Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (867)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

O ničem. Koho zajímá nějaká mega akce, kde se všichni ožerou, všechno zkurví a pointa ani katarze neexistuje? Když dělá úchylárny Stiffler, je to prdel, tady je to trapný. Jediný, co mě zajímalo, bylo jak se to vyvine s tou sympatickou blonckou. Jediný vtipný okamžik byl tátův dotaz "Kolik tu bylo lidí?" Jako dokument to mohlo být zajmavý. # příběh 3 | hudba 4 | humor 1 | akce 4 | napětí 1 | pustil bych si znovu 2 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nabízí se samozřejmě v první řadě otázka, zda je v pohodě vypustit něco podobného do světa plného podobně smýšlejících mladých lidí, protože zavírat liliputa do trouby vážně není fajn, sjíždět otcovou károu do bazénu taky ne a skákat ze střechy domu jakbysmet. Ale je to o dvou pohledech. O zcela morálním, kdy tvůrci mladíkovo počínání ještě opepří závěrečným pokyvujícím/pochvalným dotazem otce „kolik lidí vlastně na party dorazilo“ a pak o tom zcela zvrhlém pohledu, který je v každém z nás. Jednou za čas si pořádně od plic zablbnout, vyřádit, i když v našich končinách není tak úplně snadné zasadit podobnou akci do reálného života, protože politou zdí nebo pozvraceným záchodem to skutečně jen začíná. Možná je to tím, že málokdo asi nechá zajít narozeninovou party tak daleko a dovolí překročit práh domu stovkám neznámých lidí. Vše trochu reálné pak definitivně končí s magorem a plamenometem v jeho rukou. Když ale hodíme přehnanost stranou, můžeme se slušně pobavit nejen etudou s nasraným sousedem, (ne)spolehlivou „ochrankou“ nebo překvapivě vtipným kámošem-hlavním organizátorem k pohledání. Found footage teď hodně láká, atmosféra je díky tomu dvojnásobně podpořená, tady navíc přítomnost kameramana v ději nikterak neruší. Právě gradaci není co vytknout a ona „domácí kamera“ dodává celému kousku slušný šmrnc. Nakonec proč ne (s ohledem na tuzemského diváka se divím, že byl snímek stažený z české distribuce), i přes řadu výhrad taková zvláštní pocitová spokojenost!! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Absolútne nechápem ako táto zbytočnosť môže mať tak vysoké hodnotenie. Čo už len môže byť zábavné na jednej megaožran párty? Ešte zo začiatku, kým sa pripravovala oslava a pár filmových minút samotnej oslavy sa celkom dalo, ale potom ako minúty pribúdali a v podstate sa nedialo nič nové, iba sem-tam niekto niečo zdemoloval, tak to skĺzlo do obrovskej nudy a modlenia, kedy už to utrpenie skončí a všetci pôjdu domov. Škoda času, dve hviezdy dávam za začiatok a tomu trpaslíkovi čo každého kopal do gulí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurva epicka parba. Tohle tenhle film vystihuje nejlip, byl tak prezentovanej v trailerech a je to presne to, co reziser vytvoril. Necekejte zadnej pribeh ani originalitu, proste parta skoro looseru dela parbu, ktera je ma ucinit legendama a vse sledujeme formou amaterskeho zaznamu a tady se ta rucni kamera neskutecne povedla, bez ni by to nebylo ono. Sledujeme vse od priprav a nesmelyho zvani hostu, vykopani rodicu z baraku, nakup chlastu, prichod prvnich kalicu pres rozjezd naprosto hyper ultimatni parby a stiznosti sousedu a prijezd policie az po totalni destrukci celyho okoli. Film skvele slape, herci jsou perfektne prirozeny a ackoliv co si budem povidat, film buhvijak vtipnej neni, tak to vubec nevadi, sledovat tuhle party plnou drog, koz, chlastu, zvratku a destrukce veskeryho vybaveni a jeste dalsi naloze koz, je proste cira zabava a na 90 minut skvely vypnuti mozku. V ramci zanru nemam co vytknout. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 12 000 000 $ Otvárací Víkend: 21 051 363 $ (v 3 055 Kinách) Tržby USA: 54 731 865 $ Tržby SR: 26 204 $ Tržby Celosvetovo: 100 931 865 $Radšej som mal ísť niekam na ,,párty´´ako som mal pri tomto Projekte X stráviť skoro hodinu a pól.Nefungujúci tisíckrát omletý maglajz,ktorý drží nad odpadom 20 minútová záverečno-epická seba deštrukcia. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Štáb se během natáčení omlouval sousedům a nejbližšímu okolí za hlasitou hudbu, která byla slyšet na 20 km daleko. (pan Hnědý)
  • Námět filmu je volně založen na párty v domě Australana Coreyho Worthingtona, který zveřejnil adresu konání večírku na sociální síti MySpace, čímž přilákal kolem 500 návštěvníků, kteří společnými silami napáchali škody nad 20 000 amerických dolarů. (oje)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama