Reklama

Reklama

Zneklidňující vidina smrtící záplavy pronásleduje Noema (Russell Crowe) ve snách čím dál častěji. Tu i další podivná znamení mu pomůže rozluštit moudrý Metuzalém (Anthony Hopkins). Země se ocitla na kraji propasti, kam ji zavlekla lidská rasa. Nejvyšší se rozhodl pro kompletní restart v podobě gigantické potopy a pro obnovu člověčího druhu si vybral právě Noema a jeho početnou rodinu. A protože Noe ví, že zkáza přijde s vodou, začne stavět archu, obří loď, na níž by se on i jeho rodina zachránili. Během stavby se musí potýkat nejen s nedostatkem času, vlastními pochybami, obavami svých blízkých, ale i s otevřenou nenávistí soukmenovců v čele s krutým potomkem slavného bratrovraha Kaina (Ray Winstone). Kromě toho musí na plavbu přizvat i zástupce všech živočišných druhů, aby život na „nové" Zemi mohl být úplný. Největší katastrofa v dějinách planety v tu chvíli může začít. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 359)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokud se Aronofsky i Mansell vrací stylem k Fontáně, je všechno v nejlepším pořádku a jen zírám, jak se takhle známé téma může v epických kulisách vyprávět čistě skrz postavy. A dokonce nevadí ani to, že si Darren připsal do scénáře Transformers: Origins. Jenže ve chvíli, kdy Noemova rozjetá paranoia začne vysloveně rozčilovat, už jsem chvílemi kroutil hlavou a dramaticky neskutečně vyzrálá Emma v tu chvíli musí zachraňovat víc, než je zdrávo. Vlastně ani den po projekci jsem ten hlavolam s neuvěřitelným vizuálem a otrávením z neustálých dialogů o Stvořiteli či o tom, co je správné, nedokázal rozluštit. Protože si ale případnou druhou projekcí vůbec nejsem jistý, nevyškrábu se výš ani při nejlepší boží vůli. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozporuplný film. To je na jednej strane fajn. Niekedy mám po krk štandardných filmov. Noe je všelijaký, len nie štandardný. Na druhej strane to, že je rozporuplný, ešte automaticky neznamená, že je úžasný. Niektoré momenty, nápady, zábery a scény fascinujúce, omračujúce, v dobrom obludné, uchvacujúce a vizionárske (neskutočný flashback o zrode raja). No a hneď nato tam prídu "anjeli" alias Kameňožrúti z Nekonečného príbehu, ktorí sú v jednej chvíli temer neporaziteľní a potom do nich stačí pichnúť špendlíkom a zlikvidujete ich. V rozpakoch som bol i z archy, ktorá je úžasná, ale pri bližšom pohľade mi nesedela jej veľkosť, či skôr malosť. Noe je nevyvážený a absurdný, hoci relatívne chytľavý, mix počítačových predvádzačiek, neškodnej rozprávky, kontroverzného šoku a prízemnej telenovely. Žánrový hybrid udiera do očí. Sledujete niečo "normálne" a zrazu do toho nabehne psychopatický Crowe a snaží sa prebodnúť veľkým nožom hlavu bábätka. Brutálne sa strihalo, alebo na to Darren kašľal? Neviem. A je mi to jedno. Výsledkom je chaos. Netušíte, či je to chyba drastického strihu, alebo sa jedná o divnú umeleckú víziu (začne pršať a o chvíľu nastane celosvetová mega-povodeň; otec so synom sa tíško rozprávajú uprostred vyľudnenej planiny, kde majú výhľad na kilometre ďaleko a potom dvihnú hlavy a pár metrov od nich sa zrazu nachádza obrovská skupina ľudí a kamenných obrov; Noeho syn behom šiestich sekúnd zatratí otca a podľahne kúzlu cudzieho chlapa, ktorý mu daruje zakrvácané sekero-kladivo). Najviac ma sklamali nezaujímavé postavy. Despotický Crowe sa snaží, ale je čudný, Jennifer Connelly a Hermiona sú "len" šarmantné. Najviac sa mi páčil Hopkins ako Matuzalem. Noe vyvolá odlišné názory aj ohľadom žánrovej roztatárenosti: v jednej chvíli  je to realistický a špinavý historický film, potom triler, následne biblický apokalyptický skorohoror, ekoposolstvo a romantická dráma. V r. 2011 vo Francúzsku vyšiel rovnomenný 4-dielny komiks, ktorý spolunapísal Aronofsky a jedná sa o mix predlohy k filmu a samostatného projektu, v ktorom sú niektoré veci inak, než vo filme. Komiks vyšiel v r. 2014 (pri príležitosti premiéry filmu v kinách) aj v českej mutácii, žiaľ kvôli slabým predajom nikdy nebol vydaný posledný, štvrtý diel. