Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných. Ve společné domácnosti tu žijí nepříliš úspěšná jazzová zpěvačka Kristýna s – naopak velmi úspěšným – manželem psychiatrem Lubošem, jejich děti introvertní Petra a rebelka Veronika a dvě naprosto rozdílné babičky– věčně mladá Klementýna a kartářka Marta. Pak je tu ještě otec dirigent, který svoji profesi přenáší i do života rodiny. O tom, že soužití několika generací pod jednou střechou přináší někdy problémy, které je potřeba řešit, a jindy zase humorné situace, není třeba pochybovat. Zvlášť když je každý z jejích členů výraznou osobností... (TV Prima)

(více)

Recenze (78)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Totální neserióznost vůči divákům zde nabrala plné obrátky. Tvůrci překročili poslední hranici vkusu a naservírovali ucelené a zcela konkrétní faux pas z jakéhosi televizního studia na stanici Prima, kde se už ani netají tím, že chtějí být stejně špatní jako konkurence. Když kdosi v upoutávce tvrdil, že se doslova řechtal na každé stránce scénáře, tak bohužel já plakal s každou další minutou této tupé naivní nevkusné idiotské frašky, kde humor je asi to poslední, co vás bude trápit. Tímto hnusem, výblitkem z pera paní Pawlovské, snad utrhnou trochu té pozornosti, ale to je jedno, pač doktor Chocholoušek vypíná televizi v šest. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhé. Nudí to už po deseti minutách, jak jsou dialogy natahované. A jak jsou natahované, tak těch pár vtipů je vleklých a bez pointy. Kdyby herci plácali první, co je napadne, a nejeli podle scénáře Haliny Pawlovské, bylo to možná vtipnější. O profesionalitě těžko mluvit, není. Chyby skriptu, postavení kamery, střihu, nejspíš se jelo na první dobrou... ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se dalo ohodnotit dvojnásobným odpadem a ještě navrch shnilým. Nechápu, jak se k tomuhle propůjčila Ivana Chyýlková a Iva Janžurová. Ale asi peníze a hlavně příležitost ukázat svůj obličej na obrazovce jsou stále natolik veliký lákadlem, že jim to za to stojí. Za to "O mé rodině a jiných mrtvolách" se nevyplatí promítat ani na krabici od zkaženého mléka. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani ne před měsícem jsem sice nerad, ale o to rázněji skoncoval s Rodinkou a už je to tady zase – dávám definitivní sbohem novému seriálu, aniž bych zhlédl všechny jeho díly a musím říci, že ještě s větším roztrpčením než v případě již jmenované Kleinovky. Já bláhový jsem si doposud myslel, že pod slovem sitcom je míněna zkratka anglického situation comedy a tudíž kde je komedie, tam je také humor. Jak jen jsem se mýlil – zapomněl jsem na domácí televizní kuchyni. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není možný. To by snad mělo být i trestný! Už mockrát bylo dokázaný, že Češi prostě točit sitkomy neuměj, tak proč se vždycky najde nějakej trotl, kterej se snaží dokázat opak? Trapnost nad trapnost a přitom takové množství dobrých herců... Jen o chloupek menší sračka než Ošklivka Katka, ovšem nad úroveň odpadu ani náhodou. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání seriálu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po osmé epizodě. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama