Reklama

Reklama

Možná přijde i... Kaiser a Lábus

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2008, 132 min

Obsahy(1)

Nejlepší scénky z let 1979 - 2003 Každý z obou pánů je skvělý herec, který úspěšně funguje nezávisle na svém kolegovi. Dohromady však tvoří zázračně inspirovanou dvojici, jejichž místy až drastická komika se vzájemně podporuje, násobí a vrství v řadě nečekaných gagů. Jejich scénky patří již od konce 70. let k číslům, ke kterým se rádi vracíme a stále znovu se jim smějeme. Výběr nejznámějších výstupů na tomto DVD a VHS obsahuje především slavná vystoupení v pořadech Kabaret u dobré pohody a Možná přijde i kouzelník. Nechybí zde například legendární klíšťák (Nebezpečí lesa), Lúďa v pubertě ani Hodina dějepisu v roce 2010. Celkem 28 scének představuje přehlídku humoru této dvojice, která se nahromadila v České televizi za 24 let, výběr si všímá i jejich nejlepších silvestrovských kameňáků. Kaiser a Lábus vás zaručeně pobaví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co na to počítač? Že mlčí? To je konec. Z toho mě může dostat jedině Staník." Když jsem si při terapii honil s Uďou patku, tak mi došly gumičky, vylil jsem nálev a proto jsem chtěl klíště s telátkem naučit gymnastické základy, ale kruhy byly zbytečně vysoko. Tak to přesně bylo. Před sametem zkrátka byla tato dvě individua jedním z mála důvodů zapnout televizi a já jsem jim za ty nezapomenutelné chvíle neskonale vděčný. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nejlepší ze socialistických a porevolučních estrádních pořadů. Kaiser si s Lábusem velmi sedli, což je znát i v humoru, který divákům předváděli a stále ještě předvádějí. Ne všechno je dnes tak humorné jako tenkrát. Někdy scénky naráží na záležitosti, které starší divák sic mlhavě pamatuje, mladší však vůbec. proto se snadno může stát, že potomostvu je předložena tato dvojci jako duo bezva komiků a ono se to mu nesměje.... řada fórů ve scénkách (a těch je většina) je však nadčasových a tak tohle k vidění a zavzpomínání si rozhodně doporučuji. Dávám 4 gumičky. * * * * ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné scénky jako "Těžký život tělocvikáře Jaška", "Otec a syn", "Maryša" a další u kterých se zasměji i dnes. Vynikající humor a skvělé herecké výkony. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd už jenom za to, jak mi Kouzelník zlehčoval život v mých "telecích" letech. Těšil jsem se na něj jak blázen. Některé scénky už vyčpěly, ale jiné jsou jak dneska. Užili si holt srandy, chlapci...85% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nejslabší máte padáka, Klíště, Úďo,Hodina dejepisu, Loď v láhvi,Muž z obrazovky,Poctivý nálezce- to sú moje najobľúbenejšie. Kaiser a Lábus skrátka vedeli a osobne sa mi ich skeče a štýl humoru páči omnoho viac ako u Lasicu a Satinského či iných starších humoristických dvojíc. Kultovina, ktorá sa proste musí vidieť a jeden z vrcholov komediálnej tvorby v Československu. 95% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dvojice Lábus - Kaiser byla po Menšíkovi ta, která tvořila humor na jevišti, snad vyjma cimramanovců, to je jasné. A hlavně, mluví za ně ta řada scének, které si do dneška všichni pamatují a dodnes se jim všichni smějí. ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

Noviny Pravda do svojej DVD edície zaradili aj dve série Kaiser a Lábus. DVD mapujú históriu krátkych komických výstupov Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábusa, väčšina nezabudnuteľných a neobyčajne nadčasových, je viac ako príjemným spestrením posedenia pred televíziou. Staršia generácia rada pospomína, mladá generácia určite ocení humor zvláštnej dvojice v milých bizarných situáciách. Staršie scénky (napr. psychiater riešiaci problémy dospievajúceho puberťáka, pracovné problémy pri výrobe nálevu a nedostatku gumičiek, skúška Karolíny Kaiserovej v budúcnosti) sú doplnené o novšie (napr. redakčné spravodajstvá - motajúci sa chodci, záchrana sebevraha a iné.). ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Niektoré scénky super, niektoré trošku trápne, názorná ukážka toho, že Olda je super komik. Škoda toho chlastu, ale s tým mu pomôžeme asi ťažko. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal tuhle komedialni dvojici jejichz humor vas znici natolik ze se nemuzete odtrhnout? Asi nikdo. No je to skvely a ja davam 91,4% ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

"Oydleestapadavidaeludlaoviaeskátrebovátrikolej" "No zase jsem neslyšel, jestli to jede přes tu Třebovou nebo ne" :D ()

Reklama

Reklama