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak ja nevim no, je to takovej divnej patvar. Mame tu jak drsny, temny a skvele vygradovany sceny, ale do toho tu jsou sceny jak vypadly z nejakyho popkornovyho velkofilmu, sem tam pak nejakej do oci bjici nesmysl, misty se film celkem tahne a zachranujou ho jen skvely herci. Jak kdyby chtel Aronofsky potesit vsechny a nacpal sem od vseho trochu, ve vysledku se na to sice pekne kouka, vizual je skvelej, ale misty jsem musel kroutit hlavou nad vsemoznejma kravinama a misty jsem se koukal na hodiny a prislo mi, ze film ma minimalne tri hodiny. Ale po pravde receno, cekal jsem, ze to bude takovyhle, takze nejak zklamanej rozhodne nejsem, vizual a herci to tahnou nad prumer, takze to nakonec slabsi 4* da. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Nepřekvapivě (pro ty, kteří si pamatují moje názory k Aronofskyho předešlím filmům ventilované na moviezone) první jeho snímek, který se mi upřímně líbil. A nebylo to ani tak kvůli těm epickým kulisám a solidním trikům, spokojený jsem hlavně díky absenci stupidně náboženských srajd v podobě dialogů stejně jako absenci slepého následování něčeho, co ani ve filmu není nijak dokázáno či vysvětleno. Nope, zde je vše dokresleno historickou povídkou ze začátku (nevadí že smyšlenou, celý film beru jako čistokrevné fantasy s několika více či méně mýtickými motivy), postavami, které rozumně vysvětlují co, jak a proč dělají a hlavně koncem, který je skrz naskrz "lidský" přesně tak, jak by měl být. Zároveň "Creator" fyzicky zasahuje do dění, bouře/stromy/andělé - vše je vidět, vše nějakým způsobem pevně stojí na zemi. Není to tedy o tom, zda-li můžu věřit, že se to tak dělo. Já můžu dál žít s tím, že se to nedělo, ale vychutnat si tenhle příběh, který ukazuje jak by se to dít mohlo, kdyby podobné nadpřirozené bytosti existovaly = tedy fantasy. Má to hlavu, patu a ještě jsem se bavil jako u podobných fantasy pohádek, aníž bych se musel stydět - v podstatě bych tak klidně mohl jít na 5* :) ale nechám si tu raději prostor, kdyby se Aronofsky přece jenom rozhodl natočit někdy ještě něco podobně postaveného. Kdo ví, třeba se ten chlapec konečně probral. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Aronofsky by mal pochopiť dve veci. Ak chce vo filmoch hľadať Boha nech to radšej robí cez čísla a psychózy než cez Fontány a Archy, a že v hlave to nemá tak dobre utriedené ako Malick. 5/10 ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Název a trailer evokoval něco příšerně pekelného, vážně se beroucí hollywoodský blockbuster popisující biblický příběh. Nechtěl jsem něco tak očistného od ďábelského ateismu vůbec podstupovat, ale když jsem četl ty pohoršené komentáře ctihodných členů židovské sekty, kdy v jejich argumentech vévodily perly jako: "Tahle se to tenkrát nestalo, Noe je zlý!", musel jsem do toho jít! Pokud je totiž křesťan z něčeho pohoršen, zvláště z historické přesnosti příběhu, který se nikdy nestal, automaticky to musí za něco stát! A za něco to skutečně stálo, za naprosté hovno. Hned v úvodu dává Aronofsky jasně najevo, že bude chcát proti větru a nasere všechny věřící, protože celý příběh zasadil do nereálného fantasy světa, který má k Zemi asi stejně daleko jako já k nedělním návštěvám kostela. Posléze to ještě umocní tím, že postavy navleče do středověkých kostýmů a pošle je na kamenité skály a lávová pole, které mají k vybájenému biblickému Blízkému východu ještě dál. Přesně tady (bavíme se o prvních 7 minutách filmu) přestal srát věřící a začal srát mě. Od těch prvních sedmi minut se totiž další hodinu a půl nestane vůbec nic, Noe pokojně s pomocí kamenných Transformerů postaví archu, fauna mu do ní dobrovolně naskáče a nechá se uspat kouřem (vynikající vysvětlení, proč se ta zvířata navzájem nesežrala, Darrene), dojde na pár incestních rodinných debat o tom, kdo vlastně bude šukat ségru, aby pokračoval lidský druh a pak se pozvolna přejde na vrchol filmu, bitvu božích kamenů proti největším záporákům filmu s ohavnými pohnutkami - lidem, kterým je myšlenka boží genocidy cizí. Zbytek nebudu zbytečně spoilerovat, aby někdo náhodou nevěděl jak celé to neskutečné drama o záchraně žiraf dopadne. Ne, budu spoilerovat, Noe se stane schizofrenickým bláznem chtějíc zavraždit mimina ve jménu Boha, a jeho submisivní vyšinutá rodinka, která měla skončit v moři místo těch racionálních "zrůd" mu v tom nebude výrazněji oponovat. Pozastavím se jen nad jednou zmrdskou allways vložkou, kterou do filmu Aronofsky nasral. Svůj vlastní úchylný výklad víry, kdy zkombinoval vědecké znalosti a fakta, aby na ně naprosto bez ostychu našrouboval stupidní zaostalé biblické výklady o zrození světa a tím snad naznačoval, že věda může koexistovat vedle víry a dokonce jí snad i obohacovat, a to je natolik ohavné, že mu dám jen jednu posranou andělskou hvězdu, výhradně jen za to, že dokázal natočit biblický film, který nasral všechny věřící. 20% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Co jsem to sledoval? Metaforickou cestu nadrženého Logana Lermana do kalhotek Emmy Watson? Vymknuté halucinace z houbiček starého Metuzaléma? Místy je to svou stupiditou až zábavné (Rusell Crowe se dívá... dívá... dívá se tvrdě!) a mě jen mrzí, že jsem sebou neměl láhev vodky. Aronofského tvůrčí prohra. Nechce se mi to rozebírat s vážnou tváří, ačkoliv tenhle film si vyloženě říká o rozbor scénu po scéně s vyjmenováváním věcí, které mi přijdou trapné, hloupé, nesmyslné, nebo se kterými zkrátka myšlenkově nesouhlasím. Chci se tomu ale jenom smát. 1 a 1/2 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Udělat z Noeho asociálního zmrda a bijce všeho lidského je sice zajímavá biblická inovace, ale zrovna od Aronofskyho jsem čekal definitivní potvrzení vlastní extratřídy a ne směšné zaprodání se tupé většině. Vydat se komornější cestou s filozofičtějším přístupem a především bez potřeby šokovat, tak v tom možná i Darrena poznám a hlavně ocením, jenže to by na zakázce nesmělo stát "blockbuster". Největším zklamáním jsou tak jednoznačně akční fantasy scény s chodícími kameny (WTF?), které jsou jak vystřižené z nějaké parodie na Transformers (tzn. sračka na druhou). Má tohle Aronofsky se svou reputací vůbec zapotřebí? V rámci současné tvorby čistý průměr, v režisérově filmografii malá tragédie, ale díky sympatickému obsazení (Connelly, Watson, Lerman, Hopkins) mu ty tři hvězdy dám. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Biblický prequel k MASTER AND COMMANDER říznutý TRANSFORMERY aneb když vám někdo tak charizmatický jako Russell Crowe řekne, že nemáte kurvit planetu, tak se nad tím zamyslíte... celých pět minut. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Vo filme sú silné časti a aj slabé časti a záver patrí medzi tie slabé. Neviem, ako by sa Noe zachoval, keby mohol nahliadnuť do súčasnosti, ale aspoň ten záverečný gýč by určite nevyriekol. Každopádne táto verzia rozprávky o Noemovej arche je obdarená vhodnou eko pointou - ukazuje, že ľudstvo pred biblickou potopou nemalo nikdy oprávnenie prelievať krv, loviť a jesť zvieratá a pľundrovať krajinu ťažbami, čo je jasne ukázané zábermi vyprahnutých pustatín a opustenej povrchovej bane. Ešte o niečo otvorenejšie je vykreslená "...slabošská lidská nátura, kdy osobní dobro je vždy nadřazeno dobru všeobecnému, celosvětovému..." (schizmo), no venovalo sa jej príliš veľa času, prvá polovica filmu bola pre mňa zaujímavejšia. Na druhej strane, zaujalo. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

"Mezi křesťany je rozšířeno mnoho polopravd, omylů a mýtů o řízení světa," řekl jednoho dne režisér Aronofsky a třískl hněvivě rukou do stolu. "This... is... the... Girl," odpověděl mu ještě hrozivěji umanutý producent a po stole mu poslal fotku Logana Lermana, vyzvracel své kapučíno a odkvačil ukřivděně z místnosti. Bylo jasné, že nic nepůjde hladce. Nakonec se rozhodlo, že se Noe vlivem mořské nemoci postupně změní v jinou biblickou postavu, a bystřejší již tuší, ano, v Heroda, a bude chtít povraždit pár neviňátek. Aronofsky si naštěstí vydupal hepyend a tak se díky filmu dozvíme, že všichni pocházíme z Hermiony a dvou vycválaných švagříčků, což by ostatně vysvětlovalo, proč je ve světě tolik blbých lidí. A já se ptám: "Takhle jsi to chtěl, Noe?" Očekával jsem trikově bravurní epic fantasy na způsob vzhůru proti tradicím, a v podstatě jsem to dostal, jen škoda těch obrů z Hellboye. Slabší čtyři, ať nežeru... mech. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Přijde mi jako hrozná škoda vysmát se tomu jako digitálnímu eko/ezoguláši! Mě Aronofsky utáhl na podmanivé, atmosférické fantasy, která se, samozřejmě v mezích blockbusteru s kamenými transformery se svítícíma očima, pokouší i o drama vyplývající - ať už to zní jakkoliv bizarně - z praktických aspektů toho, když jste vyvolenej a jste přesvědčenej, že musíte bejt krutej. Jak úspěšně se to pokouší, na tom se dva lidi neshodnou... Já ale oceňuju, že to není tupá náboženská agitka, popřípadě biblickej Emmerich. Noe je svůj, s diváky to bude mít těžký, já na palubu ale každopádně chci. 70% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Darren Aronofsky, Ari Handel | Hudba: Clint Mansell | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Regency Enterprises, Protozoa Pictures | Rozpočet: 125 miliónov $ | Tržby: 111,354,000 $ || Biblické téma podané v naturalistickom kabáte, a pritom so sci-fi elementmy. Osobne mám radšej bezexperimentálny prístup tvorby, keď ide o veľké príbehy, pretože materiál, ktorý divák už pozná, vždy ťahšie unesie nové prílohy - i u nového Noeho mi prišlo viac vecí nasilu, hlavne čo sa týka kamenných elementov. Naservírované to je bez akýchkoľvek zkrášlovaní, je to temné, drsné, ale zároveň emočne tupé a trošku bez dostatočného vyvrcholenia na konci - tam je dej najviac skratkovitý. Najrozporuplnejší zážitok posledného roka. 50% | CineStar Černý Most, Praha, 26.3.2014 | ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerná dobrodružná fantasy dráma od Darrena Aronofskeho. Má priemerný príbeh o mužovi, ktorý si žije so svojou rodinou obyčajným a mierumilovným životom, čo najďalej od ľudí, ktorí predstavujú najväčšie nebezpečenstvo, až raz získa od boha víziu o nadchádzajúcej potope, ktorá má zničiť celé ľudstvo, keďže sa za tie roky príliš skazilo. A tak s pomocou začne stavať veľkú loď pre svoju rodinu a hlavne živočíšne druhy celého sveta, aby sa mohlo začať odznova, ale musí čeliť mnohým problémom, či už kvôli iným ľuďom, ktorí sa nezastavia pred ničím, ale hlavne kvôli tomu, čo si má pod svojimi víziami presne predstaviť, pretože to ohrozuje aj jeho rodinu. Spracovanie nie je úplne zlé, ale o väčšej spokojnosti tu určite hovoriť nemôžem. Keďže k biblickej tématike nemám žiadny vzťah, určite nemám problém ani s radikálnymi odkloneniami oproti predlohe, čo je vlastne aj tento prípad, ale problémy sú niekde úplne inde. Na jednu stranu určite musím pochváliť, že až na pár nudných častí sa na to väčšinu času dá bez problémov pozerať, má to takú zaujímavú atmosféru, nájde sa tu pár výnimočných scén, hlavne ten vznik zeme a života sa mi veľmi páčil a je to rozhodne vrchol filmu a navyše aj samotný Noe je až prekvapivo zaujímavo podaný a bol som zvedavý, ako sa bude jeho postava vyvíjať. A navyše pár momentov mi pripomenulo aj moju obľúbenú Fontánu, čo je pre mňa veľký plus. Ale zároveň sa to snaží pôsobiť dospelo, čo sa občas aj trochu darí, ale skôr mi to prišlo také detské a hlavne nechcene smiešne, dej nedokáže skutočne vtiahnuť ani na okamih. Ale aj tak ma najviac mrzí, že Darren Aronofsky, tvorca inteligentných filmov natočil tentoraz takýto čisto komerčný film pre blockbusterového diváka. Preto sa tu nájde aj pár akčných sekvencií, ktoré síce sú dobre natočené, ale osobne sa skutočne nepozerám na film od Aronofskeho, aby som sledoval nejaké bitky s kamennými obrami. Herecké obsadenie nie je zlé, Russell Crowe sa pre túto postavu hodí úplne ideálne, sadla mi aj Jennifer Connelly, ani Emma Watson ma na moje prekvapenie nesklamala a celkom ma bavil aj hlavný záporák, ale inak už nie je o koho stáť a hlavne Anthony Hopkins tu má úplne zbytočnú úlohu. Čo sa týka réžie a technickej stránky, aj tu vidno, že Darren Aronofsky je na omnoho vyššej úrovni, než bežní tvorcovia tohto typu filmu, ale scenár a komerčný prístup mu neumožňuje z toho získať niečo viac, než len takýto priemer. Takže Noe mohol dopadnúť prakticky akokoľvek, ale kvôli môjmu obľúbenému režisérovi som si ho aj tak musel pozrieť a nanešťastie to dopadlo približne tak, ako som aj čakal. Nie je to zlé, ale ani ma to moc nebavilo a už to určite pozerať nebudem. A hlavne dúfam, že sa Aronofsky zase vráti k tým rozumnejším témam. 53% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dogmatickosť biblických námetov je v mnohých filmoch zásadným problémom. Benevolentní divák pochopí potrebu zhollywoodštenia scenára, ortodoxný pôjde na spoveď a bude prosiť pred Pánom o milosť pre Aronofskeho. Pokiaľ ale nie ste z tých, ktorí budú každú scénu porovnávať s otvorenou bibliou a ak sa nebudú zhodovať jeden, či dva fakty, tak nad týmto filmom budete behať s krucifixom; alebo tí, ktorí v každom filme s biblickou postavou vidia len kresťanskú propagandu, tak sa dočkáte príjemného prekvapenia. Fakt, že jeden z najväčších príbehom sa dostál na plátna kín po tak dlhej dobe značí veľa. Natočiť film o postavení jednej lode s tisíckami zverstva, to chce poriadny scenár, v opačnom prípade môžu byť režisér a herci akýkoľvek borci, ale dopadlo by to ešte väčšou katastrofou akou bola samotná biblická potopa. Trošku som sa zľakol Aronofského voľby a hneď som si dal do súvislosti možnosť uchopenia myšlienky po vzore The Fountain. Darren ale ukázal, že vie zmanažovať aj blockbusterovský rozpočet a prispôsobiť svoj svojský štýl režisérskeho prejavu aj pre širšie publikum. Samozrejme nechal priestor typicky artovým myšlienkam a víziám, ktoré boli pre tento typ príbehu ako stvorené, načerpal trošku inšpirácie z fantasy žánru a prekvapenie je na svete. Stačí nemať predsudky. 80%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda. Hned od prvních titulků to vypadalo na krásnou sračku (v lepším slova smyslu) a už jsem se těšil na ten odpad!, ale v druhé polovině se to nějak zaseklo a už to bylo jen blbé. Ale Noe vykreslený jako záporák byl dobrý, jen to chtělo ještě víc epiky. Výsměšné dvě hvězdy. P.S. A nějaká píča vedle mě mi pořád svítila mobilem do ksichtu. Ale doma pak byla správně po biblicku řezaná, takže vlastně dobrý. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pokus jít proti proudu: poslední dobou se točí filmy nemastně neslaně tak, aby vyhovovaly úplně všem, rating i pro miminka, myšlenka tak mělká nebo tak důkladně vysvětlená, že ji pochopí i ti méně bystří. Tady Aronofsky naopak jako by chtěl naštvat všechny. Biblický příběh, který celkem berou snad všechna náboženství a ateisti ho shovívavě tolerují, odvyprávěl tak, že nemohl být přijatelný snad pro nikoho, pro každého z trochu jiného důvodu. Zůstává divoký střih a zarputilost, ale... no, rozmluvte mi někdo, že je to jeho nejhorší film... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jako čekala jsem, že to nenatočí v souladu s předlohou o potopě světa, jak ji všichni známe, ale na druhou stranu jsem nečekala, že to bude až tak odlišné. O mně je celkem známo, že mi nevadí úprava filmového děje, nicméně jsou jistá základní fakta, kterých by se měli tvůrci držet. Na arše bylo celkem osm lidí a ne šest, jelikož každý z bratrů měl své manželky a božím plánem bylo! zaplnit Zemi znovu lidským rodem. Nevzpomínám si, že by archa měla kupříkladu černého pasažéra, ani si nevzpomínám na žádná kamenná obřiska a spoustu dalších scén, které si scénáristé jednoduše přibarvili, no. Ale jsem již v pokročilém věku, tudíž můžu trpět výpadky paměti a svézt to na Alzheimera. Nicméně herecké výkony byly skutečně povedené. Russell v roli Noa ... Noea ... Noha ... hmm, Noaha! fanatického křesťana, poučoval, že zabíjet a jíst maso se nesmí a běda jestli urveš kytku, přesto sám mydlil hlava nehlava své bratry, škrábající se do nitra archy a počas plavby měl psychický problém stran svého potomstva. Pečlivě nalíčené Hermioně to tady sice slušelo, ale svůj part naštěstí zahrála velmi dobře. Taky výprava byla povedená a spolu s hudebním doprovodem filmu uděluje významné plusové body. Každopádně na můj vkus příliš rozporuplné. Výstižně to ve svém komentáři napsal uživatel Karlas. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Aronofsky si vybral svůj další film

Aronofsky si vybral svůj další film

16.04.2016

Darren Aronofsky (Fontána, Wrestler) nám naposledy představil biblické drama Noe a příští rok konečně uvidíme jeho další film. Jak se bude jmenovat? To zatím nevíme. V příběhu o mladém páru, jehož… (více)

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Emma Watson nepřítelem státu

Emma Watson nepřítelem státu

26.06.2015

„Hermiona" pokračuje v zajímavých kariérních rozhodnutích. V minulých letech zkusila Charlieho malá tajemství nebo Aronofskyho Noema, v nejbližší době ji pak uvidíme s psychologickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama