Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivní příběh vypráví o jednom zvláštním manželství, v němž žena, která je v domácnosti, tráví spoustu času s přáteli, zatímco muž, který ji miluje, a dělá jí pomyšlení, netuší, co ona vlastně od života chce. Jarmila, zvaná Odettka, ráda koketuje s muži, věnuje svůj veškerý volný čas společnosti, a ráda má snad i muže vlastního, proto žárlí na jeho práci. Manžel Tomáš se trochu začíná probouzet ze své lásky a je po čase schopen u své milované vidět i chyby. Jednoho dne najde svou ženu doma mrtvou, nejdřív to vypadá, že spadla ze schodů, pak ale kriminálka zjistí, že byla surově zmlácená. Kdo vraždil a proč? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikterak oslnivá podívaná to věru není, nicméně ani vyložená katastrofa. Na můj vkus se tu až moc kecalo a velké množství vedených dialogů bylo dost nudných. První polovina filmu se mi líbila o trochu víc, už jen kvůli té mrše a „rádodajce“ Odettce. Sice moc nechápu, co na ní každý viděl, ale tak šoust zdarma se taky počítá…Herecké výkony dost průměrné, nikdo vyloženě nevyčníval. Zdejší hodnocení tak nějak odpovídá celkové kvalitě. I já to vidím na nějakých cca 40%. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....pomerne nudná tv detektívka...čakal som viac...páčia sa mi herci v "mladom vydaní" a výprava i farebnosť prevedenia. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Odettka byla na přesdržku a taky podle toho dopadla. Bohužel po jejím úmrtí už se tu jen mele, mele a mele. Až do konce, který je vysvobozením z této rozvleklé cancoidní rádoby detektivky. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Krimi o tom,že je hlavní hrdinka na zabití, máte jí chuť zabít vy, všichni v tom filmu, krom jejího podpantofláka a mají to chuť udělat i lidé v okruhu 20 kilometrů.Nevím zda napsat,že je to excelentní výkon hlavní hrdinky, že jí tu znuděnou fuchtli člověk zbaští i s navijákem, nebo litovat sama sebe, že neumím být, tak krásně vyčůraná k opačnému pohlaví. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Čekal bych, že film se znělkou ne nepodobnou pořadu Federální Kriminální Ústředna bude trochu údernější. Ale trvá to bez mála půl hodiny, než tu rozmazlenou línou pitomou krávu někdo švíkne po hlavě. A že si to zasloužila, chudák Jiří Ornest. Ani bych se nedivil, kdyby byl vrahem on. Nevadilo by mi, že to je zas další totální studiovka v papírových scénách. To bylo ostatně docela dobře udělaný. Ani ty dost podivný hudební motivy. Ale tím nebudováním atmosféry mi to připomnělo stejně (a možná o něco více) neumětelský, však o třicet let novější, Případ pro rybáře. Scéna za scénou, bla bla bla, ale diváka nic nevede. A pak byl konec. Kdyby se ten pachatel alespoň zkusil vykroutit! Drama? Kde?Jediné dva pocity byly soucit s hlavním hrdinou a nenávist k Odetce a jejím dementním kámošům. Co však stojí za úvahu je, zda vražda takové vypatlané slepice je zločin nebo zásluha. Svým výkonem mě navíc rozčiloval Svatopluk Skopal. Tenhle člověk by neměl hrát policajty. Měl by nazout kecky a vrátit se na běžeckou dráhu. Jinak to bylo zahraný docela dobře, takže to nechám za dvě. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Průměr, na který se jakž takž dalo dívat. Další z výchovných a mravoučných inscenací, nabádajících chlapy, aby si nic nezačínali s takovýmahle mrchama, který každýho přivedou jen do neštěstí. Ale je to marný, je to marný... Je to marný. ()

Reklama

Reklama