Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život v Harlemu 80.let ovládají drogoví díleři, a mladý Ace každý den vidí jejich moc a luxusní život. Když jeden z nich skončí ve vězení, Ace neodolá pokušení a s dvěma kamarády se zapojí do drogového byznysu a převezmou jeho teritorium. Kvalita a nízké ceny jim rychle přinesou bohatství, a všichni si naplno užívají moc, peníze a úctu okolí. Když ale Ace začne uvažovat o odchodu z drogového byznysu, zjistí, že cena může být příliš vysoká. Záujemce o jeho místo ho totiž chce zabít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tohle je sakra krutej příběh .... co bysme taky mohli čekat od filmu z prostředí Harlemu, plného negrů s bouchačkama, zlatem a obrovskými budíky...jo a taky drogama :), navíc podle skutečné události. Film vela krutý....a to já rád. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem naprosto nic nečekal. Dávali ho pozdě večer a tak jsem u něj chtěl spokojeně usnout:-) Moc se mi to ale nepovedlo. Příběh působil věrohodně a rychle mne zaujal. Atmosféru 80 let se podařilo celkem úspěšně navodit, ale do doby než neuvidím film v originále, nebudu to moct říct na 100%. Mluva byla totiž taky jistě dobová, ale to jsem ocenit nemohl, protože film byl dabovaný. A myslím, že všichni víme, co to může s filmem udělat. Hlavně pokud je z černošského prostředí, kde se to podle českých překladatelů jen hemží osloveními "kámo", "čeče" a krásnými slovy německého původu jako "richtik" a "vercajk":-) ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Další z filmů o vzestupu a pádu maníka dělajícího do drog. Všichni jsou tu černý, strašně drsný a vostrý. Doporučil bych to snad jen oddaným fanouškům této kultury, protože průměrní diváci jako já se u toho nudí. Není zde nic zajímavého. 30 % Oblíbená část- "Cejtím se jako jeden z těch negrů, co hrajou basket. Jako Bird,..." ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Film o negrech a kdo má větší zlatou placku na krku, ten vyhrává. Dneska to plně kopírujou naši romští spoluobčané. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

skvělí mekhi a harris ale jinak nuda.osobně tyhle syrové filmy z ghett a ganů mám rád, ale tohle mi nějak nesedlo. až příliš se tam řešil životní styl. podle mě tam není dostatečný tah na branku. ()

camper 

všechny recenze uživatele

Tohle byl zase jednou příběh! Harlem byl je a bude nebezpečná čtvrť. Peníze jsou pro Ace všechno, nakonec neodolá a do obchodu s drogami se zapojí taky. Toto byl přesně typ filmu, kterej mi sedne, negři, násilí, super. Ale 5* dát nemůžu, protože takovej dojem jako třeba Město bohů ten ve mě Zákon gangu nezanechal. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Od úvodu žádná velká výprava a rovnou hup na věc do ulic města ve městě. Spousta negerskýho slangu, Bimmery s BBSama, bouchačky, zlatý okovy, drogy, prachy, zákony ulice a všechno to nehezký kolem co k Harlemu (nejen) osmdesátek patřilo a patří. ()

Werde 

všechny recenze uživatele

Pro mě dodnes neznámý režisér Charles Stone servíruje dokonalou podívanou na život černošských drsoňů. Mít respekt a prachy není zas tak jednoduchý jak se zdá, ještě, že máte věrné kamarády, který vás nepodrazí a vždy podrží. ()

sehe 

všechny recenze uživatele

80 roky v Harleme verím,že takto nejak vyzerali.Čierny obyvatelia,ktorí sa oslovujú kámo,brácho a nadávajú si do negrov.Drogy a plné hrste dolárov,luxusných aút a zlatých reťazí a bielych tenisiek.Niektorí prežijú,niektorí nie.Drsný život. ()

Zikus 

všechny recenze uživatele

Negře, kámo, brácho. Blbý je, že ty negři jsou si hrozně podobný, takže jsem je skoro nerozpoznával. ()

Reklama

Reklama