Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných. Ve společné domácnosti tu žijí nepříliš úspěšná jazzová zpěvačka Kristýna s – naopak velmi úspěšným – manželem psychiatrem Lubošem, jejich děti introvertní Petra a rebelka Veronika a dvě naprosto rozdílné babičky– věčně mladá Klementýna a kartářka Marta. Pak je tu ještě otec dirigent, který svoji profesi přenáší i do života rodiny. O tom, že soužití několika generací pod jednou střechou přináší někdy problémy, které je potřeba řešit, a jindy zase humorné situace, není třeba pochybovat. Zvlášť když je každý z jejích členů výraznou osobností... (TV Prima)

(více)

Recenze (78)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsou asi TY VAŠE RODINY, pražská čudlárno... 8-o . . . A těch gerontů, co na stará kolena >hrajou< (sic!) v každé srajdě, protože jejich ambice dávno skončily v rolích chamtivých hloupých nul mi už ani není líto. Vy jste si aspoň kdysi zahrála Morgianu, že pí Janžurová, ale takovej Bub ó Klepl to holt v těch srajdách klepe snad od narození... %-[.. - - - P.S. Jsem čtl kdesi v sračopisu "Canc", že H.P. zčutněly myslidla... Je to pravda nebo je to lekrace? Jsem offtipný?? Mohl bych bejt taky scatnárysta??? . . . A co na to ta Mirka? - - - - - (Nahlednuto dvakrát kratce chcatce a zvratec a sráteček na >primeroidní mrtvovizi< , hovnocení 90., komensrář sráčům coby dvachcátý a víc už nic - 24.10.2011) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Totální neserióznost vůči divákům zde nabrala plné obrátky. Tvůrci překročili poslední hranici vkusu a naservírovali ucelené a zcela konkrétní faux pas z jakéhosi televizního studia na stanici Prima, kde se už ani netají tím, že chtějí být stejně špatní jako konkurence. Když kdosi v upoutávce tvrdil, že se doslova řechtal na každé stránce scénáře, tak bohužel já plakal s každou další minutou této tupé naivní nevkusné idiotské frašky, kde humor je asi to poslední, co vás bude trápit. Tímto hnusem, výblitkem z pera paní Pawlovské, snad utrhnou trochu té pozornosti, ale to je jedno, pač doktor Chocholoušek vypíná televizi v šest. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nepovedené a humor nepřesvědčil o dalším pokračování ve sledování. / Viděné epizody z 1 série *2.díly / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný, uječená nevyužitá žena v "nejlepších letech", nadržená bába, druhá čarodějka a ta děcka, vůbec bych se nedivil, kdyby takhle vypadala rodina paní Pawlovské... ()

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

takovou koncentraci trapnosti mohly vyplivnout vskutku jen morbidní obezitou prožraný dráty v mozku pí Haliny. A to jsem se kdysi domnívala, že je na ženskou alespoň průměrně vtipná. Je vidět, že noci strávené nutkavým přežíráním nutně vedou k spánkové deprivaci a z té prostě žádné veledílo nevznikne, ani když to druhý den zachraňuje laxativy. Asi by mě víc bavilo sledovat Halinu a její trampoty při navlékání kompresních punčoch, než se tady stydět za vcelku dříve slušné herce, kteří evidentně nemají co do huby, když se propůjčili takové slátanině. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhé. Nudí to už po deseti minutách, jak jsou dialogy natahované. A jak jsou natahované, tak těch pár vtipů je vleklých a bez pointy. Kdyby herci plácali první, co je napadne, a nejeli podle scénáře Haliny Pawlovské, bylo to možná vtipnější. O profesionalitě těžko mluvit, není. Chyby skriptu, postavení kamery, střihu, nejspíš se jelo na první dobrou... ()

Peetas odpad!

všechny recenze uživatele

Seznamte se s poněkud netradiční rodinou Chmurných, ovšem v tradiční kvalitě nových českých seriálů... ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

To je teda dobré. Teď jsem si přečetla, že to má pouze nějakých 25 minut a já jsem si myslela, že to trvá jednou tolik. To bude tím, že jsem se vždycky hrozně nudila. Vůbec nechápu, jak sem mohla vlézt Iva Janžurová a Jaromír Dulava. To byli pro mě vždycky herci, kteří měli nějakou úroveň. Tohle vzešlo od Haliny Pawlovské? Příště nás, bože, ochraňuj od všeho zlého. ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Chýlková, Dulava, Konvalinková, Janžurová, se dostali do super společnosti echt herců jako jsou Magnusek, Asterová a jim podobní. Cíl se jim podařil : hráli stejně na hovno, hurá. Celý ,,super seriál o ničem" napsala Halina Skopová s ovarem místo mozku, jinak to není možný. Fuit měl raději jít Někam jinam ! ()

CageDepp odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jenom odpad, ale vidim možnost napsat, jako první záporný komentář tak to využiju.. Tohle byl jenom pokus zkusit sledovat nový český seriál, ale to prostě nejde. Je to tak trapný, že mi ani nešlo vnímat děj. Nejhorší je Labuda. Je to smutný kam jsou schopný herci klesnout... ()

Patw odpad!

všechny recenze uživatele

Tvářilo se to dost nadějně i přesto, že vše vzniklo na scénář Haliny Pawlowské. Při koukání na první díl jsem se docela i bavil - nebo jsem to aspoň předstíral protože jsem čekal že seriál s Ivanou Chýlkovou a Ivou Janžurovou nemůže být špatný. A víte co? On je. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Tak obrovský potenciál, který seriálu vnukla Halina Pawlovská, je naprosto promrhaný. A neřekla bych ani, že je to herci, protože obsazení je výborné. Který článek selhal? ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Jako komedie je to další česká rádobyvtipná blbost. Určitě je trochu více bláznivá než se obvykle u nás natáčí, ale bohužel kvalita humoru a celkově příběhu(který je ohraný už mnohokrát v každé zemi) je velice špatná. Celej seriál je nudnej, neobjeví se tam nic originálního a ani to není nijak skvěle zpracované. Proto si ode mě zaslouží krásný odpad. 10% ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně seriály po první epizodě nehodnotím, ale u téhle blbosti to jinak nejde. Důvod je ten, že o žádný další díl nehodlám ani zakopnout. Je to trapné, nudné a Prima šlápla naprosto vedle. Pryč s touto příšerností a herci, co se k tomu propůjčili, by se měli hanbou propadnout. ()

Reklama

Reklama