Reklama

Reklama

Laura's Toys

Drama / Pornografický
USA, 1975, 103 min

Obsahy(1)

Laura (Mary Mendum) je na švédských ostrovech na vikingských vykopávkách s manželem Walterem (Eric Edwards), archeologem a jeho asistentkou Annou (Cathja Graff). Čas a milování krátí Walterovi erotickými vzpomínkami na to, co prováděly s přítelkyni Hannou na švýcarské škole. Sexu dostatek, nicméně Water vyjede i po asistentce Anně, což Lauru naštve. Proto uvítá, když Hanna se svým kroužkem lesbiček přijedou za nimi na ostrov a rozhodne se, že jako pomstu svedou i Annu. Jak vše skončí?
Kupodivu název se neodkazuje na hojně používané erotické pomůcky, ale hračkami jsou pro Lauru lidé v jejím okolí. Standardní, dost lesbické softko J. Sarna, ozvláštněné trochou archeologie. (Peabody)

(více)

Recenze (1)

curil 

všechny recenze uživatele

Joe Sarno a jeho promluvy k divákovi na téma erotických vztahů. Několik háklivých scén ve stylu soft porna a spoustu řečí, které vedou především ženy. I ty hrají v této filmové erotice větší roli, protože nejméně v polovině jde o lesbický sex. Něco k ději: Laura tráví letní pracovní dovolenou na jednom z ostrovů nedaleko Stockholmu se svým mužem Walterem, archeologem. Žárlí na jeho asistentku Annu a podezřívá manžela, že s ní má intimní vztah. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama