Reklama

Reklama

The 3 Rs

Krátkometrážní / Experimentální
Rakousko / USA, 2011, 1 min

Režie:

David Lynch

Scénář:

David Lynch

Kamera:

David Lynch
(další profese)

Obsahy(1)

Letitým dobrým zvykem rakouského filmového festivalu Viennale je svěřit tvorbu znělky zkušenému režisérovi. V roce 2011 přijal nabídku samotný David Lynch. Krátký snímek měl pak premiéru 21. září 2011 v jednom z tradičních projekčních míst festivalu, vídeňském Gartenbaukino. (J.Connor)

Recenze (46)

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Dávám přednost Lynchovým dlouhým filmům. Krátkometrážní jsou fajn, ale v momentu, kdy to začne být fakt dobré, tak se to v nejlepším utne. Nejraději mám abecedu a a jeho slavnou babičku. Pokud nepočítám filmy, tak i rabbits a dumpland jsou super. Ale tohle krátké video bylo hodně psycho, ale už mi nic neříkalo. Je to takový čistý průměr. U mě prozatím platí, že čím Lynchův delší film, tím lepší! 2,80* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle má docela ujetou myšlenku, která vás navíc neotravuje tak dlouho. Jen minuta filmu, která je upoutávkou na vídeňský filmový festival. Proč ne? Je to ujeté, je to nesmyslné, je to Lynch. Nehledám v tom něco víc. Ta minuta mě ale nezabila. "Inland Empire" to zvládlo sto osmdesátkrát lépe. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co to kurva jako má znamenat??! Nicneříkající blábol, bez hlavy a paty od debila Lynche. Vlastně čemu se divím. Všechny jeho filmy jsou jen snůška nesmyslů a zmateně poskládaných záběrů do ničeho. Záměrně jsem od tohoto patlala hodnotil pouze celkem slušnou Dunu. Protože se normálně někde v podvědomí stydím, že jsem se kdy vůbec pokusil přijít tomu hovadu na chuť. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Egocentrický vypatlaný pošuk pan Lynch,natočil další minutový důkaz toho,že by nebyl režisér ani kdyby ho posraly všechny můzy světa najednou,další idiotská nic neříkající sračka,s nulovu myšlenkou,hloubkou nebo snad pointou.Kdyby tohle natočil kdokoliv jinej,pošlou ho s výsměchem ke všem čertům,ale když to natočil pan Lynch,tak je to hnedka ´´kultovní´´ a ´´umělecké´´ dílo.Víš co,di do prdele Lynchy a všechny svoje dementní fanoušky si vem sebou,zavřete se do velkýho kino sálu,tam se sjiždějte,pouštějte si mazací hlavu a další tvoje píčoviny a my,normální lidé zatím do vzduchotechniky pošlem trochu iperitu,aby se tady na tý planetě dalo líp dejchat,tvoje dílo trvalo jednu minutu a nasralo mě na celý den,bravo,to umíš jen ty. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Viennale je medzinárodný filmový festival, s takmer päťdesiat ročnou históriou. Prvý krát bol usporiadaný v roku 1960. Pravideľne sa koná v hlavnom meste Rakúska, vo Viedni. Jedná sa o prestižnú udalosť v rámci kinematografie. Premieta sa tam okolo tristo filmov, vrátane dokumentov a krátkometrážnych snímkov. Zúčastňujú sa ho odborníci v oblasti filmovej tvorby, rešpektované herecké osobnosti a známi režiséri. „The 3 Rs“ je oficiálnou zvučkou Vienale festivalu, ktorý sa konal v roku 2011. Najzaujímavejšie na tomto krátkom umeleckom diele je to, že ho má na svedomí sám veľký David Lynch. Čiže je to ponuré, psychedelické, hypnotické, bizarné. Made in Lynch. *** ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama