Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolskou učitelku Emily Bennettovou začne někdo pronásledovat. Po celé škole rozešle její lechtivé fotografie a navíc, jak se později zjistí, umístí do jejího bytu skryté kamery a pouští na internetu intimní záběry z jejího soukromí. Škole, na které Emily učí, však nestačí její ujištění, že se jedná o jasný podvrh, a po incidentu je Emily na čas ze školy uvolněna, dokud neskončí vyšetřování. Zdrcená Emily se tedy více začne věnovat práci pro firmu svého přítele Andrewa a jeho kolegy Justina, kteří jsou těsně před uzavřením fúze s mocným obchodníkem Warrenem... Když se k Emily do bytu v noci za její přítomnosti vloupe záhadný muž v masce, začne incident vyšetřovat policie. Ta nejdřív podezírá drzého studenta Joshe Williamse, který měl s Emily kvůli problémům při studiu dlouhodobé konflikty... Policie Emily poté zavede do nemocnice za ženou jménem Amy, která prožila to samé. Nejdříve někdo v její firmě rozeslal úplně stejně upravené fotky, pak se k ní vloupal a nakonec ji unesl. Jen zázrakem přežila. Policisté mají podezření, že se jedná o sériového zločince, jenž jde po ženách, které měly vazbu na softwarovou firmu, ve které pracuje Emily i její přítel... (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele

Solidně dramaticky vystavěný příběh atraktivní učitelky, která nenadále padne za obět šílenci, který s ní vypustí do světa sérii kompromitujících fotografií na kterých pozuje polonahá. Škole na které učí však nestačí její ujištění, že se jedná o podvrh a po incidentu je suspendována. A není zdaleka jedinou ženou, kterou patálie s falešnými fotkami postihla a za kterou je možná jen studentský žert anebo dopředu promyšlená, chladnokrevná hra. Film slibuje víc než nakonec dostojí. Explicitní erotiku, brutálnější útoky na diváckou psychiku vynechává anebo ji nabízí ve velmi diplomatické a korektní formě (viz sex v podprsence) avšak nečiní mu potíže pohybovat se v mírně nadstandardních vodách (televizních) thrillerů osekaných od závadnějších scén, aby byly pokryty požadavky filmu vysílaného před 22 hodinou. Když je však v titulní roli taková žíně jako jako je Jodi Lyn O´Keefe, je přímo hřích, jak jsou její křivky nevyužité. Film táhla a i svým způsobem utáhla do zdárného konce. Do svých dvou třetin se jedná o poměrně neprůhledný thriller, který vládne jistou tajemnou aurou a psychopat v masce, který ji pronásleduje až do kyber prostoru, docela budí divácký zájem. Do celé záležitosti se vloží tým vyšetřovatelů jehož postupy jsou celkem uvěřitelné a plní v rámci příběhu svoji funkčnost. Slabinou filmu je postupně selhávající logika a skluz v závěrečné třetině do průměrných vod, kdy nedá velký problém psychopatovu identitu spolehlivě odhalit. Pečlivě budované napětí v rozvrzaném finále vezme za své a rázem je zde thriller bez většího překvapení, který dost zabíjí tuctové finále, které v sobě nemá potřebné vrcholné napětí Všechno se semele příliš rychle a unáhleně. Chtělo to ještě nějakou chvíli pracovat třeba i s vedlejšími motivy vedlejších podezřelých postav, ještě to víc zamotat, a pak udeřit s něčím nápaditějším a eruptivnějším. Chabá závěrečná třetina filmu příznivý dojem jednoznačně sráží. Je trochu s podivem, že dobře vypadající Jodi Lynn O´Keefe se výrazněji neprosadila v hledáčku režisérů a je jen dobře, že Phillipe Gagnon ji dal příležitost, aby o sobě po čase dala vědět. Z diváckého hlediska se jedná o dobrý thriller, který v rámci svých možností disponuje dobrým vizuálem, přitažlivou herečkou v hlavní roli a kdyby se víc snažil, mohl to dotáhnout ještě dál. Mé hodnocení: 60% ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Tahleta kybernetická kriminalita mi nikdy nešla na rozum. Pánové se mi pletli, překvapení málo, konec hodně slabej, takže ve výsledku nic, co je nutné vidět. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pocit, že tyhle kanadské thrillery jsou všechny stejné: fešná hrdinka a kolem ní stádo vycpaných a přelíčených panáků, z nichž jeden je pachatelem… něčeho. Pronásledovaná bohužel není výjimkou – příběh a zpracování na úrovni slabší epizody amerického krimiseriálu. Jodi Lyn O'Keefe by se jich měla držet. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Sexy učitelka (Jodi Lyn O´Keefe) zjistí, že někdo rozeslal její erotické fotky po celé škole a jako bonus dal do jejího bytu (koupelna, ložnice atd.) skryté kamery, které přenášejí video on-line na jednu webovou stránku. Erotický thriller bez napětí a jakékoliv erotiky... škoda, mohlo to být zajímavé. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval jsem se mezi dvěma a třemi hvězdičkami - nakonec je to za tři, páč na kanadskej televizní film to není zas tak špatný. Koukatelný je to skoro až do konce, tvůrci drží diváka v nejistotě kdo za vším stojí, divák má několikrát pocit že ví a přitom ví prd. Rozuzlení bylo ještě v pořádku, závěrečnej pokus o jakousi akci, napětí nebo co to vlastně mělo bejt, ovšem stojí za starou bačkoru. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Není nic horšího, než být učitelkou a zjistit, že se na internetu objevili choulostivé fotografie, kterými se baví všichni pubertální žáci. Událost, která by se klidně mohla i stát. Televizní snímek tak poukazuje na problém, který je vskutku aktuální a proti kterému se zatím dá velmi těžko bojovat. Dějově je příběh zpracován vcelku vkusně s poklidným tempem a atmosférou. Nějaká dramatičnost se však zase nekoná. Je to takový obyčejný příběh ženy, která se dostane do situace, jakou by ji z nás těžko mohl někdo závidět. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Film bez napatia, bez dobrej rezie, bez dobrych hercov /poznamka: krasna Jodi Lyn Okeefe nemusi byt dobrym hercom, ale ma ine prednosti/, proste bez vsetkeho co ma obsahovat dobry film, niekedy az komicka reziserska neschopnost. Cely cas to vyzera na dvoch potencialnych pachatelov, ale nakoniec to je uplne inak, vzhladom k celkom zaujimavemu zaveru davam 2,75 hviezdicky. ()

Reklama

Reklama