Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o dívce, která má smůlu na ženichy... Zootechnik Josef (P. Kostka) si podal inzerát. Hledá ženu, ale hlavně, jak zdůrazňuje předseda (F. Hanus), mzdovou účetní pro místní JZD, kde Josef pracuje. Na inzerát přijde jediná odpověď – od tatínka (J. Sovák), který byl rád svou dceru Janu (J. Tvrzníková) konečně provdal, protože to vypadá, že zůstane na ocet. Navzdory intrikám jsou si mladí lidé sympatičtí, dívka dokonce umí dobře počítat, takže nic nebrání šťastnému happy endu… (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Všechny tři hvězdičky za Sováka, jinak je příběh dost pochybný. "My jsme se na abiturientském večírku bavili a bavili a pak mi někdo šlápl na ruku." ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Humor – ta úlevná a příjemná věc, bez níž je život těžší – vyprchal z tohoto nepatrného dílka už dávno. Na vině je bezpochyby nevalný scénář, v němž se i renomovaní herci prodírají závějemi banalit všedního života. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Obě hvězdy patří Jiřímu Sovákovi a Bohuši Záhorskému. Nebýt jich, nenašel bych na Holce na vdávání asi nic alespoň trochu dobrého. Laciný, nenápaditý a především nevtipný televizní brak. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Skvělé herecké obsazení, snad to mohlo na papíře být napsané i lépe , než to ve výsledku vypadá, protože režie je strašidelná. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

"Já nevím, maminko, proč jsi mi tenkrát u oltáře říkala ano?! Proč?? Jak jsme si mohli krásně žít! Já moh' dneska honit inzerátama vdovy!!!" Sovák si tady nejspíš vzal mustr na pozdější roli Viga v Arabele, soudě tak dle jeho apartního účesu. Tahle komedie je každopádně koukatelná jen díky němu a samozřejmě mistru Záhorskému. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama