Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gróf Draculon (Adam Brooks) a jeho nacistickí upíri by radi ovládli Zem. Rozpútajú preto takzvané Pekelné vojny. Jeden vojak (Matthew Kennedy) bol v súboji s grófom zabitý, ale jeho skutočný boj ani zďaleka neskončil. Jeho telo transformovali do podoby Manborga, bytosti zostavenej z časti ľudského tela a najnovších výdobytkov robotiky. Spolu so svojimi novými kamarátmi, austrálskym punkerom Justice, jeho sestrou Minou a expertom na bojové umenia, sa Manborg púšťa do nerovného boja so silami temna... (beso74)

(více)

Recenze (14)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Pokud se naladíte na amatérskou a 80.tkovou kvalitu, tak dostane i celkem hodně muziky. Pokud jste ignorant, který mávne okamžitě rukou a chce prostě hovno s kvalitníma efektama, tak se ani nekoukejte. Dabing "Number one mana" byl kulervoucí. Steven Kostanski zde ukazuje, jak nějak mohl vypadat první Tron, který mi přišel v určitém smyslu podobný. 70% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nie som si istý, či malo ísť o nejakú pamätnícku guilty pleasure pre fanúšikov cyborg akčákov z 80. – 90. rokov, ale mne to vôbec nesadlo a to mám viacero kúskov z toho obdobia v obľube. Trápny vojačik príde v boji o život, no následne je oživený a stane sa hustým kyborgom v budúcnosti. Nebavilo ma to; akcia slabá, dej samozrejme žiadny, humor sa mi zdal iba trápny, postavy aj bitky nezaujímavé a spracovanie v štýle kríženca sci-fi, rozprávky a bojovky tiež za moc nestálo. ()

Reklama

coscarelli

všechny recenze uživatele

Film hodnotit nebudem , lebo sa to u mna este neda (neskor ma dvanasty zm ysel donuti isto podporit fullkom) ale zatial myslenu sestku hadzem soundtracku a uletenosti. Autorom tlieskam, splnili si "sen",neberiem vazne (za chvillku kultova vec). O.S.T je ale fakt bezkonkurencny. Astron 6 pekne zamakal.Takisto pivo s ladom . ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"It's not about the killing… It's about family." Punkovej film, co ukazuje, že i trash se dá dělat hodnotně. Manborg, Mina, Justice a #1 Man vs. hrabě Draculon a nacističtí cenobiti. Jo, je to přepálené, ale je to nehorázná prdel. Od příběhu a dialogů vzdávajícím hold sci-fi klasikám a béčkovým klišé, po explozivní akci a luxusní stylizaci, masky a claymation. Pokud se vám líbil Kung Fury, tohle je povinnost. ()

CisticOken 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se upřímně těšil. Ty vizuály a prostředí ve kterým to bylo, supr béčková zápletka mají obrovskej potenciál, ale bylo to rozbředlý - a to i na tu krátkou stopáž. Mohlo to mít pět hvězdiček, ten scénář to ale zazdil. Trailer na youtube pět hvězdiček zasluhuje, tohle bohužel ne. Škoda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Inspirací pro film byla také osmdesátková scifi Eliminators (1986). (Lorge)

Reklama

Reklama