Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Život v Harlemu 80.let ovládají drogoví díleři, a mladý Ace každý den vidí jejich moc a luxusní život. Když jeden z nich skončí ve vězení, Ace neodolá pokušení a s dvěma kamarády se zapojí do drogového byznysu a převezmou jeho teritorium. Kvalita a nízké ceny jim rychle přinesou bohatství, a všichni si naplno užívají moc, peníze a úctu okolí. Když ale Ace začne uvažovat o odchodu z drogového byznysu, zjistí, že cena může být příliš vysoká. Záujemce o jeho místo ho totiž chce zabít... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Když Mitch (Mekhi Phifer) řekne Aceovi (Wood Harris), že by mohl být jako: "George Jefferson tohohle ghetta", odkazuje tím na postavu Shermana Hemsleyho v seriálu Jeffersonovi (1975), kde vedl hlavní představitel síť čistíren. Ace pracoval ve filmu zpočátku jako zaměstnanec čistírny. (Punisher)
  • Zhruba ve čtvrtině filmu je skupina afroameričanů v kině na filmu Zjízvená tvář (1983). Skutečný Azie Faison, kterého hrál ve filmu Wood Harris, tvrdí, že tento film byl pro něj hlavním popudem stát se drogovým dealerem. (Punisher)
  • Film je založen na skutečném příběhu trojice dealerů z Harlemu 80. let, Alpo Martinezovi, Rich Porterovi a Azie Faisonovi. (Punisher)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 153krát což je 1,57krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama