Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letošní Vánoce znamenají pro ztřeštěné bratrance Craiga a Day-Daye velký okamžik. Konečně se vymanili z područí rodných domovů a stěhují se do vlastního pronájmu. Jakýsi neposedný lapka jim ale ukradne všechny dárky ... a hlavně půjčené peníze, jež měli ukryté v reprobedně sterea. Pokud nemá dojít k vystěhování, musí si chlapci najít pěkně rychle nějakou tu prácičku. Vstoupí proto do služeb bezpečnostní agentury, jež střeží zdejší nákupní středisko. Tohle budou prázdniny, na které nikdy nezapomenou... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Jak jsem se těšila, když jsem si pouštěla tenhle film, ale totální zklamání mě dostihlo. S prvním dílem se to nedá ani za mák srovnat. Day Day je nějak o dost starší, nemůžu si pomoct, ale nedala jsem to ani do konce. A to mám Ice fakt ráda v komediích.

B/BYGIRL

B/BYGIRL (hodnocení, recenze)

Trocha priblblá, ale vcelku vydarená komédia s našlapanou hip-hop-ovou muzikou. Hlavná dvojka spolu dobre ladila a pritrafilo sa aj nieko ko fakt skvelých gagov. Napr. scénka, kde sa ten gay vzrušuje pri pozeraní Tupacovho videa "How do u want it?" je jednoducho nezabudnute ná. Dos som sa nasmiala. Odoberám však jednu hviezdičku za neprepracovaný a príliš predvídate ný dej. Pre niekoho je tento film odpad, ktorý treba obís metrovým oblúkom, pre fandu černošského humoru a hip-hopu je to však pohodová oddychovka, pri ktorej sa dobre zabaví. Záleží už len od vás, k akej skupine patríte...

Reklama

Reklama