Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zase je pátek. Průšvihovej den co voní po ženskejch, chlastu a pořádným vodvazu. Craig má na tohle nos. Kvůli kámošovi, co utekl z lapáku, se uklidil ke svýmu strejcovi do klidné čtvrti na předměstí L.A. Jenže tenhle zapadákov se pěkně vybarvil! Chlapi s fetem na každym rohu, holky co maj kozy jak vozy a hip hop všude kam se vrtneš. K tomu sjetej čokl, lidi co vás vodprásknou jen tak z nudy a vlastní teta, která si to chce s váma rozdat rovnou ve strýčkově posteli. Pátek je fakt zkurvenej den... Ale někdy je to docela prdel! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

Lima 

všechny recenze uživatele

Jak říká Ice Cube - tohle je "real nigger movie!". Za celý film uvidíte pouze jednoho herce, který není černošského původu. Ice Cube si ve vlastní produkci natočil crazy komedii se svými kamarády pro své "bratry". A jak to dopadlo? Je to opravdu crazy, ale smát se většinou moc nebudete, pokud nemáte rádi fekální humor, ve kterém se to prdí ostošest. Ale je tu pár vtipných momentů, u kterých jsem se zasmál, ale těch bylo tak málo, že to vlastně ani nestojí za řeč. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Roztomile zkouřené, místy děsivě vtipné - decentní černošská komedie při které nemusíte být pod vlivem toxických látek, abyste se občas rozchechtali na celé kolo. Film, který ani nepřekvapí ani neurazí, ale dokáže vylepšit nudné páteční odpoledne... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Je dobré si občas pozvednout sociální kotvu a podívat se na něco, co je tak na hony vzdálené světu průměrného středoevropského bělocha. Tahle čistě černošská komedie je docela zajímavá, ale bohužel ji nejsem schopen přijít na chuť. Zdá se mi, že je to moc velké béčko a humor příliš prvoplánový a místy i nudný... Z hlediska bílého Středoevropana podprůměrný film... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. You Can Do It - Ice Cube [4:34] ,2. Chin Check - N.W.A. [4:23] ,3. We Murderers Baby - Vita [3:49] ,4. Hot - Toni Estes [3:12] ,5. Livin It Up - Pharoahe Monch [2:54] ,6. Fried Day - Bizzy Bone [4:35] ,7. I Don't Wanna - Aaliyah [4:15] ,8. Low Income - Wyclef Jean [4:13] ,9. Shoalin Worldwide - Wu-Tang Clan [4:04] ,10. Good Friday - Big Tymers [3:53] ,11. Friday - Krayzie Bone [4:19] ,12. Mamacita - Frost, Kurupt, Soopafly and Don Cisco [4:47] ,13. Make Your Body Sing - The Isley Brothers [4:02] ,14. Murder Murder - Eminem [3:44] ,15. Money Stretch - Lil' Zane [3:53], ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

"Na měsíci není žádnej kyslík, to bysme se nemohli zhulit." Nějak nepobírám smysl tohoto druhu komedií. Když je všechno umělé a nevtipné, tak se to dá pochopit, ale když se tváří natolik troufale, že předpokládá, že se u glosů hlavní postavy budete válet smíchy na podlaze a za celý film jsem se jednou usmál ("Došel nám cukr"), tak je jasné, že něco silně nevyšlo. Fekální humor a plno vulgarismů ale nefunguje ani v té nejmenší míře. Režisér Steve Carr tímhle vpravdě debilním kouskem předznamenal svoji kariéru. ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Tak teď vysvětlím své velice nelogické hodnocení. Má to dva razantní důvody. 1) Oblíbený film mé bývalé, kterou teď tak nesnáším, že jsem musel dát odpad...(ubohý důvod, že?) 2) Film je natolik prošpikován sprostými slovy, že jsem u toho trpěl. Obyčejně bych tedy dal asi 2 hvězdy, ale jednou jsem dal odpad z určitých zde zmíněných důvodů, a já si za svými názory stojím. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čas od času dostane člověk chuť na trošku fekálního humoru a černoši jej umí prostě nejlépe. Místy poměrně slušná konina, pár scének vyloženě zahřeje. Například když gangster Pinky načape Ice Cube ve svém obchodě. Docela mě ve filmu vadil nevýrazný Mike Epps. 45% ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně typ filmu, ktzerý nemůžu ani cítit. Negři, negerská muzika, debilní smažky, co jen hulej a debilně se tleměj a drůbežíma hlasama na sebe kvičej: Hele, woe, ty wogo, nečum, woe! Brrr, to by blil ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nečakal som že sa tak nasmejem. Hodnotím plným počtom nie preto, že by to bol megafilm, alebo najlepšia komédia, ale že ma film pozitívne prekvapil a dokázal rozosmiať. Raz som sa dokonca poriadne zasmial na zdrogovanom negrovi, čo prišiel do obchodu vrátiť ukradnuté CDčko, čo bola asi najlepšia scéna filmu. Film dosť vyzdvihuje vtipný Ice Cube, ktorý tu dokáže rozosmiať už len svojím pohľadom a vždy vážnou tvárou. Ďalšia vtipná postava bola v podaní Jacoba Vargasa. Akurát som nepochopil, čo vo filme robili tí dvaja väzni, ktorí nemali žiadny príbeh a ich výskyt bol viac než podivný. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po všech těch krvácích a různých hororech jsem potřeboval trošku zkrotit a tak mi někdo doporučil tuhle blbůstku že se u ní dobře odreaguju. No odreagoval jsem se dobře ale je to fakt těžká kravina. Jde tu o to kdo udělá sprostší vtip. Bohužel mi tu přišlo že se tu vtipy dost často opakujou(chlápek spadne do hovna a tak se tu dělá vtip do konce filmu o tom). Příběh nehledejte, vtip je taky stupidní ale sem tam se člověk fakt baví. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Pohodová pytlovina na zasraný páteční večer :) Když k tomu navíc hraje hromada parádní hudby, je to na zlepšení nálady jako dělané. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sice to nemám moc ve zvyku, ale v tomto případě jsem začal od posledního dílu (když už teda mají ty Pátky spolu něco společného…). Ice Cube natočil vážně obrovskou vyhulenou „negerskou“ kokotinu, která byla víc trapná jak humorná. Slovo negr tu zaznělo tolikrát, že to snad ani nejde spočítat. Je tu hromada až fekálního humoru, vyhulenců, špatných hereckých výkonů, jeden boží pes a sexy kočka Carla (Lisa Rodriguez). Najde se tu však i několik povedených scén – no a kupodivu v nich hraje důležitou roli zase hulení…Stupidní podívaná, ale někomu to na relax stačit může… ()

Reklama

Reklama