Reklama

Reklama

Těžká dřina

(pořad)
  • Slovensko Ťažká drina
Reality-TV
Česko, 2011, 25 min

Ta nejodpudivější a nejnáročnější povolání v Česku pěkně pod drobnohledem. Mrkněte, jak se bude moderátor pachtit v odpadní jímce, kamenolomu nebo při čištění mobilních záchodů. (oficiální text distributora)

Recenze (73)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Hodně ale hooooodně slabý odvar výborné Špinavé práce, které tenhle patvar nesahá ani po prsty na noze. Moderátor je tak trapný až to bolí a vzhledem k jeho věku bych očekával, že nebude mít otázky, na které by se spíš zeptalo 10 leté děcko než 24letý chlap. Když se budu chtít dívat na někoho jak se brodí po hlavu v ho....žumpě, tak se podívám na Špinavou práci nebo na romy pod barákem co kopou kanál. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto televízna relácia, ktorá sa objavuje na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima, má celkom zaujímavú myšlienku. Vyskúšať si v praxi náročné, nepohodlné či nie zrovna čisté povolania. Lenže celé to padá na neschopnosti hlavného propagonistu, arbeit moderátora Romana Buťa. Tento inak celkom sympatický chalanisko je ufňukaný nemakačenko pre ktorého by bola "Ťažká drina" aj razítkovanie dopisov na pošte. Pri všetkom narieka, nič poriadne nespraví a veľmi pomaly chápe pracovné postupy. * ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Romane, ty si asi myslíš, že podstupuješ kdovíjak těžkou dřinu, viď? Nemáš ani páru, jakou řeholi oproti tomu prožívá ten, kdo se na tebe rozhodne dívat... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sice kopie Dirty Jibs, ale aspoň se člověk prostředníctvím kamer podívá tam, kde za normálních okolností nahlédnout nemůže. Například pohled do ZOO Praha byl zajímavý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že některé druhy práce bych opravdu dělat nechtěl a to nejsem zrovna „cíťa“. Nicméně v takových hovnech bych se hrabat vážně nechtěl. Každá práce má své pro a proti, jsem ale rád za tu mou, i když si občas taky pěkně zanadávám. Každopádně jsem viděl jen opravdu minimum jednotlivých epizod a musím uznat, že zrovna dvakrát povedená „kopírka“ tohle tedy není.  A svou vinu na tom má i samotný hlavní účinkující… ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný velký fanda originálních Dirty Jobs, koukám jen sporadicky a jen když nic jiného není. Celý pořad Dirty Jobs stojí na jeho moderátorovi. Mike Rowe je výborný, člověk mu to věří a dokáže i pobavit. To se tady o tom říct nedá a nechápu tuto předělávku. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Česká Discovery prináša pohľad na práce, ktoré sa rozhodne nerobia v obleku a kravate. A predovšetkým veľmi vhodné pre všetkých, ktorí sa pozerajú na niektoré práce z vrchu. Veď každá práca potrebuje svojho zamestnanca. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dirty jobs je docela zajímavý seriál, ale tahle česká verze je o stupeň horší než originál. Spousta lidí si třeba žádala zkusit udělat naši verzi pořadu fear factor. Těžko říct jestli k tomu někdy dojde a případně jestli by tento pokus měl úspěch, každopádně u těžké dřiny se úspěchu mluvit podle mě nedá- 40%. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Roman Buťa je celkem sympaťák. Některé epizody stojí vážně za to (bioplynka, demolice, toitoi), naproti tomu některé jsou o ničem (útulek, sklárny...). Průměrná kopie amerického originálu. Lepší 3* ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

V původní zahraniční verzi se čistily kůže na aligátoří farmě, pražilo kafe mezi plantážema...tady se kydá kravám. To skutečně nikdo z nás nezná, nikdo nikdy neviděl kravín. Strašně zajímavý a nezbytný. Další vychcíplej pokus okopírovat úspěšnej zahraniční vzor. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hubený moderátor, který dělá moderátora asi proto, že rukama mu to moc nejde, hlavu na řízení lidí také asi nemá, tak aspoň okecává obyčejnou práci. V mnoha dílech jsem těžkou dřinu opravdu neviděl, a když, tak vyváženou dobou těžké pohody. Na druhou stranu ty nejjednodušší práce náš průvodce zvládá, tak třeba se někde chytí, když ne v televizi, může sbírat odpadky (ale že by to byla těžká dřina?). ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Dost slabé na to, co by se z toho typu pořadu dalo vytřískat a krom svižných písniček od ACDC mě ničím tento pořad nezaujal. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar Dirty Jobs, avšak v českých podmínkách, takže to pro českého diváka může být i zajímavé. Dal by se dát takový lehký průměr, ale za přitroublého rádoby vtipného cool moderátora musí jít hvězda dolu. ()

Reklama

Reklama