Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka amerických studentů natáčí dokument o ilegálních přistěhovalcích do Spojených států. Vyhledají převaděče z Mexika a společně s několika rodinami projdou tajným tunelem, ve kterém se do USA pašují drogy. Do Států projdou celkem bez problémů. Jakmile se ale všichni naskládají do náklaďáku, přepadnou jejich transport neznámí maskovaní muži. Brzy se prokáže, že tito únosci patří k nemilosrdné sektě, která se přiklání k patriotismu a všechny přistěhovalce brutálně likviduje. Nastává krvavé peklo, a protože sekta si hodlá natočit vlastní dokument, jediná záchrana mladé skupiny jsou jejich kamery. (montel)

(více)

Recenze (76)

verbal 

všechny recenze uživatele

Někteří Jižané milují mexické přistěhovalce stejně jako já pandžábské kočovníky. Bez váhání jim proto kdykoliv otevřou svá srdce, pak jejich břišní dutiny a s radostí se pak rozdají ze všech jejich transplantabilních orgánů. On to není zase až tak špatný nápad! Takový princip sociálku za ledvinu by ušetřil spoustě daňových poplatníku noční můry při každoročním uplatňování odpočitatelných položek. MUHEHEHE, musím chvíli odbočit, protože se mi zrovna podařil náramně povedený daňový kameňák. Jakých odpočitatelných položek, že??!! No ještě jednou chicht verbale, jsi prostě čtverák, ale zpátky k tématu! Už jen třeba testík z češtiny při žádosti o integraci do kulturní společnosti za současného utahování skřipce u každé špatné odpovědi by výdajové straně státního rozpočtu ulevil tak, že by zbylo i na sanaci Chánova a výstavbu krásného centra pro důchodce a invalidy. Samozřejmě pro opravdu invalidní invalidy! Ale dost snění! Prostě příjemný, milý a inspirativní filmík zejména pro ty, co mají pocit, že je některá etnika připravují o práci jako například sběr barevných kovů (i těch pod proudem), ekologická likvidace autorádií a navigačních jednotek, čištění zahrad od přebytečného nábytku a jiných nepotřebných předmětů a v neposlední řadě nesobecká výpomoc starým lidem při běhání s důchodem. Ale ruku na Berettu, kdo jiný by to dělal! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Samozvaní strážci americko-mexických hranic k tomu přistupují férově. Splň test a pustíme Tě dál. Neuděláš ho, smolík - jdeš na náhradní díly. Navíc jako správní humanisté pouští děti a řeknou jim, kudy mají jít. A to je hezké. Ono by možná neškodilo bubákům řinoucím se sem z Asie i Afriky dát nějaký test z evropské historie a ze znalosti alespoň jednoho evropského jazyka, než jim umožníme získat občanství. Ale to by asi odporovalo směrnicím EU. Kvalitní thriller na neustále aktuální téma, který nakonec skončil docela dobře. 70% ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Amerika si leští ego aj takouto formou .Pokúša sa podsunúť už aj horrorovému divákovi , aké " kalamity " nám sťahujú slučku kolo krku. Prisťahovalci / emigranti , vydieranie / terrorizmus a zbytok... Konzumné spracovanie NEoriginálného námetu pod 4 nepustí. Je to ale vďaka len neuveriteľne presvedčivému castu , ktorý pôsobil , ako by to celé už niekedy prežil. Ak vynechám Mastera "Z " ( ktorý mal akurátny voice - absencia charizmu zreteľná ) , tak parádne odvedená filmárčina. Tento x spokojná , ale podobné námety rada vynechám. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tu sa niekto celkom posnažil. Film má myšlienku aj posolstvo a je aj po hereckej a režisérskej stránke dosť kvalitne zvládnutý. Nefandím príliš kamere v štýle Blair witch, ale sem sa perfektne hodila. Nechýbalo napatie a ani hororové scény neboli hnané do extrému, len presne tak, ako mi to vyhovuje aby som sa v noci nebudila s krikom:) Znova nechápem prečo má na čsfd len 67%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Táááááák! Po sérii FoundFootage splašků jsem konečně narazil na FFko, které je ocenitelné hned v několika směrech. Základním stavebním kamenem je námět ze života. Žádní degeni, mutanti, střelenej poltergiest atd., nic takovýho. Záhy po začátku zjistíte, že kdo je moc zvědavej, moc se dozví. V tomto případě se pár zapálených mladých reportérů rozhodne zaútočit na Pulitzera zdokumentováním ilegálního přechodu Mexičanů na území JúEsEj. Několik smradlavých zpocených rodin se zástupci všech věkovek, tunel, náklaďák a........zatčení. Teda rádoby zatčení. On je to ve skutečnosti odchyt škodně partičkou pravých amerických patriotů, kteří, jak říkají, udržují z vlastní iniciativy USA jako "zemi neomezených možností", nikoli však "skladiště světové špíny a odpadu". Jaká to náhoda a milé překvapení v podobě malinkého televizního štábu - no vždyť takhle můžeme poslat krásný vzkaz do celé země a hlavně Mexika, jak to tady chodí a jak dopadne každý, kdo nám padne pod ruku. Doporučuju tohle zhlídnout, protože snad mě nezavřou do kriminálu, ale mně to připadlo silně důvěryhodné, co je horší, ospravedlnitelné, no a co je nejhorší, široce aplikovatelné. :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Tetovanie "mom" ktoré počas celého filmu môžeme vidieť Klausovi (Noah Segan) na ruke, je skutočne jeho. (metal.storm)

Reklama

Reklama