Reklama

Reklama

Zombinladen : The Axis of Evil Dead

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Francie, 2011, 4 min

Režie:

Clément Deneux

Scénář:

Clément Deneux

Hudba:

Benoit Rault

Hrají:

Carole Brana

Obsahy(1)

Mladý pár nalezne při potápění v Pacifiku tělo neznámého muže. Při bližším ohledání muž ožije a pokouše několik lidí. Zjistí se, že to je sám Bin Ladin, který se vrátil jako nemrtvý. Z lidí, které pokouše, se stávají stejní nemrtví jako on. Najednou se z této záležitosti stává národní problém. (TheTrox)

Recenze (30)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní humor a příběh, ale na druhou stranu výborné zpracování. Nevadila by mi delší verze :) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Bin Ládin je mŕtvy, ale taká prkotina ho nezastaví pretože JIHAD MUST GO ON! Preto sa vráti ako zomík a urobí si kokteil z mačiatka. Ten záber keď zombie Usáma vychádza na útes zo samopalom v ruke a z diaľky sa na neho rútia vystrelené rakety bol superštýlový. Celovečerák by to zrejme neutiahlo, ale ako krátky falošný trailer dokáže pobaviť tým svojim šialeným, politicky nekorektným námetom. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry - ale s tím Ladinem to není vůbec vtipné :-( Kdyby tam nebyl a byly tam jen ti další nakažení,tak .... 5% ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Vtipný, krvavý a sympaticky krátký. Osama jako ztělesnění zla, arciterorista a arcizombie. Já toho kluka žeru, nevzdá se ani po utopení amerikánama. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jako fake trailer na hororovou komedii to vypadá dost dobře. Otázka je, jak by byl tenhle námět zábavnej v celovečeráku, ale to už se (bohužel) nedovíme. Stejně tak se nedovíme, jak to teda dopadlo s tim zombie Bin Ladinem:) ()

Reklama

Reklama