Reklama

Reklama

Benjamins

  • USA All About the Benjamins (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Miami se dá získat spousta peněz, ale Bucum Jackson zatím nenašel cestu ke svému podílu. Je to osamělý lovec, který nestojí o parťáky, ale přestože jsou jeho metody neortodoxní, nikdo mu nemůže upřít, že je nejlepší z nejlepších. Bucum, který sní o vlastní detektivní kanceláři, se zatím musel spokojit jen s malými rybami, ale díky Reggiemu Wrightovi se dostane do ošemetné situace mezi zloděje šperků, kteří zanechali na místě činu pár mrtvol. Ve hře je navíc dvacet milionů dolarů, což se vůbec nezamlouvá nemilosrdnému obchodníku Williamsovi, který loupežnou akci vymyslel. Reggie zpanikaří, schová se u své přítelkyně Giny a tam zjistí, že vyhrál v loterii 60 milionů dolarů.Věc má jediný háček výherní tiket je v náprsní tašce a ta zůstala v nákladním autě, v němž zloději šperků uprchli. A to je situace vskutku zapeklitá, takže Reggiemu nezbývá než požádat o pomoc naštvaného Bucuma (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Totálně tuctová buddy komedie, která je, k tomu všemu, od začátku docela slušně trapná. O chvíli později ale rozjede sérii pohodových scén, které dokáží jakž takž naladit průměrnou atmosféru. Celkově ale nic, co by stálo za opáčko. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nabušenou akční komedii s cool hláškujícími černochy, ale nevyšlo to. Miami je totiž jako stvořené pro akční spektákly s hláškujícími černochy, ale to by se to taky muselo umět podat. Režisér černé pleti Kevin Bray vytáhl z druhé ligy ranaře Ice Cube a komika Mike Eppse a obsadil je do akční komedie s áčkovými parametry. První jmenovaný příliš hereckého talentu nepobral a druhý týpek na všechno nestačil, když se film omezil jen na schematické pojetí. Pár přestřelek a výbuchů už dnes taky neohromí při nárocích dnešního diváka kladených na strukturu akčního filmu. Navíc se Bray nechal zřetelně inspirovat stylem kolegy Baye, který ovšem v jeho režii postrádá jakoukoliv vybroušenost. I přes dobrý vizuál a technickou stránku filmu se jedná o akční film, který v ničem moc nevyniká a podobných filmů se jednu dobu točilo jako na běžícím páse. Bray toho před tímto filmem mnoho nenatočil a tak se dalo očekávat, že se bude chtít vytáhnout. Nevybral si však dostatečně zajímavý scénář obsahující něco opravdu originálního a již tedy několikrát neviděného. Mé hodnocení: 40% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Trapná akční komedie, která se snaží tvářit strašně cool ikdyž na to nemá ani se zavřenýma očima. Cube je prostě packal. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože Mike je debil to není možné ale tahle komedie kde je všechno fakt blbé mě nezkutečně moc bavila. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá vyšla presne z pod toho tuctového lisu, ktorý však vylisoval presne to čo mal. Ani o milimeter horšie či lepšie. A ešte že náhodou inovatívnejšie. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Buddy movie s už téměř tradičně špatně poskládanou dvojicí – sotva Ice Cube trochu zaboduje v boji o divácké sympatie, Mike Epps je obratem zazdí nějakou tou idiotskou grimasou nebo hláškou. Naštěstí hodně zachrání plnotučná režie a jizvy Tommyho Flanagana – ty zabírají pořád spolehlivě. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné...Asi nikdy nebudu fanouškem hereckých pokusů Ledových kostek, Ledových čajů a jiných rapperských individualit:-) (Will Smith je těžká výjimka) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Další z řady tmavých komedií, kterých z Ameriky přichází veliké množství. Celkově pěkná bída. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Popkornová akční komedie, která měla určitý potenciál, ale nějak se to nepovedlo. Nemůžu si pomoct, ale jako by si ti dva pánové hráli na své kolegy. Ice Cube mi svým výstupem a vážností silně připomínal Willa Smitha a Mike Epps svojí ukecaností a výrazem zase Martina Lawrence. Zábavnost jim však nějak nešla od pusy, což zapříčinilo lehkou nudnost. V ději jsem se občas ztratil. Neustále se tam motali do jednoho diamanty, výherní tiket, peněženka a touha někoho sbalit. Akční scény ovšem stojí za pozornost. Mají dynamiku a styl. Jenomže do povzbudivého výsledku je to nějak málo. Inu, není každý den posvícení. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde neslučitelná dvojka dělá občas takové kraviny, že jen čekáte co bude následovat. Film je sice taková levnější oddychovka ale má docela dobré tempo. Děj dobře podmalovává vhodná hudba. Šikovná Eva Mendez ve vedlejší roli docela vyniká. Zasloužené 3* ()

sutech666 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je v pohode, ale Epps kecá také sračky, že sa to nedá počúvať. Inak celkom ok, je tam akcia,trocha humoru a dokonca biely gangster. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút je skvelá zábava s výbornou akciou. Proste nieje to to čo si predstavíte kedˇ sa povie film s Icem Cubem a Mikem Eppsem. Nasledujúcu hodinu sa však hlavní predstavitelia snažia o humor, ktorý je však dosť nudný iba niekedy zaznie niečo fakt vtipné. Ale posledná polhodina je znovu výborná. Keby bolo vo filme viac adrenalínu a akcie mohol byť výsledok ešťe lepší. ()

Olafa odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to dívala, nebyla jsem zrovna střízlivá. I když si většinu večeraa nepamatuju, TOHLE svinstvo ve mě zanechalo nesmazatelnou vzpomínku. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Pokus o akčnú komédiu v štýle filmu "48 HRS" ťaží z neustáleho tárania Mike Eppsa, ale to neudrží nad vodou tenkú a opotrebovanú premisu. Ice Cube je spoluautorom scenára. ()

Reklama

Reklama