Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letošní Vánoce znamenají pro ztřeštěné bratrance Craiga a Day-Daye velký okamžik. Konečně se vymanili z područí rodných domovů a stěhují se do vlastního pronájmu. Jakýsi neposedný lapka jim ale ukradne všechny dárky ... a hlavně půjčené peníze, jež měli ukryté v reprobedně sterea. Pokud nemá dojít k vystěhování, musí si chlapci najít pěkně rychle nějakou tu prácičku. Vstoupí proto do služeb bezpečnostní agentury, jež střeží zdejší nákupní středisko. Tohle budou prázdniny, na které nikdy nezapomenou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie s černochama jako jsou Ice Cube nebo Mike Epps představuje jedno. Tunu vyhulený trávy a hromada vysmátejch černochů. Občas to stojí za to občas je to hrozná nuda, občas to má kopu nechutnejch narážek, občas to má opravdu pár vydařenejch vtípků. Tohle je prostě směsice toho všeho co tady povídám, ale i tak mě to nebavilo. Já zrovna takovým komediím neholduju, ale když není na co koukat, tak alespoň tohle bodne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: New Line // Počet premietajúcich kín v USA: 1,621 // Otvárací Víkend v USA: $13,010,767 // Production company: Avery Pix, Cube Vision // ()

Shit 

všechny recenze uživatele

První díl byl podle mě přece jen lepší, teda spíš zábavnější. Tohle už bylo o ničem, ale pár dobrejch vtipnejch scén se najde ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když vám zloděj převlečený za Santu ukradne vánoční dárky a k tomu stereo, v němž máte peníze na nájem, vypadá to na hodně pokažený Vánoce. Ale v tomto filmu je tohle z pohledu hlavních hrdinů jen začátek neobyčejně ztřeštěných a nezapomenutelných vánočních svátků. Já jsem se na tenhle film podíval jen kvůli tomu, že se odehrává o Vánocích, jinak bych si ho asi nechal ujít, protože černošské komedie a černošský humor mi běžně příliš nesedí. Ale s velkým údivem musím konstatovat, že tenhle film mě dokázal zaujmout i pobavit, a za to mu určitě patří můj vděk. Našlo se tu pár velmi vtipných scének i hlášek, do toho musím pochválit i vydařené herecké výkony všech zúčastněných a vůbec celý film byl úžasně sympatický a především jiný než většina vánočních filmů, které měl dosud možnost vidět, a to se cení, protože ve spleti spousta jiných vánočních filmů, kde jde o lásku, rodinu, porozumění, víru v kouzlo Vánoc a podobně, tenhle film velmi výrazně vyčnívá. A právě za to, že je tak moc jiný, a přitom vtipný a snadno koukatelný, jsem se rozhodl udělit nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězdiček. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nezasmát se tomuhle "černému" opusu znamená mít zkurvenej pátek. A i když se tady sešla dostatečně ztřeštěná partička afroamerických herců nižší hvězdné svítivosti, nebylo gagy z čeho moc vybírat a zůstala zde taková ta fádní trapnost, kterou znám z obdobných komedií. Film tak nějak kolem mě proplul bez většího zájmu, ale herecké obsazení si nezaslouží film zadupat a k dobru se dá připočíst i nějaká ta snaha neopakovat se a být trochu originální. Jenže z takto vesměs nevýrazného filmu si za pár dnů stejně nic nevybavím. Poměrně vysoký rozpočet (20 mil.$) nebyl na filmu znát. Mé hodnocení: 40% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Příjemná vánoční komedie a zcela jistě povedené pokračování filmu Zkurvenej pátek. Opět přijatelný Ice Cube, který mi mohl ovšem dělat nějaké ty vtípky a ne jen se drsně tvářit. A Mike Epps? To je prostě borec, komik a i když by nic nedělal a jen stál a koukal, tak bych se musel smát. A nejhorší je, že nevím proč. Asi to dělá ten jeho obličej. Opět řada vtipných scén a hlášek. Celkem je to stejné jako díl předchozí. Ale přišlo mi, že Další hroznej pátek nemá žádný děj. Bylo to téměř o ničem. Jen o jednom dni, který zažívají naši znamí přátelé. Je to ale komedie, která měla pobavit a to se jí samozřejmně podařilo. Ale další pokračování už by nemuselo vzniknout, protože to už by možná nemuselo být tak zabávné. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

první díl jsem neviděl a je mi to upřímně jedno. Toto není zas tak úplně dobré dílko, nicméně svým stylem humoru mě celkem chytlo a nepustilo až do titulků... ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ďalší hrozný scenár, desatoro klišé a pseudoherectvá v IQ jednohubke, kde jasne rozpoznať divácku skupinu záujmu. Pokiaľ máte ale rozum, odvrátite pohľad na niečo, čo z vás nerobí intelektuálneho impotenta :) ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

O cernochach pro cernochy ;]] Z takovehoto zanru se pomalu stava prosperujici subzanr - kde by jinak brali na ty fara a zlate retezy? ;]] ()

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Poslední díl zábavné trilogie, který zde vyniká nejvíce. Dá se říct, že Friday After Next je má vánoční povinnost, která neomrzí. Po všech těch pohádkách, cukrovím a vánočním punči je zde toto skvělé odreagování. ()

Reklama

Reklama