metal.storm)

Reklama

Reklama