Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s policejní zásahovou jednotkou, kde si Romča (tak mu v pořadu fakt říkají!) zkouší různý situace a vůbec celodenní trénink. Pochopitelně je amatér, takže to podle toho vypadá. Asi dost i záleží na tématu, aby to diváka bavilo, nebo ne. Chvílema je to zajímavý, ale jinak celkem o ničem. Byly tam i snahy o vtípky, ale nic, co by divákovi utrhlo branici. Viděl jsem určitě lepší pořady, kde se o daným povolání dozvím víc, jinak celkem nuda. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se mi hodně líbil, sou sice slabší a nezajímavý díly, který tolik nenadchnou. Většina dílů je ale zajímavá a viděli sme neobvyklá místa, na který se jentak nepodíváme. To že je pořad z česka spíš vítám, protože sledujeme co zažívají lidé odsud a né v USA nebo na druhým konci světa. Délka mi taky vyhovuje a nejsou díky tomu nudnější pasáže jako u Špinavé práce. ()

Reklama

Eluap 

všechny recenze uživatele

Všichni tento pořad srovnávají s Dirty Jobs, je to sice kopie, ale je na ní pěkné, že je z České republiky a mě osobně se to líbí v tom, že jsou tam i takové typické České práce jako sklář atd. Nemusím u tohoto pořadu poslouchat dabing, za kterým běží originální zvuk. A člověk se aspoň dozví, co vše se taky v ČR dělá, jako například kadibudky, na každé akci jsou a budou, aspoň teď vím co je to za humus. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hubený moderátor, který dělá moderátora asi proto, že rukama mu to moc nejde, hlavu na řízení lidí také asi nemá, tak aspoň okecává obyčejnou práci. V mnoha dílech jsem těžkou dřinu opravdu neviděl, a když, tak vyváženou dobou těžké pohody. Na druhou stranu ty nejjednodušší práce náš průvodce zvládá, tak třeba se někde chytí, když ne v televizi, může sbírat odpadky (ale že by to byla těžká dřina?). ()

gemkio_cz 

všechny recenze uživatele

Prima cool má velké plus za to, že na obrazovku sype poměrně dost kvalitních zahraničních seriálů (ještě větší plus, že některé i v orig. znění), ale vlastní tvorba to je opravdu krok špatným směrem.... V tomto případě se snaží kopírovat mnohem lepší originál Dirty Jobs... Díly jsou většinou nudné a to hlavně díky nevýraznému moderátorovi, na kterém je až moc vidět jak si chce získat přízeň diváků. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Těžká dřina je formát volně inspirovaný pořadem Špinavá práce (od r. 2005), který má za sebou už sedm úspěšných sérií a celkem 154 epizod. (konvax)
  • V 10. dílu 3. série si Roman Buťa na práci v útulku přizval posilu. Byl jím jeden z diváků, kteří se zaregistrovali na internetových stránkách, který tak mohl okusit, co je to těžká dřina na vlastní kůži. (konvax)

Reklama

Reklama